Imbirka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Witajcie:lol: Nie mogłam się oprzeć żeby nie zobaczyć imiennika mojego boksia:loveu: Widze, że mają wspólną cechę - schronisko:shake: Będziemy was podglądać:evil_lol: :lol:
Ewkaa Posted May 2, 2006 Author Posted May 2, 2006 Imbir witaj- twój pies ma piękne imię :evil_lol: :cool3:
dbsst Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
e.v.a Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Ewkaa']Senna sesja boorakof haha jakie sterczace uchole:loveu:
Ewkaa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Zabrałam dzisiaj na stopa super boksera Imbira:cool3: najpierw sobie posiedział Potem ogarneła go senność (czyżbym za wolno jeździła?:diabloti: ) Chyba zachamowalam bo znowu usiadł... "Kobieto jazda z tobą to nudaaaaaaa" "eh...jednak sie zdrzemnę, obudź mnie pod domkiem" "Formatuję sie do spania" WHAT A WONDERFUL WORLD
Cimi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Moja była szkoła i moja ulica przy której mieszkam :lol:. A na tym zdjęciu widać chyba urząd miasta :lol:. A ogółem zgadnij jakiego psa ostatnio widziałam :cool3:. podpowiem, że ze schroniska. Z budy . :evil_lol:.
Basia&Safi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 no nie ja w pierwszej chwili myslalam ze to buldozek francuski :D:D:D no ładnie heheh
Ewkaa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Basiulka to jest bokserek francuski :evil_lol: Cimi widze mialas zabawę zgadując któredy jechałam :eviltong: A nie wiem którego widzialaś... malamutowatego? amstafowatego byka? Jej nie wiem..gadaj mi tu już!
Cimi Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No tego co wiecznie spał na budzie i nigdy w środku, przynajmniej kiedy widziałam. Raz się zastanawiałam skąd znam tego faceta, ale jak przeszedł to popatrzyłam się na psa i kapnęłam się, a raz wieczorem gdy byłam z Fioną biegł przy rowerze :lol:. Tak, tak miałam zabawę.. zwłaszcza, ze to moje okolice więc znam :lol:.
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Hihi, powinnaś Imbirowi drugą kierownicę sprawić, żeby się chłopak nie nudził :lol: Ewkaa, Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :cool3:
Ewkaa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Coztego zbanuj Olka na 2 tyg:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ewkaa napisał(a):Coztego zbanuj Olka na 2 tyg:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :nono: Ty myślisz przyszłościowo, a ja mówię o tym co już zrobiłam, zgodnie z Twoim życzeniem ;)
Ewkaa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 "lece do ciebie po ciasteczkoooooo" "zielonoo mi" "na zielonej łące raz dwa trzy......"
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Ewkaa'] "Formatuję sie do spania" hahaha jaka pozycja :lol: :lol: :lol:
Ewkaa Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 A tobie tylko pozycje w głowie oj waszka:evil_lol:
anetta Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :crazyeye: http://img412.imageshack.us/img412/9360/dscn13989tw.jpg ale jezor
Ewkaa Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 A oto ulubione miejsce naszych psów (rzut beretem od domu na szczęście:evil_lol: ) Kąpiel przed zabawą Gracja w wodzie czyli Imbir Zero gracji w wodzie- Moira Imbir tępem żółwim podąża za patyczkiem ktory już jest po drugiej stronie Polowanie na żaby? Uciekamy z wody.... Leceee Zamyślona Demontaż kładki w wykonaniu specjalisty ds drewna- Imbira Krok pierwszy- przedostań się na druga stroną Oceń wytrzymałość drewna Złap w odpowiednim miejscu- tak żeby się nie wyślizgnęło z pyska w którym jest zaledwie kilka ząbków Delikatnie zacznij przenosić prowizoryczny mostek na brzeg- przeciez twoja pani też powinna skakać nad wodą Akcja zakończona pomyślnie Zasłużona nagroda I jak ja mam teraz przejść na druga stronę? znowu musze latać nad wodą
coztego Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jakie piękne zdjęcia!! Ładnie macie w tych Gliwicach ;) A mój ulubieniec to widzę, że bardzo zdolny chłopak jest :loveu:
Recommended Posts