Ewkaa Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 NOOOO już myślalam że nie pójdziesz... no to ja te z mogę spokojnie bo mi tu szalec nie będziesz, jutro cie pofrustruję dalej...........:evil_lol: ;)
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewkaa napisał(a):NOOOO już myślalam że nie pójdziesz... no to ja te z mogę spokojnie bo mi tu szalec nie będziesz, jutro cie pofrustruję dalej...........:evil_lol: ;) dobLa frustrarorze :cool3: pasi :p
malawaszka Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 qrde ale ślicznie na Pławniowicach :loveu: :loveu: :loveu:
zalewscy Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ewcia kiedys już gratulowałam Ci piesów i galerii ale teraz brawa dla fotografa:lol: :multi: :lol: . Ia nie śpie ale śpiewać mi się nie chce .
zalewscy Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nadszedł już czas, postanowić sobie to Iż musimy dla nas wszystkich Świat zjednoczyć Wciąż umiera człowiek Pora już by zdjąć ten czar Twoja pomoc to największy serca dar. Nie pozwól by bezsensownie minął dzień I by ktoś coś za nas w życiu zmienił Bądźmy zawsze razem by miłość innym dać Bo miłości przecież pragnie każdy z nas Bo Świat to My, bo Świat to Dzieci I tyle w nas pogody jest by Cały Świat uleczyć Lecz czy stać nas na to By zmienić ludzki los Nadzieja przyszłych, jasnych dni To Ja i Ty Podaruj swe serce A uwierzą w to że ktoś Może nadać życiu sens i tchnąć nadzieją I jak Bóg pokazał Zmieniając kamień w kłos Tak i my podajmy swą pomocną dłoń Ref Gdy samotność cię dopadnie Jest ci źle Ale jeśli wierzysz Nie upadniesz, nie Zatem wiesz już teraz co może zmienić Świat To to że jesteś Ty, że On, że Ja Zawsze te słowa miały dla mnie jakiś sęs , mam nadzieje ze razem zmienimy świat !!!!!!!!!!!!!!! Narazie psi, le od czegoś trzeba zaczać!!!!
Cimi Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 O jacie Ewkaa jakie ładne zdjęcia :loveu:. Jestem pod wrażeniem :cool3:. :evil_lol:.
anetta Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ale ladnie psiaki sie wypluskaly :jumpie: Sliczne zachody.
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Tak się sypia z dwoma bokserami (a ja się rano dziwie że mnie w kościach łamie:razz: ) Pies balkonowo-stróżujący Z kim by się pobawić---- Moira czy Imbir--- entliczek petliczek na kogo wypadnie z tym sie pobawię
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ewkaa']Tak się sypia z dwoma bokserami (a ja się rano dziwie że mnie w kościach łamie:razz: ) czesc flustratorko :kiss_2:
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :shake:coś małe to wyrko ....nie widzisz ze łapki zwisają :razz:
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Dbsst a co cię tak "flustluje" :razz: Chyba nie moje maleństwa:cool3: Ala ty nie bojaj oni w nocy wpychają się na środek łozka i napewno nie grozi im spadnięcie z naszego wyra....:evil_lol:
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ewkaa']Dbsst a co cię tak "flustluje" :razz: Chyba nie moje maleństwa:cool3: Ala ty nie bojaj oni w nocy wpychają się na środek łozka i napewno nie grozi im spadnięcie z naszego wyra....:evil_lol: chyba mnie tu nie lubia chyba kca zebym skoczyła z kresła ;) :evil_lol:
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Ok jak chcesz zaczne wrzucac foty moich welonek - to cie nie będzie "flustlowało":evil_lol:
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ewkaa napisał(a):Ok jak chcesz zaczne wrzucac foty moich welonek - to cie nie będzie "flustlowało":evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: welonki sa cool ale nie maja takich rozkosznych falafelków zwisających :lol: :lol:
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Moirasy-wygibasy czyli akrobacje w locie Imbirasy-wygibasy
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :-o :-o :-o łoł ale go pogieło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matyldo ale wygibas :razz:
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 A jaki umięśniony:evil_lol: dbsst mnie tez pogięło bo mam narazie tylko dwa boksie:evil_lol:
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ewkaa']A jaki umięśniony:evil_lol: dbsst mnie tez pogięło bo mam narazie tylko dwa boksie:evil_lol:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ZŁOŚLIWA nolmalnie :placz: :placz: :placz:
Ewkaa Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Ja złosliwa?:evil_lol: :cool3: No co ty dbsst pogięło cię:diabloti: Masz na otarcie łez Tak reaguje Imbir na komende NOGA-posłuszeństwo na 5
Cimi Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Ewkaa napisał(a):Z kim by się pobawić---- Moira czy Imbir--- entliczek petliczek na kogo wypadnie z tym sie pobawię I pewnie zrobiłaś tak wyliczankę, że wypadło na Imbira :lol:. Wiesz Moira dobra by była we frisbee :lol: :cool3:.
dbsst Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Ewkaa']Ja złosliwa?:evil_lol: :cool3: No co ty dbsst pogięło cię:diabloti: Masz na otarcie łez Tak reaguje Imbir na komende NOGA-posłuszeństwo na 5 hehehe w nagrodę za twardy charakter dostałam Imbira i w gratisie kulasy Moiry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
anetta Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Jak z gracja wchodza do wody :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ladnie wykonana komenda :evil_lol::evil_lol:
Ewkaa Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 komenda.... komenda... to obce słowo dla moich psów:evil_lol: tymbardziej słowo GRACJA jest im obce:evil_lol: Znudzony życiem Imbir
Recommended Posts