Jump to content
Dogomania

Boksery z piekła rodem czyli Imbir&Moira. Wiosenne przebudzenie:)

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa ja proponuję zbierać pieniądze na dom .. to wtedy napewno Paweł się zgodzi na tego białego do kompletu :evil_lol:.

Posted

Ewkaa napisał(a):
Ciekawe po kim:cool3: :cool3: :evil_lol:

hehehehehehehehe podobno pies upodabnia się do właściciela

ale nie wiem czy to nie plotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']YY no to psy są własnością mojego TZ:razz: i wszystko jasne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

CUDOWNOŚCI :loveu::loveu::loveu:

Posted

Uśmiech Moiry

Jęzorek

Mam dość zdjęć

Maruda

Ale upał

W poszukiwaniu kropelki rosy:Dog_run:

Imbir w soczystej zieleni:evil_lol:

Pan i Imbir przeszkodzili- śpimy w 3:cry:

Posted

Agga nie wpadaj w doła, jeszcze będzie koło ciebie jakieś faflaste cudo, zobaczysz. A jak masz wielkiego doła zapraszam na dogoterapie:cool3:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Agga nie wpadaj w doła, jeszcze będzie koło ciebie jakieś faflaste cudo, zobaczysz. A jak masz wielkiego doła zapraszam na dogoterapie:cool3:

raczej na BOKSOTERAPIE :lol:

Posted

Chyba BOKSOTORTURY :evil_lol: Uwierz ta dwójka potrafi wywalić na podłoge, zalizać kompletnie, przygryżć stope, stanąć ci na brzuchu łapami, poszczypać ucho...mam wyliczać dalej?..:diabloti:

Posted

Ewkaa napisał(a):
Chyba BOKSOTORTURY :evil_lol: Uwierz ta dwójka potrafi wywalić na podłoge, zalizać kompletnie, przygryżć stope, stanąć ci na brzuchu łapami, poszczypać ucho...mam wyliczać dalej?..:diabloti:

tak tak tak

bo narazie jakbym o mojej czytala tylko ze tu jest w STEREO :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewkaa']Agga nie wpadaj w doła, jeszcze będzie koło ciebie jakieś faflaste cudo, zobaczysz. A jak masz wielkiego doła zapraszam na dogoterapie:cool3:

Dziękuje za zaproszenie.Wierze ze te pisulki potrafią z największego doła wyciągnąć.

Szpila czekam na ciebie na zlocie...muisz cioci pomoć...:-( :cool3:

Posted

[quote name='Agga']Dziękuje za zaproszenie.Wierze ze te pisulki potrafią z największego doła wyciągnąć.

Szpila czekam na ciebie na zlocie...muisz cioci pomoć...:-( :cool3:

pomozecie POMOZEMY ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...