Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
nastepnym razem uchwycicie moment walenia was bejsbolem:lmaa: :evilbat:

Oj tam tego zapału do krzyczenia wystarczyło Ci zaledwie na dwa dni:diabloti: bo wczoraj jakaś spokojana byłaś:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oj tam tego zapału do krzyczenia wystarczyło Ci zaledwie na dwa dni:diabloti: bo wczoraj jakaś spokojana byłaś:cool3:

Ty przestańn podpuszczac Tresera, ja Cie ładnie prosze:mad: :diabloti:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
gosiu wczoraj bylas sama i cwiczylas do egzaminu.krzyczenie non stop jest nieco bezsensu nie uwazasz?poza tym ja na indywidualnym jestem grzeczna.

Posted

ayshe napisał(a):
gosiu wczoraj bylas sama i cwiczylas do egzaminu.krzyczenie non stop jest nieco bezsensu nie uwazasz?poza tym ja na indywidualnym jestem grzeczna.

No więc my niestety nie poćwiczymy do egzaminu.Chciałam dzisiaj przyjechać ,ale naprawde nie dam rady. Chodzi o mnie nie o psa. Zdamy lub nie zdamy trudno nie jestem w stanie ćwiczyć w taką pogode.Przykro mi ale nic z tego.:placz:

Posted

agis napisał(a):
Moze sie ochlodzi do wieczora :roll: Zbiera sie na burze i grzmi, zeby tylko popadalo...
no wlasnie.rzeczywiscie jest ciezko.do 20 moze bedzie lepiej.

Posted

ayshe napisał(a):
no wlasnie.rzeczywiscie jest ciezko.do 20 moze bedzie lepiej.

w centrum wreszcie lunelo! :multi: W pracy wszyscy zaczeli krzyczec i tanczyc z tego szczescia:multi: :-D :smilecol: :bigcool: :cunao: :knajpa: :drink1:

Posted

Alix napisał(a):
w centrum wreszcie lunelo! :multi: W pracy wszyscy zaczeli krzyczec i tanczyc z tego szczescia:multi: :-D :smilecol: :bigcool: :cunao: :knajpa: :drink1:

A na Mokotowie pogrzmiało, powiało ciutka jeszcze pogrzmiało i poszło gdzieś w cholere.Ani kropelki:placz: :placz:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
A na Mokotowie pogrzmiało, powiało ciutka jeszcze pogrzmiało i poszło gdzieś w cholere.Ani kropelki:placz: :placz:

nie w cholere tylko na prage :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alix napisał(a):
moj dzieciak dostal swira i biegala pod blokiem jak gooopek w koszulince i spodenkach.:cool1: .faaaaajnie sie zrobilo.zyc sie chce.:multi:

Posted

monisieczka napisał(a):
nie w cholere tylko na prage :evil_lol::evil_lol:
a z bemowa idzie nastepna.jestem ciekawa jak na cyplu-w centrum ssssuper:loveu:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
w to macie wode na polach:diabloti: .i starczy:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
w to macie wode na polach:diabloti: .i starczy:eviltong:

Na polach jest syf od którego bachor śmierdzi.A na Mokotowie jest duszno ,gorąco i do bani -zupełnie jak na pustyni.Nie mam nawet siły wywlec się z 3piętra żeby odsikać młodego a co dopiero truchcikiem i marszem i w lewo i wprawo i pad i karetka.:placz: :placz: Siedze pod wiatrakiem a młody obok i przepychamy się kto bliżej.:wallbash: :wallbash: :grab:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Siedze pod wiatrakiem a młody obok i przepychamy się kto bliżej.:wallbash: :wallbash: :grab:
to sie nazywa walka o przetrwanie:cooldevi:

Posted

monisieczka napisał(a):
my z noraskiem lezymy przy wylocie klimki i nam bosko:diabloti:

To może my jutro pojedziemy do was na Prage a nie na Białołeke???Klima to jest to czego pragnę najbardziej. Kocica strasznie grzeje -tyż się pcha.:mad: :mad:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
To może my jutro pojedziemy do was na Prage a nie na Białołeke???Klima to jest to czego pragnę najbardziej. Kocica strasznie grzeje -tyż się pcha.:mad: :mad:
jak bedzie was pod tym wylotem klimy duuuzo to zacznie sie jatka:agrue: :shocked!: :cooldevi: :lol:

Posted

Alix napisał(a):
zatem pogratuluj Uwe poczucia humoru:diabloti:
egzamin jest prosty,punktacja nie wysrubowana:roll: .....luzik....:diabloti: .moj malzonek ma specyficzne poczucie humoru i nie wiem czy zalapalby podobne gratulacje:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
egzamin jest prosty,punktacja nie wysrubowana:roll: .....luzik....:diabloti: .moj malzonek ma specyficzne poczucie humoru i nie wiem czy zalapalby podobne gratulacje:eviltong:

nie no jasne prostacki..bulka z maslem:diabloti: a punktacja...zaskoczyla mnie Twoja szczodrosc:evil_lol::diabloti: