Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

On już dawno jest na miejscu :(
Zwłaszcza że on nie bardzo będzie mógł podjechać po sunię, do tego zapakowany bus, duży pies i rodzina...
I tak cud że się zgodził ;)

Z imieniem poczekajmy. Sprawdzę na jakie niunia reaguje sylaby i coś dobierzemy wtedy.
Może trafimy podobnie jak się kiedyś nazywała.

Ile kosztuje transporter u Ciebie w zoologu ? Taki najtańszy ?

• Replies 659
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh ja tez nie miałam prądu przez ta pogodę

co do imienia- nie mam pojęcia i wybaczcie ale nie zastanawiałam się nad tym. jak na każda znajde sunie mówimy na nia "mała" ;)

do moich psów jest ok, do kota też;)

jest postęp bo od wczoraj rano siedzi na podwórku u nas i nie ucieka:-o Dawid mówił że raz wyszla za bramę jak gdzieś wyjeżdzał autem ale zaraz sama weszła
a co do ciąży- to teraz juz bankowo pewne, coraz grubsza:shake:

Posted

No to super.
Uda Ci się pstryknąć jakąś fotkę suni ?
Sunia będzie miala u mnie koleżankę - jamniczkę dlugowlosą :)
Mam nadzieje że się dogadają.

Ja niestety nie miałam czasu dzisiaj zapytać się o sterylkę ale zapytam bankowo do niedzieli.

Abra, jak z transporterem ? Patrzałaś po ile są ?

Dziewczyny wymyślmy coś z tym transporterkiem...

Pozwólcie że imię ja jej nadam ;)
Nie chce ją nazwać jakoś żeby później nie reagowała.
Bo na pewno na jakieś zbliżone jej byle imię trafię i będzie nam prościej się komunikować z sunią ;)

Posted

u mnie wszystko płci męskiej:evil_lol: ale mysle ze nie bedzie problemów. tak jka mówiłam- ta psinka jest bardzo wystraszona.... mysle ze nie w głowie jej terrozryzowanie koleżanki
no moge zaraz zrobić jakies fotki- o ile nie zaszyła się pod któryms samochodem- tam najchętniej sie chowa:roll: wczoraj takl słodko spały wszystkie 3 a sunia z nimi;) ale niestety miałam aparat rozładowany

hmm co do transportera to u nas w okolicy watpie abym cos kupiła aczkolwiek zajrze jutro

Posted

W Kakadu - najmniejszy, a zatem również najtańszy kosztuje 90zł.
Jutro pojadę w jeszcze jedno miejsce, bo coś mi się kołacze po głowie, że swój kupiłam za 70zŁ.

Aż mi się wierzyć nie chce, że Tripti wyczaiła takie tanie na Allegro. Tyle, że na Allegro to już za mało czasu....

Posted

na chwilę obecną nie mam żadnej kasy, ale jesli cos bym znalazła to rodzice by mi pożyczyli. z tym że u nas te sklepy to niezbyt zaopatrzone

sunia u nas. juz nie ucieka tak bardzo, baaa nawet prosi ją o głaskanie;)
mój tymczas Pucuś chciał się z nią bawić, kładł jej swoja nowa ulubioną zabawkę- czyli gumowy młotek który podkrada robotnikom:eviltong: którzy kłada kostkę- na brzuchu:crazyeye:

Posted

Bardzo niedobrze :(
Mamy tylko 2 dni na znalezienie czegoś.. .

Cieszę się że sunia się oswaja.
Nie ma opcji żeby mogla u Ciebie zostać do czasu znalezienia domu ?

Posted

nie ma takiej opcji- ja marze o tym zeby Pucek znalazł dom moze w najbliższym czasie bo wyjezdzam na miesiac po obronie pracy.

wystraszyłam ją tylko tym aparatem ,ale mam pare fotek wstatwi ktoś??

a co do kontenerka- to nie wiem o co chodzi? jesli jest mozliwość to niech abrakadabra kupi, wezme 10tego wypłate do oddam pieniądze.... bo chyba tylko to jest kwestia kasy jak widze

Posted

dziewczyny ja dziś będę w Kakadu tam na pewno maja kontenerki, w razie co mogę kupić a Wy mi oddacie pieniądze. Nie wiem czy taka opcja Wam pasuje. Wlasnie teraz wychodzę w domu będę w sklepie za jakiej 2 godziny. Jak Wam pasuje taka opcja żebym ja kupiła ten transporterek to dzwońcie do mnie 791-566-678 Agata

Posted

Atomowka napisał(a):
dziewczyny ja dziś będę w Kakadu tam na pewno maja kontenerki, w razie co mogę kupić a Wy mi oddacie pieniądze. Nie wiem czy taka opcja Wam pasuje. Wlasnie teraz wychodzę w domu będę w sklepie za jakiej 2 godziny. Jak Wam pasuje taka opcja żebym ja kupiła ten transporterek to dzwońcie do mnie 791-566-678 Agata

To co, poczekamy na Fibi?

Posted

Mają dziewczyny się ze mną jutro kontaktować, w razie co pojadę do Kakadu ale może faktycznie zajrzę do jakiegoś Carrefoura może coś tańszego się znajdzie.

Posted

jak powiedziałam juz wczesniej, moge oddac za kontenerek ale po 10tym bo dopiero wtedy mam wypłatę.

przepraszam ale wczoraj przed 24 wróciłam do domu, nawet juz kompa nie włączałam.

nie wiem jak ja przewiezc w samochodzie, boje sie ze bedzie bardzo szaleć.... albo ze mi zasika i nietylko taty samochód, dlatego pozycze od sąsiadów samochodu....
umówiłyśmy sie już na 19sta..... a wczoraj nie mogłam rozmawiać bo kierowałam

Posted

Super!
Atomówka wyruszyła już do sklepu - zgodziła się poczekać te kilka dni :)
Ja znalazłam jakieś szeleczki i mam nadzieję, że będą w sam raz. Na moje psy są za duże. Smycz też jakąś wygrzebię.

Posted

Kana napisał(a):
Nie musi być nic fajnego byleby sunia po prostu nie była gola w razie czego.
A ja tu już jej coś ładnego wynajdę :)

Kontenerek jest już u mnie w samochodzie. Oby tylko sunia się do niego zmieściła...
Atomówka napisze, ile trzeba jej oddać, bo ja nie pamiętam dokładnie.
Kana - pamiętaj tylko o ustaleniu jutrzejszej godziny. Wyglada na to, że sprawy wreszcie nabrały rozpędu :)

Ps.Atomówka...Napisałyśmy te posty prawie w tej samej chwili :)

Posted

Dziewczyny jesteście wielkie!
Już się balam że nie damy rady!
Super!

Wlaśnie dostalam smsa że Tomek wyjeżdza z Rudki ok. 10 i będzie kolo 10.30-11 na parkingu kolo placu wilsona.
Abra zaraz Zadzwonie do Ciebie i Ci podam jego numer.