ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 wiem ewa-jo i wsio jest ok tylko to mnie zabolalo.mam troszke zboczenia na punkcie wywiazywania sie ze swoich obowiazkow i szczerze mowiac lepiej ze mnie tam dzisiaj nie bylo:evilbat: :lmaa: :scream7: Quote
Pyros-Aga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jestem dumna z Pyrosa- z siebie mniej :mad: . Jak schodziłam z ringu to myślalam że poszło duuuzo gorzej. Pyros byl rozproszony ale robil w zasadzie to co mial zrobić. Ja wiem ze my nie jestesmy idealni :evil_lol: ale sie staramy. Zrobil przeszkode w obie strony co mnie mile zaskoczyło :multi: Krzywo usiadl i tyle. Ale udało mu sie. Ja byłam z niego bardzo dumna. I jestem nadal. Co nie zmienia faktu ze będę pracować zeby bylo lepiej. Ayshe wiem ze chcialabyś zebyśmy byli lepsi lae nie bylo aż tak źle :eviltong: Ja w kazdym razie dziekuje za nasz trning przeszkodowy bo tam w zasadzie sie nauczyl co i jak. Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 agnieszka-dobrze to bedzie jak psy beda skupione na przewodnikach.pyros jest w stanie spokojnie dostac o 5-6 punktow wiecej. dopoki pyros bedzie jopil sie na zwwnatrz ringu i myslal o niebieskich migdalach na zostan tudziez NOTORYCZNIE lamal pozycje tez na zostan,przestanie niuchac to nie powiem ze jest dobrrze,troszke lepiej ani ok.to jest zerowka.zerowka.podstawa.saskie pierdulki.to jedynka moze wam pojsc troszke lepiej.zerowka ma isc ok. Quote
Alix Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Na dzien dobry robie z siebie kretynke a sedzia z komisarzem sie ciesza (jakas idiotyczna wymiana zdan nastapila ktorej dokladnie nie pamietam bo bylam nieprzytomna) barosz jak widac pieknie siedzi przy nodze:angryy: Zostawanie. Oczywiscie odpiecie smyczy w waruj oraz pochwalenie psa bez wskazania komisarza:wallbash: Zetka, na ktorej totalnie sie zalamalam i odlecialam Zaznaczenie siadem na zetce i kretynski wyraz twarzy przewodnika:diabloti: Przywolanie.Wszystko pieknie, tylko nie wiedziec czemu nagle Barosz nie chcial wykonczyc komendy"noga" zatrzymal sie przy prawej nodze, musialam powtorzyc komende by ja dokonczyl-oczywiscie krzywo:splat: Przeszkoda, pozostawie to bez komentarza:mad: Quote
mch Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 gratulacje dla wszystkich startujących !! brawo za chęci ,odwagę i osiągnięcia punktowe :multi: . Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 mch napisał(a):gratulacje dla wszystkich startujących !! brawo za chęci ,odwagę i osiągnięcia punktowe :multi: .:watpliwy: tiaaa zeby tylko w samozachwyt nie wpadli:peace: Quote
agis Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a)::watpliwy: tiaaa zeby tylko w samozachwyt nie wpadli:peace: Nie grozi :diabloti: Sie nie martw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a)::watpliwy: tiaaa zeby tylko w samozachwyt nie wpadli:peace: Ja też wszystkim gratuluję:multi: trzymajcie tak dalej:lol: Quote
Alix Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Ponieważ zerówke zrobiłś na 82pkt więc doskonałą to mam pytanko jak poszła ci jedynka????:eviltong: Tak jak mowilam zeroweczke pyknelismy cacy:diabloti: stwierdzilam ze jedynke sobie darujemy by dac szanse na puchar innym psom:eviltong::diabloti: taka wspanialomyslna jestem:evil_lol: Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alix napisał(a):[quote name='Ewa-Jo']Ponieważ zerówke zrobiłś na 82pkt więc doskonałą to mam pytanko jak poszła ci jedynka????:eviltong: Tak jak mowilam zeroweczke pyknelismy cacy:diabloti: stwierdzilam ze jedynke sobie darujemy by dac szanse na puchar innym psom:eviltong::diabloti: taka wspanialomyslna jestem:evil_lol:cos ty taka wspanialomyslna siem zrobila:shocked!: :roflt: ? gosia-taaa taaaa jasssne....oby tak dalej:evilbat: :sg168: Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 agis napisał(a):Nie grozi :diabloti: Sie nie martw :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::diabloti: wiem.i to jest mile uczucie:vamp: Quote
Alix Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a):[quote name='Alix']cos ty taka wspanialomyslna siem zrobila:shocked!: :roflt: ? gosia-taaa taaaa jasssne....oby tak dalej:evilbat: :sg168: a tak jakos...dobry dzien mialam:diabloti: Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alix napisał(a):[quote name='ayshe'] a tak jakos...dobry dzien mialam:diabloti:mam nadzieje ze na egaminie i kolejnych zawodach bedziesz miala O WIELE GORSZY DZIEN:roll: :cool3: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a): gosia-taaa taaaa jasssne....oby tak dalej:evilbat: :sg168: Co bo nie łapię:crazyeye: :oops: :oops: :oops: Quote
Alix Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a):[quote name='Alix']mam nadzieje ze na egaminie i kolejnych zawodach bedziesz miala O WIELE GORSZY DZIEN:roll: :cool3: :evil_lol: bezczelna no:cool1: Ty sie ciesz ze ja w ogole nie zeszlam na zawalna tym ringu i ze o pacholek sie nie przerwocilam i ze na zetce nie zabladzilam i w ogole. Ja nie wiem jak Ty moglas w ogole pomyslec ze mi pojdzie lepiej przeciez bylo do przewidzenia ze wejde na ring malo przytomna i niemyslaca:diabloti: Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Szira/Gosia napisał(a):trzymajcie tak dalej:lol:to to:cooldevi: :evilbat: .otoz ja bylabym za"oby lepiej "niz "oby tak".ze wskazaniem na koope bubla:tard: Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Alix napisał(a):[quote name='ayshe'] bezczelna no:cool1: Ty sie ciesz ze ja w ogole nie zeszlam na zawalna tym ringu i ze o pacholek sie nie przerwocilam i ze na zetce nie zabladzilam i w ogole. Ja nie wiem jak Ty moglas w ogole pomyslec ze mi pojdzie lepiej przeciez bylo do przewidzenia ze wejde na ring malo przytomna i niemyslaca:diabloti:masz dobrego psa .naprawde.zajac,czubek itd ale do takiej roboty-ok.bardzo mi przykro ale chcialabym zebys jednak pokazala na co go stac.i ciebie.to zreszta tyczy wszystkich.przykro mi ale nastawienie:i tak wszystko schrzanie jest powodem przynajmniej polowy waszych bledow.:splat: Quote
Alix Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 ayshe napisał(a):[quote name='Alix']masz dobrego psa .naprawde.zajac,czubek itd ale do takiej roboty-ok.bardzo mi przykro ale chcialabym zebys jednak pokazala na co go stac.i ciebie.to zreszta tyczy wszystkich.przykro mi ale nastawienie:i tak wszystko schrzanie jest powodem przynajmniej polowy waszych bledow.:splat: no ja tez bym bardzo chciala ale pewnych rzeczy nie przeskocze ja sie denerwuje jak pizze zamawiam:eviltong::diabloti: a tu nagle zawody kupa gapiow ocenianie itd. tym bardziej ze pracuje z psem niecale 4 miesiace i ogolnie jest to dla mnie nowosc. Ja nie dlatego wzbranialam sie przed zawodami bo leniwa jestem tylko dlatego ze znam siebie i wiem jak reaguje w takich sytuacjach. Nietstey nie dalam rady sprostac oczekiwaniom ale naprawde sie staralam przeciez nie zawalilam tego zeby Ci na zlosc zrobic:eviltong: Staralam sie jak moglam zjadly mnie nerwy chcialo mi sie plakac normalnie(doslownie) jak z ringu zeszlam bo wiedzialam ze zawalilam ale teraz sie z tego smieje bo co innego mi pozostalo:cool1: BYl to Nasz pierwszy raz na zawodach no naprawde mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej ale poki co posmiac sie z tego wole bo inaczej to zakatuje siebie i psa . Zrobilam bledy i wzielam to do siebie ale nie chce teraz z tego powodu sie umartwiac, postaramy sie poprawic a tego co sie dzis stalo juz nie zmienie. Co nie znaczy ze mam lekcewazcay stosunek i ze mi wisi to jak Nam dzisiaj poszlo;) Quote
ayshe Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 alix-ja jojcze bo w was wierze i bede jojczyc nadal :cool3: .nie startujecie dla mnie.startujecie dla siebie.przeciez ja wam kolkow na glowie ciosac nie bede.ocena waszej pracy przez sedziego ,otrzaskanie psa i przede wszystkim was.....po to zeroweczka.to zaprocentuje na zajeciach innym katem widzenia swojej pracy.:p Quote
Alix Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ayshe napisał(a):alix-ja jojcze bo w was wierze i bede jojczyc nadal :cool3: .nie startujecie dla mnie.startujecie dla siebie.przeciez ja wam kolkow na glowie ciosac nie bede.ocena waszej pracy przez sedziego ,otrzaskanie psa i przede wszystkim was.....po to zeroweczka.to zaprocentuje na zajeciach innym katem widzenia swojej pracy.:p dla mnie to priorytetem teraz jest wymaganie od siebie i psa dokladnosci i praca na kontakcie bez pilki:mad: Quote
ayshe Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 z pilka to ty bedziesz pracowac skarrrbie tylko ze on ma wiedziec ze ja masz ale nie widziec na oczeta.mowilam o tym :roll: .ale najpierw trza zdac egzamin w sobote:cool1: . Quote
Szira/Gosia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ayshe napisał(a):to to:cooldevi: :evilbat: .otoz ja bylabym za"oby lepiej "niz "oby tak".ze wskazaniem na koope bubla:tard: Nie no oczywiśćie:oops: Oby następnym razem poszło wam lepiej:lol: :oops: może powinnam powiedzieć nam:cool3: A co tam koopa Bubla, po prostu powiedziała co o tym myśli:oops: :evil_lol: Quote
Glonek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ayshe napisał(a):glonek i bu-trzeba zadbac o to zeby pies koope zrobil przed wyjsciem na ring a nie NA RINGU. Łatwo powiedzieć trudniej zrobić. Kręciłem się z Bublem a Ona nic. Trzeci numer był dosyć szybko więc nic nie mogłem zrobić. Trudno się mówi. Obciach straszny ale jakoś przeżyłem. Ale pretensje mam większe za co innego. I to oczywiście do siebie. Byłem tak zdenerwowany jak na żadnych innych zawodach. Uspokajanie mnie przez Aneczkę i CS od Bubla nie pomogły. Jakiś nerwosol się nada albo co. A po tym numerze to już nic nie pamiętam. Jedyne co mogę zrobić to to co mówiłaś, czyli startowac jak najwięcej. To kiedy są te zawody w Łącku? I gdzie należy się zgłaszać? A Bubel nie dostanie jeść i pić przez dwa dni przed zawodami. Ayshe a jak przyzyczaić Bubla do strzałów. Petardy ale kiedy? Gdy pochłania pożywienie, bawi się ze mną, pracuje? Bo niestety atmosfera zawodów i wystawy, moje zdenerwowanie i strzały podczas pokazów policyjnych to było za dużo dla Bu. Quote
ayshe Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 zawody w lacku sa 30 lipca.bubla mozna ostrzelac ale np.wtedy kiedy nie bardzo mysli-ooo na rekawie:lol: np.:cool3: . tam bedzie tylko agillity i obedience.obedience sedziuje Milewski:razz: . czyli znamy sie z PT:p .sedziemyu bu sie podobala.ona ma skubana duze mozliwosci ,cholera zeby nie te fobie:placz: . nie wiem dlaczego tak mocno sie wycieliscie psychicznie.moze ten upal albo co?i te smsy ani.....uo matko.....tragiczne byly,pobeczalam sie z rozpaczy,kompletnie mnie rozwalilo.to nie jest ambicja z mojej strony.nie mam ambicji sportowych.tylko za mocno przezywam te wasze starty no i zalezy mi zebysci wypadli jak najlepiej bo kurka wodna staracie sie na zajeciach i wogole i tak mnie to dobija ze wycinacie sie na zawodach:-( . nie wiem czy my wygramy z tymi fobiami bu.ale jak start bedzie nie na wystawie to moze bedzie lepiej.jak nie burza to strzaly:placz: .palnac se w leb mozna:-? Quote
Żmija Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Jaki jest ten sędzia? Powiedzcie mi proszę, bo może się odważę pojechać.:lol: Quote
Recommended Posts