Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mch napisał(a):hihi, joshowa pani !! widze ze juz sie na kampanie wrześniową szykujesz :evil_lol: pogoda będzie ciutka lepsza tera to o 8 rano ja leże na ławce w cieniu wydając ostatnie tchnienie a bachor moczy się w bajorku zabawiany przez dobre dusze /które w odróżnieniu od tressera widzą w jakim jestem wieku i kondycji / . 5 rano to rozumiem jeszcze się poruszam/ na pole trzeba dojść/ale 8 to środek dnia:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a)::vamp: :peace: :knuje: :sg168: :evilbat: chcialam przypomniec KTO na zawodach zachowuje sie jak zielony ludek-przewodnicy.i palicie psy.kto bedzie teraz dla odmiany dostawal opiernicz?pytanie retoryczne.:silly: poza tym martunia z agis i z gosia wczoraj OSOBISCIEprosily mnie,ba BLAGALY:vamp: :cooldevi: zebym zaostrzyla wymagania treningowe.klient nasz pannn:ylsuper: Przypominam że myśmy na żadnych zawodach nie byli więc nikogo i nic nie spaliłam no może własną skóre , a jeżeli ktoś jest wyrywny i prosi o zaostrzenie wymagań to rozumiem że mowi we własnym imieniu . JA o nic takiego nie błagałam i prosze mnie pod to nie podłączać.:mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):moszsze by tak troszku ambicji kobieto he?:lmaa: :evilbat: .egzamin bedzie trudny bo poziom pt troszku zescie przekroczyli-przekroczenia wymagalam.psy ktore nie przejda nie sa matolami[co innego przewodnicy:diabloti: :sg168: hehe]tylko potrzebuja wiecej czasu.celem egzaminu jest wyciagniecie z grupy psow ktore moga rozszerzyc program i zwiekszyc wymagania.:cool3: Ja mówiłam ambicja to nie moja specjalność!!!:eviltong: a o co bedzie rozszeżony program i o ile zostaną zwiększone wymagania ???? czy my /ja z Joshem -emeryt z sercowcem/ mamy szanse temu podołać???:shake: :placz: Quote
ayshe Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 emerytka z sercowcem ..................aaaaa..........oplulam monitor ze smiechu:lol: :lol: :lol: :lol: .se wytlumaczonko i alibi znalazla:lol: :lol: :lol: :lol: . a co do tego ze niektorzy nie startowali.........hmmmmmmmmm.......ja mowilam na grupie ze my jak muszkieterowie-jeden za wszystkich,wszyscy za jednego wiec ?:diabloti: :eviltong: Quote
Eddiii Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ayshe - my z Timonkiem dziś wagarujemy :scared: ale bedziemy pewnie w czwartek :) i mozemy być w weekend - o ile są zajęcia ? Quote
ayshe Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 moze w piateczek na 19 na sladziki?:cool3: .w sobote jest egzamin:diabloti: wiec zajec nie ma ale w niedziele a i owszem sa o 8.:cool1: Quote
Szira/Gosia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):moze w piateczek na 19 na sladziki?:cool3: .w sobote jest egzamin:diabloti: wiec zajec nie ma ale w niedziele a i owszem sa o 8.:cool1: Widzisz pomału uciekają:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ayshe Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Widzisz pomału uciekają:diabloti: :diabloti: :diabloti:niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol: Quote
Alix Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Eddiii napisał(a):Ayshe - my z Timonkiem dziś wagarujemy :scared: ale bedziemy pewnie w czwartek :) i mozemy być w weekend - o ile są zajęcia ? Ayshe zastarszylas kursantów podniesieniem poprzeczki i mordem za spalone starty i prosze- oto efekty:diabloti::evil_lol: Barosz skonczyl dwa lata, a nadal jest walniety i nie podnosi nogi powoli do mnie dociera ze jemu juz chyba tak zostanie:krolik::B-fly: Quote
Szira/Gosia Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol: No dobra to dla nich bądź milusia:loveu: a na mnie możesz trochę pokrzyczeć:mad: to może dotrze coś do mojego pustego łba:cool3: ale czasami też się uśmiechnij i pochwal bo się załamię:lol: Quote
monisieczka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol: alez cały czas jestes milusia :cool3: a z chwaleniem to troszkę za czesto ja bym powiedziała :diabloti:. Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol: Strach się bać!!!!!!!!:placz: :placz: Quote
monisieczka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):emerytka z sercowcem ..................aaaaa..........oplulam monitor ze smiechu:lol: :lol: :lol: :lol: .se wytlumaczonko i alibi znalazla:lol: :lol: :lol: :lol: . a co do tego ze niektorzy nie startowali.........hmmmmmmmmm.......ja mowilam na grupie ze my jak muszkieterowie-jeden za wszystkich,wszyscy za jednego wiec ?:diabloti: :eviltong: to co ja mam o sobie powiedzieć? dysplastyczny francuz z i właścicielka kretynką? Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 monisieczka napisał(a):alez cały czas jestes milusia :cool3: a z chwaleniem to troszkę za czesto ja bym powiedziała :diabloti:. wazelina i to jeszcze bezpieczna bo z cieczką/ ciekawe czy prawdziwą:eviltong: / :mad: :mad: Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 monisieczka napisał(a):to co ja mam o sobie powiedzieć? dysplastyczny francuz z i właścicielka kretynką? o ile pamiętam to wet od dysplazji się odczepił, francuz niczemu nie przeszkadza , kretynka???-ciekawe raczej powiedziałabym zamiast tego sprytna i przebiegła / choćby klimatyzacja/. Quote
monisieczka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ewa-Jo napisał(a):o ile pamiętam to wet od dysplazji się odczepił, francuz niczemu nie przeszkadza , kretynka???-ciekawe raczej powiedziałabym zamiast tego sprytna i przebiegła / choćby klimatyzacja/. sprytna nie bardzo bo bym wode w domku szybciej załatwiła i piesa miałaby wybieg, przebiegła z pewnością nie - bo jak moja mama mówiła wszystko w moich oczach widac więc nic by mi sie nie udało. a zdjatko w kwestii dysplazji zrobimy zgodnie z sugestia tressera za dwa miesiace i zobaczymy. Klimy mi małpo zazdrościsz:angryy::angryy::angryy:?????? Toz to nie dla mnie ino dla psinki mojej maleńkiej. Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 monisieczka napisał(a): Klimy mi małpo zazdrościsz:angryy::angryy::angryy:?????? Toz to nie dla mnie ino dla psinki mojej maleńkiej. dla psiny ??? i to maleńkiej????? koń by się obśmiał:evil_lol: :crazyeye: podłaczam ci zdjątka Monisia pod patyczkiem od Josha wreszcie ktoś potraktował Josha tak jak powinien wiadomo -teściowa Quote
Pyros-Aga Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Buziaczki dla Baroszka :multi: Duuuzo kosteczek i spokojniejszej mamuni :p kolejnych startow w zawodach i innych takich atrakcji :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ayshe napisał(a):niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol: no jeżeli milusia to chciałam tresserkowi pokazać odłożenie naszych piesków niech zobaczy jak ślicznie i może od razu zaliczy ten punkcik???? i Bugajski ze słodką minką takie posłuszne pieski -oddają aporciki Quote
ayshe Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 barosz ma babeszjoze:placz: .paskudne chorobsko.wczoraj na szkoleniu byl troszke zgaszony- ale bylo bardzo duszno i goraco wiec psy wogole byly ledwo cieple.dobrze ze alix wylapala od razu pierwsze objawy. buziaki prosze baroszowi przekazac od tresera. Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ayshe napisał(a): buziaki prosze baroszowi przekazac od tresera. Od nas też, od nas też:multi: :multi: :multi: no niestety ja to dwa razy przeżywałam i już więcej nie chcę:shake: , ale będzie dobrze i jeszcze chłopak pokaże co potrafi:diabloti: Quote
agis Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Kciuki dla Barosza :happy1: :happy1: :happy1: Bedzie dobrze. Quote
ayshe Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 asher-trzymam kciuki za sabine-biedna sunia:sadCyber: Quote
Szira/Gosia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ayshe napisał(a):asher-trzymam kciuki za sabine-biedna sunia:sadCyber: A co sie stało:crazyeye: my też trzymamy:roll: Quote
Recommended Posts