niki_ill Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Cudniaste fafluny. Jesu ja jestem uzalezniona od Bokserow:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
Cimi Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ewkaa napisał(a):Brawo:klacz: :sweetCyb: Bo ja mam taki dobry wzrok że jak je zobaczyłam z daleka to powiedziałam do mojego TZ że coś duże te szaraki:oops: Chyba musisz zacząc nosić okulary :evil_lol: :evil_lol:.
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ewkaa napisał(a):Brawo:klacz: :sweetCyb: Bo ja mam taki dobry wzrok że jak je zobaczyłam z daleka to powiedziałam do mojego TZ że coś duże te szaraki:oops: haha bo ja taka madra bo to zdiecie:evil_lol: ja tysz slepa jestem :eviltong: ostatnio jak zobaczylam 2 jelonki to w pierwszej chwili pomyslalam ze to 2 ON-ki biegna:lol:
Ewkaa Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 ON-ki czy jel-ONKI cóz brzmi podobnie:evil_lol:
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Ewkaa']Malawaszka a czy twoje psy wlazły by do takiego syfu?:evil_lol: Moje psy nawet w błocie się położą bo to chłodzi :angryy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie ma takiej opcji :lol: hahaha jaka żaba szerokousta :evil_lol:
e.v.a Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ewkaa napisał(a):ON-ki czy jel-ONKI cóz brzmi podobnie:evil_lol: i z daleka identyko :lol:
Ewkaa Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Waszka:mad: :mad: Ja ci dam zaraz żabe..........:mad: :evil_lol: To jest piękny pędzący faflun:eviltong:
Ewkaa Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Też bym sobie pospała Fatalna parka roku:evil_lol:
dbsst Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Ewkaa']W krystalicznej wodzie się chłodzimy :evil_lol: Już leceeeeeeeeee Mniejszego patyczka nie było??:cool1: Bo do tanga trzeba dwojga:loveu: hahahahhahhahaahahha extra
Ewkaa Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Cimi Imbir jest wiecznie znudzony sesjami ....... On jest wszystkim znudzony:evil_lol: Ale się zmęczyłam... Ja ci pokażę język a ty rzuć patyczka.... Mam ... i nie oddam A Imbir jak zwykle ma wszystko w 4 literkach :evil_lol: Zmęczony życiem Idź z tym aparatem już..
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Zawody w jedzeniu na czas.... 3,2,1 start Moira wysuneła się na prowadzenie- wsysa jedzenie Chyba remis?:p Zmywarka godna polecenia bokser wersja- żarłok Po posiłku każdy NORMALNY pies udaje się na siestę Mniej normalny pies zaczyna się bawić Aż nagle ten normalny pies nabiera ochoty do zabawy własnie tą piłeczką (mimo że w domu lezy ich jeszcze cała masa) Przejęcie piłeczki- trwa zaciekla walka Piłeczka zdobyta- Moira niepocieszona- ona tego tak nie zostawi! Jest cień szansy na ponowne przejęcie! Ostateczna rozgrywka JUż prawie, prawie... Mam i nie dam, ale bawić sie juz nie będę:evil_lol:
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Ewkaa'] Ostateczna rozgrywka hahaha zabrała razem z faflem :lol: :lol: :lol:
dbsst Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 aaaaaaaaaaaaaaa ja MUSZE miec dwa boksie plyne takie foty sa srodze ZABRONIONE :lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Malawaszka...... ty sie nie nabijaj bo możesz spac na zlocie z tym faflunem:eviltong: dbsst ja chciałabym mieć 3 boksery:loveu: (ale to już chyba po rozwodzie:evil_lol: )
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ja i nabijać ? jaa i nabijać???? :stupid: a ja bym nie chciała ani jednego boksera :evil_lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 :mad: dobra dobra............ już my cie znamy strongwaszka, a my nie chcemy "sznałceroof":evil_lol: :eviltong: No ale ty masz fajne mopy :cool3: Bolesław Śmiały i O la Luna la Luna
dbsst Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Ewkaa'] dbsst ja chciałabym mieć 3 boksery:loveu: (ale to już chyba po rozwodzie:evil_lol: ) hahahhahaaha ja narazie pracuje nad drugim a nad trzecim to bede jak moj TZ przejdzie super pranie mozgu ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Drugi bokser jest juz u nas po raz drugi więc tu mam chyba szlak przetarty. A 3............. oj musialabym spore pranie mózgu na najwiekszych obrotach zrobić. (do kompletu brakuje mi coś białego:evil_lol: )
dbsst Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ewkaa napisał(a):Drugi bokser jest juz u nas po raz drugi więc tu mam chyba szlak przetarty. A 3............. oj musialabym spore pranie mózgu na najwiekszych obrotach zrobić. (do kompletu brakuje mi coś białego:evil_lol: ) hahaha to moze pranie z wirowaniam na biale co nie co hahhaa
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ewkaa napisał(a):(do kompletu brakuje mi coś białego:evil_lol: ) ulalalaaa mnie do kompletu brakuje białego mini, czarnego mini, czarnego średiego, p&s średniego, czarnego olbrzyma, pieprzaka olbrzyma :evil_lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Grunt że obydwoje cierpimy na bokserowirozę :evil_lol: Kiedys w swoim czasie napewno powiększe grono bokserków (boshe jak on to przeczyta to mi zrobi pranie że hej:mad: ) Owszem wirowanie z cyklem na białe :evil_lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 malawaszka to sporo ci brakuje :evil_lol: Mialabys wesoła gromadkę:evil_lol: A zapomnialas o 25/30;)
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ewkaa napisał(a):A zapomnialas o 25/30;) ależ nie zapomniałam, tylko tu już wolałabym bez brody :evil_lol:
Ewkaa Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a średniego czy mini?
Recommended Posts