Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

mch napisał(a):
hihi, joshowa pani !! widze ze juz sie na kampanie wrześniową szykujesz :evil_lol:

pogoda będzie ciutka lepsza tera to o 8 rano ja leże na ławce w cieniu wydając ostatnie tchnienie a bachor moczy się w bajorku zabawiany przez dobre dusze /które w odróżnieniu od tressera widzą w jakim jestem wieku i kondycji / . 5 rano to rozumiem jeszcze się poruszam/ na pole trzeba dojść/ale 8 to środek dnia:eviltong:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
:vamp: :peace: :knuje: :sg168: :evilbat: chcialam przypomniec KTO na zawodach zachowuje sie jak zielony ludek-przewodnicy.i palicie psy.kto bedzie teraz dla odmiany dostawal opiernicz?pytanie retoryczne.:silly: poza tym martunia z agis i z gosia wczoraj OSOBISCIEprosily mnie,ba BLAGALY:vamp: :cooldevi: zebym zaostrzyla wymagania treningowe.klient nasz pannn:ylsuper:

Przypominam że myśmy na żadnych zawodach nie byli więc nikogo i nic nie spaliłam no może własną skóre , a jeżeli ktoś jest wyrywny i prosi o zaostrzenie wymagań to rozumiem że mowi we własnym imieniu . JA o nic takiego nie błagałam i prosze mnie pod to nie podłączać.:mad: :mad:

Posted

ayshe napisał(a):
moszsze by tak troszku ambicji kobieto he?:lmaa: :evilbat: .egzamin bedzie trudny bo poziom pt troszku zescie przekroczyli-przekroczenia wymagalam.psy ktore nie przejda nie sa matolami[co innego przewodnicy:diabloti: :sg168: hehe]tylko potrzebuja wiecej czasu.celem egzaminu jest wyciagniecie z grupy psow ktore moga rozszerzyc program i zwiekszyc wymagania.:cool3:

Ja mówiłam ambicja to nie moja specjalność!!!:eviltong: a o co bedzie rozszeżony program i o ile zostaną zwiększone wymagania ???? czy my /ja z Joshem -emeryt z sercowcem/ mamy szanse temu podołać???:shake: :placz:

Posted

emerytka z sercowcem ..................aaaaa..........oplulam monitor ze smiechu:lol: :lol: :lol: :lol: .se wytlumaczonko i alibi znalazla:lol: :lol: :lol: :lol: .
a co do tego ze niektorzy nie startowali.........hmmmmmmmmm.......ja mowilam na grupie ze my jak muszkieterowie-jeden za wszystkich,wszyscy za jednego wiec ?:diabloti: :eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
moze w piateczek na 19 na sladziki?:cool3: .w sobote jest egzamin:diabloti: wiec zajec nie ma ale w niedziele a i owszem sa o 8.:cool1:

Widzisz pomału uciekają:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Widzisz pomału uciekają:diabloti: :diabloti: :diabloti:
niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - my z Timonkiem dziś wagarujemy :scared: ale bedziemy pewnie w czwartek :) i mozemy być w weekend - o ile są zajęcia ?

Ayshe zastarszylas kursantów podniesieniem poprzeczki i mordem za spalone starty i prosze- oto efekty:diabloti::evil_lol:

Barosz skonczyl dwa lata, a nadal jest walniety i nie podnosi nogi powoli do mnie dociera ze jemu juz chyba tak zostanie:krolik::B-fly:

Posted

ayshe napisał(a):
niom.mowilam ze musze byc taka milusia jak do tej pory i lajtowa bo kotwice u nog nie pomoga:roll: :lol:

No dobra to dla nich bądź milusia:loveu: a na mnie możesz trochę pokrzyczeć:mad: to może dotrze coś do mojego pustego łba:cool3: ale czasami też się uśmiechnij i pochwal bo się załamię:lol:

Posted

ayshe napisał(a):

alez cały czas jestes milusia :cool3: a z chwaleniem to troszkę za czesto ja bym powiedziała :diabloti:.

Posted

ayshe napisał(a):

Strach się bać!!!!!!!!:placz: :placz:

Posted

ayshe napisał(a):
emerytka z sercowcem ..................aaaaa..........oplulam monitor ze smiechu:lol: :lol: :lol: :lol: .se wytlumaczonko i alibi znalazla:lol: :lol: :lol: :lol: .
a co do tego ze niektorzy nie startowali.........hmmmmmmmmm.......ja mowilam na grupie ze my jak muszkieterowie-jeden za wszystkich,wszyscy za jednego wiec ?:diabloti: :eviltong:

to co ja mam o sobie powiedzieć? dysplastyczny francuz z i właścicielka kretynką?

Posted

monisieczka napisał(a):
alez cały czas jestes milusia :cool3: a z chwaleniem to troszkę za czesto ja bym powiedziała :diabloti:.

wazelina i to jeszcze bezpieczna bo z cieczką/ ciekawe czy prawdziwą:eviltong: / :mad: :mad:

Posted

monisieczka napisał(a):
to co ja mam o sobie powiedzieć? dysplastyczny francuz z i właścicielka kretynką?

o ile pamiętam to wet od dysplazji się odczepił, francuz niczemu nie przeszkadza , kretynka???-ciekawe raczej powiedziałabym zamiast tego sprytna i przebiegła / choćby klimatyzacja/.

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
o ile pamiętam to wet od dysplazji się odczepił, francuz niczemu nie przeszkadza , kretynka???-ciekawe raczej powiedziałabym zamiast tego sprytna i przebiegła / choćby klimatyzacja/.

sprytna nie bardzo bo bym wode w domku szybciej załatwiła i piesa miałaby wybieg, przebiegła z pewnością nie - bo jak moja mama mówiła wszystko w moich oczach widac więc nic by mi sie nie udało. a zdjatko w kwestii dysplazji zrobimy zgodnie z sugestia tressera za dwa miesiace i zobaczymy. Klimy mi małpo zazdrościsz:angryy::angryy::angryy:?????? Toz to nie dla mnie ino dla psinki mojej maleńkiej.

Posted

monisieczka napisał(a):
Klimy mi małpo zazdrościsz:angryy::angryy::angryy:?????? Toz to nie dla mnie ino dla psinki mojej maleńkiej.

dla psiny ??? i to maleńkiej????? koń by się obśmiał:evil_lol: :crazyeye:
podłaczam ci zdjątka
Monisia pod patyczkiem od Josha

wreszcie ktoś potraktował Josha tak jak powinien wiadomo -teściowa

Posted

ayshe napisał(a):

no jeżeli milusia to chciałam tresserkowi pokazać odłożenie naszych piesków niech zobaczy jak ślicznie i może od razu zaliczy ten punkcik????

i Bugajski ze słodką minką

takie posłuszne pieski -oddają aporciki

Posted

barosz ma babeszjoze:placz: .paskudne chorobsko.wczoraj na szkoleniu byl troszke zgaszony- ale bylo bardzo duszno i goraco wiec psy wogole byly ledwo cieple.dobrze ze alix wylapala od razu pierwsze objawy.
buziaki prosze baroszowi przekazac od tresera.

Posted

ayshe napisał(a):

buziaki prosze baroszowi przekazac od tresera.

Od nas też, od nas też:multi: :multi: :multi: no niestety ja to dwa razy przeżywałam i już więcej nie chcę:shake: , ale będzie dobrze i jeszcze chłopak pokaże co potrafi:diabloti: