Alix Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Foty z wtorkowego szkolenia Treser niezadowolony z pracy kursanta szykuje sie do ataku:diabloti: Lamia Libra Max Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 nastepnym razem uchwycicie moment walenia was bejsbolem:lmaa: :evilbat: Quote
Szira/Gosia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ayshe napisał(a):nastepnym razem uchwycicie moment walenia was bejsbolem:lmaa: :evilbat: Oj tam tego zapału do krzyczenia wystarczyło Ci zaledwie na dwa dni:diabloti: bo wczoraj jakaś spokojana byłaś:cool3: Quote
Alix Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Oj tam tego zapału do krzyczenia wystarczyło Ci zaledwie na dwa dni:diabloti: bo wczoraj jakaś spokojana byłaś:cool3: Ty przestańn podpuszczac Tresera, ja Cie ładnie prosze:mad: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alix napisał(a):Ty przestańn podpuszczac Tresera, ja Cie ładnie prosze:mad: :diabloti: Ale ja lubię ją podpuszczać:cool3: No dobra już nie będę:evil_lol: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Oj tam tego zapału do krzyczenia wystarczyło Ci zaledwie na dwa dni:diabloti: bo wczoraj jakaś spokojana byłaś:cool3:gosiu wczoraj bylas sama i cwiczylas do egzaminu.krzyczenie non stop jest nieco bezsensu nie uwazasz?poza tym ja na indywidualnym jestem grzeczna. Quote
Ewa-Jo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ayshe napisał(a):gosiu wczoraj bylas sama i cwiczylas do egzaminu.krzyczenie non stop jest nieco bezsensu nie uwazasz?poza tym ja na indywidualnym jestem grzeczna. No więc my niestety nie poćwiczymy do egzaminu.Chciałam dzisiaj przyjechać ,ale naprawde nie dam rady. Chodzi o mnie nie o psa. Zdamy lub nie zdamy trudno nie jestem w stanie ćwiczyć w taką pogode.Przykro mi ale nic z tego.:placz: Quote
agis Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Moze sie ochlodzi do wieczora :roll: Zbiera sie na burze i grzmi, zeby tylko popadalo... Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 agis napisał(a):Moze sie ochlodzi do wieczora :roll: Zbiera sie na burze i grzmi, zeby tylko popadalo...no wlasnie.rzeczywiscie jest ciezko.do 20 moze bedzie lepiej. Quote
Alix Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ayshe napisał(a):no wlasnie.rzeczywiscie jest ciezko.do 20 moze bedzie lepiej. w centrum wreszcie lunelo! :multi: W pracy wszyscy zaczeli krzyczec i tanczyc z tego szczescia:multi: :-D :smilecol: :bigcool: :cunao: :knajpa: :drink1: Quote
Ewa-Jo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Alix napisał(a):w centrum wreszcie lunelo! :multi: W pracy wszyscy zaczeli krzyczec i tanczyc z tego szczescia:multi: :-D :smilecol: :bigcool: :cunao: :knajpa: :drink1: A na Mokotowie pogrzmiało, powiało ciutka jeszcze pogrzmiało i poszło gdzieś w cholere.Ani kropelki:placz: :placz: Quote
monisieczka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ewa-Jo napisał(a):A na Mokotowie pogrzmiało, powiało ciutka jeszcze pogrzmiało i poszło gdzieś w cholere.Ani kropelki:placz: :placz: nie w cholere tylko na prage :evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Alix napisał(a):w centrum wreszcie lunelo! :multi: W pracy wszyscy zaczeli krzyczec i tanczyc z tego szczescia:multi: :-D :smilecol: :bigcool: :cunao: :knajpa: :drink1:moj dzieciak dostal swira i biegala pod blokiem jak gooopek w koszulince i spodenkach.:cool1: .faaaaajnie sie zrobilo.zyc sie chce.:multi: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 monisieczka napisał(a):nie w cholere tylko na prage :evil_lol::evil_lol:a z bemowa idzie nastepna.jestem ciekawa jak na cyplu-w centrum ssssuper:loveu: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Ewa-Jo napisał(a):A na Mokotowie pogrzmiało, powiało ciutka jeszcze pogrzmiało i poszło gdzieś w cholere.Ani kropelki:placz: :placz:w to macie wode na polach:diabloti: .i starczy:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 ayshe napisał(a):w to macie wode na polach:diabloti: .i starczy:eviltong: Na polach jest syf od którego bachor śmierdzi.A na Mokotowie jest duszno ,gorąco i do bani -zupełnie jak na pustyni.Nie mam nawet siły wywlec się z 3piętra żeby odsikać młodego a co dopiero truchcikiem i marszem i w lewo i wprawo i pad i karetka.:placz: :placz: Siedze pod wiatrakiem a młody obok i przepychamy się kto bliżej.:wallbash: :wallbash: :grab: Quote
Ewa-Jo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 monisieczka napisał(a):nie w cholere tylko na prage :evil_lol::evil_lol: to przynajmniej masz chłodniej .Jak się czujesz??:loveu: :loveu: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Siedze pod wiatrakiem a młody obok i przepychamy się kto bliżej.:wallbash: :wallbash: :grab:to sie nazywa walka o przetrwanie:cooldevi: Quote
monisieczka Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Ewa-Jo napisał(a):to przynajmniej masz chłodniej .Jak się czujesz??:loveu: :loveu: my z noraskiem lezymy przy wylocie klimki i nam bosko:diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 monisieczka napisał(a):my z noraskiem lezymy przy wylocie klimki i nam bosko:diabloti: To może my jutro pojedziemy do was na Prage a nie na Białołeke???Klima to jest to czego pragnę najbardziej. Kocica strasznie grzeje -tyż się pcha.:mad: :mad: Quote
ayshe Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Ewa-Jo napisał(a):To może my jutro pojedziemy do was na Prage a nie na Białołeke???Klima to jest to czego pragnę najbardziej. Kocica strasznie grzeje -tyż się pcha.:mad: :mad:jak bedzie was pod tym wylotem klimy duuuzo to zacznie sie jatka:agrue: :shocked!: :cooldevi: :lol: Quote
Alix Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):regulamin napisal uwe.juz na cc.:cool1: zatem pogratuluj Uwe poczucia humoru:diabloti: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alix napisał(a):zatem pogratuluj Uwe poczucia humoru:diabloti:egzamin jest prosty,punktacja nie wysrubowana:roll: .....luzik....:diabloti: .moj malzonek ma specyficzne poczucie humoru i nie wiem czy zalapalby podobne gratulacje:eviltong: Quote
Alix Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):egzamin jest prosty,punktacja nie wysrubowana:roll: .....luzik....:diabloti: .moj malzonek ma specyficzne poczucie humoru i nie wiem czy zalapalby podobne gratulacje:eviltong: nie no jasne prostacki..bulka z maslem:diabloti: a punktacja...zaskoczyla mnie Twoja szczodrosc:evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts