ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 ja bylam za mniejsza rozrzutnoscia:diabloti: w punktach:eviltong: .niestety uwe nie dal sie namowic:shake: Quote
Alix Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):ja bylam za mniejsza rozrzutnoscia:diabloti: w punktach:eviltong: .niestety uwe nie dal sie namowic:shake: jaaaasne trzeba bylo ustalic punktacje 249-250 doskonala, 248-247 bdb, 246-245 dobra :eviltong: Po egzaminie wpadniesz jeszcze w depresje ze nikt go nie zdal, po co Ci to?:diabloti::evil_lol: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 wiesz ja wychodze z zalozenia ze lepiej zdac egzamin z rzeczywista ocena pracy psa niz zdac zby zdac.to egzamin dla nas.sprawdza umiejtnisci psa po prawie 4 miechach pracy .zobaczmy kawa na lawe co trzeba jeszcze dopracowac,jak w porownywalnych warunkach regulaminu cwicza poszczegolne psy,ile pracy wlozyliscie i jak przykladaliscie sie do cwiczen.:razz: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):wiesz ja wychodze z zalozenia ze lepiej zdac egzamin z rzeczywista ocena pracy psa niz zdac zby zdac.to egzamin dla nas.sprawdza umiejtnisci psa po prawie 4 miechach pracy .zobaczmy kawa na lawe co trzeba jeszcze dopracowac,jak w porownywalnych warunkach regulaminu cwicza poszczegolne psy,ile pracy wlozyliscie i jak przykladaliscie sie do cwiczen.:razz: z pewnością masz rację. Ale jesli Norka nie oddaje aportu to nie ma najmniejszego sensu przychodzić na egzamin bo to dyskwalifikacja :megagrin:. Będziemy tylko, żeby sprawdzić co nam chychodzi - tia... rozczarowanie może być duże - pewnie niewiele wychodzi zgodnie z wymaganiem tressera i jury w jedej osobie :cool3: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 all: sluchajcie zamiast narzekac postarajcie sobie przypomniec jak duzy krok zrobiliscie w porownaniu z poczatkiem:cool1: .monika-przyjedz lepiej kolo 9.30.na wszelki wypadek:p Quote
Alix Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):tak jest Obi Łan Kenobi :roflt::megagrin: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):tak jest Obi Łan Kenobino czekajcie zesz wy ..........ja was pocieszam a wy co?dofffciapne takie:mad: :roll: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):no czekajcie zesz wy ..........ja was pocieszam a wy co?dofffciapne takie:mad: :roll: ale to z pełnym szacuneczkiem było !!!!!!!!!!:modla::modla:bez jajeczek słowo Jody :ylsuper: Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):ale to z pełnym szacuneczkiem było !!!!!!!!!!:modla::modla:bez jajeczek słowo Jody :ylsuper: Moniś na pocieszenie rododendron -resztke wsadziłąm do wody :eviltong: :diabloti: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 co to ?allle ooooooooooo coooooooooo chooooooooodziiiii?:razz: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):co to ?allle ooooooooooo coooooooooo chooooooooodziiiii?:razz: bo mi sercowiec wyżarł przepiekny rododendron. pewnie dla Norki chciał kwiatki zerwac :diabloti: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 lara,bu,szira,barosz[:mad: ],kto jeszcze jedzie do lacka na zawody?:razz: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):bo mi sercowiec wyżarł przepiekny rododendron. pewnie dla Norki chciał kwiatki zerwac :diabloti::evil_lol: aha.bo szyfrem zasuwacie i moja tepa glowka nic nie zalapala:placz: Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):bo mi sercowiec wyżarł przepiekny rododendron. pewnie dla Norki chciał kwiatki zerwac :diabloti: Nie przesadzaj dla Norci to Bojar się wysilał :loveu: , moje dziecko specjalnej troski zaaportowało ukochanej pańci patyczek z rododendrona:mad: :mad: . Ostatecznie patyczek to patyczek:diabloti: :angryy: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Nie przesadzaj dla Norci to Bojar się wysilał :loveu: , moje dziecko specjalnej troski zaaportowało ukochanej pańci patyczek z rododendrona:mad: :mad: . Ostatecznie patyczek to patyczek:diabloti: :angryy: Specjalnej troski buaahaaaa:megagrin::megagrin::klacz::klacz: Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):lara,bu,szira,barosz[:mad: ],kto jeszcze jedzie do lacka na zawody?:razz: Jedzcie przynajmniej zakosztujecie hihihihihi ciutka innej punktacji :eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):Specjalnej troski buaahaaaa:megagrin::megagrin::klacz::klacz: Ty się ciesz że do drzewek się nie dobrał. Na szczęście miał jeszcze 2 piłki ,kiełbase na grilu i Noraska na karku:evil_lol: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Jedzcie przynajmniej zakosztujecie hihihihihi ciutka innej punktacji :eviltong:no wlasnie:diabloti: . a tak w sumie to czy wyczuwam jakas zlosliwosc?nieeeeeeeee pewnie mam omamy:roll: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):no wlasnie:diabloti: . a tak w sumie to czy wyczuwam jakas zlosliwosc?nieeeeeeeee pewnie mam omamy:roll: :diabloti: złośliwość ja ????? niemożliwe :crazyeye: A poza tym do czego jak jest 245-250 to konsekwętnie powinno być hihihihi b.db-240-244, db 235-239 i dst 230-234. No Onki to diamenciki co to dla nich.:multi: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):no wlasnie:diabloti: . a tak w sumie to czy wyczuwam jakas zlosliwosc?nieeeeeeeee pewnie mam omamy:roll: :diabloti: ależ skąd!!! sercowcy i emeryci są najłagodniejsi na świcie!!! Złosliwość?? Never, niemals, jamais, nuca, mai :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Ewa-Jo napisał(a):złośliwość ja ????? niemożliwe :crazyeye: A poza tym do czego jak jest 245-250 to konsekwętnie powinno być hihihihi b.db-240-244, db 235-239 i dst 230-234. No Onki to diamenciki co to dla nich.:multi:no NIESTETY ustalanie pulapu zdawalnosci egaminu nie jest takie proste-wynika z procentowego zaliczania komend a nie ot tak se ustalamy:roll: :-( :diabloti: ps.onki to diamenciki tylko maja LENIWCOWATYCH przewodnikow:) Quote
Ewa-Jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):ależ skąd!!! sercowcy i emeryci są najłagodniejsi na świcie!!! Złosliwość?? Never, niemals, jamais, nuca, mai :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat: Masz racje przeca oni tylko patrzą jak spokojnie przejść na czerwonym świetle i nie zostać rozjechanym:shake: Monka jeszcze raz dzięki bawiliśmy się świetnie -bachory raczej też -no może jeden nie bachor a pan w średnim wieku więc pewnie dlatego się ciutka zmachał:evil_lol: :loveu: Quote
ayshe Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 monisieczka napisał(a):ależ skąd!!! sercowcy i emeryci są najłagodniejsi na świcie!!! Złosliwość?? Never, niemals, jamais, nuca, mai :evilbat::evilbat::evilbat::evilbat::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
monisieczka Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ayshe napisał(a):no NIESTETY ustalanie pulapu zdawalnosci egaminu nie jest takie proste-wynika z procentowego zaliczania komend a nie ot tak se ustalamy:roll: :-( :diabloti: ps.onki to diamenciki tylko maja LENIWCOWATYCH przewodnikow:) ale przyznaj, że dzieki temu masz niezły ubaw i kochasz nas tak samo jak my ciebie :buzi: Quote
Recommended Posts