Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Alix napisał(a):
Dzis odebralam z poczty aporty, przytachalam je do domu:grab:a potem na szkolenie. Kto byl to dostal a kogo nie bylo jego strata.:diabloti:

Buuuu :-( :-( :-( My pewnie bedziemy sie widziec dopiero w sobote, wiec wtedy odbierzemy.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agis napisał(a):
Buuuu :-( :-( :-( My pewnie bedziemy sie widziec dopiero w sobote, wiec wtedy odbierzemy.

Nie ma sprawy, sa tez Twoje pileczki.
Acha koszt przesylki wyniosl 27zl:crazyeye: Na osobe wynosi to jakies 1,5zl. Nora, Szira i Libra mialy nadplate 3zl wiec jeszcze bede musiala Wam oddac po 1,5.

Posted

Alix napisał(a):
Dzis odebralam z poczty aporty, przytachalam je do domu:grab:a potem na szkolenie. Kto byl to dostal a kogo nie bylo jego strata.:diabloti:
ups:oops: .a mnie nie bylo bo mielismy akcje pod radomiem:multi: :cool1: .mysle ze najbezpieczniej zabrac aporty w sobote:roll: :lol: na grupe.
ja wiem ze mam wziasc za campa i argo-pytanie moje ile kasory mam przgotowac bo ja juz nie wiem....

Posted

ayshe napisał(a):
ups:oops: .a mnie nie bylo bo mielismy akcje pod radomiem:multi: :cool1: .mysle ze najbezpieczniej zabrac aporty w sobote:roll: :lol: na grupe.
ja wiem ze mam wziasc za campa i argo-pytanie moje ile kasory mam przgotowac bo ja juz nie wiem....

I dla mnie, Beatko piłeczkę i aporcik i załóż za mnie 1,50 zł za przesyłkę na wypadek, gdybym się spóźniła i nie spotkała z Alix.

Posted

BeataG napisał(a):
I dla mnie, Beatko piłeczkę i aporcik i załóż za mnie 1,50 zł za przesyłkę na wypadek, gdybym się spóźniła i nie spotkała z Alix.
pileczke mam dla ciebie od soboty:diabloti: .w czwartek ci ja moze podrzuce bo bede szla na piechote:p .zaloze oczywiscie.
a i oficjalne gratulacje dla wermuta:multi: za laury zdobyte na wystawie w krakowie.:p

Posted

ayshe napisał(a):

jeden aport kosztuje 27 zł czyli jak chcesz 2 to 54 zl:lol: plus zawrotna suma 1,50 za przesylke:evil_lol: Musze szybko porozdawawac te aporty bo Barosz ciagle probuje dobrac sie do pudla, na widok tylu patyczkow zaslinil pol podlogi:diabloti:
A Wermutowi oczywiscie gratulujemy sukcesow!:BIG:

Posted

Dziękuję! :) No postarał się chłopak, chyba dlatego, żeby pańcia nie żałowała, że wybrała wystawę w Krakowie zamiast pikniku agility w Białymstoku. ;) :evil_lol:

Posted

Alix napisał(a):
Nie ma sprawy, sa tez Twoje pileczki.
Acha koszt przesylki wyniosl 27zl:crazyeye: Na osobe wynosi to jakies 1,5zl. Nora, Szira i Libra mialy nadplate 3zl wiec jeszcze bede musiala Wam oddac po 1,5.

Ja nie przyjmuję żadnych zwrotów pieniędzy:shake:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ja nie przyjmuję żadnych zwrotów pieniędzy:shake:
no cos ty?1,5 zlocisza to norrrmalnie........a ty nie chcesz:mad: :lol:

Posted

dobra,bo zapomne i bedzie.....
chcialam tylko oficjalnie napisac ze w piatki grupa onkowa spotyka sie pod mostem siekierkowskim .to dzien sladowy.ewentualne inne pieseczki tai jak np.juki tez prosze o przyjazd na 19 bo slady na pewno beda trwaly 2 godziny.:roll: .
no to ja spadam na pole.paaaaa:p

Posted

ayshe napisał(a):
dobra,bo zapomne i bedzie.....
chcialam tylko oficjalnie napisac ze w piatki grupa onkowa spotyka sie pod mostem siekierkowskim .to dzien sladowy.ewentualne inne pieseczki tai jak np.juki tez prosze o przyjazd na 19 bo slady na pewno beda trwaly 2 godziny.:roll: .
no to ja spadam na pole.paaaaa:p

no ładnie..... na co nam przyszło... spotykamy się pod mostem....z flaszkami :cool3::cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
nie dosc zem gruba,siedzialam na szambie to jeszcze w alkoholizm wpadne:placz:

Po pierwsze gruba nie jesteś ,po drugie siedziałaś na szambie bo tam było wygodnie:evil_lol: ,a po trzecie w alkocholizm nie wpadniesz bo więcej gadasz o tym piciu jak pijesz :diabloti: - wiesz krowa która ....... i.t.d..:evil_lol: ktoś kto 1 puszke piwa 2 dni pije raczej nie wpadnie w alkocholizm :eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Po pierwsze gruba nie jesteś ,po drugie siedziałaś na szambie bo tam było wygodnie:evil_lol: ,a po trzecie w alkocholizm nie wpadniesz bo więcej gadasz o tym piciu jak pijesz :diabloti: - wiesz krowa która ....... i.t.d..:evil_lol: ktoś kto 1 puszke piwa 2 dni pije raczej nie wpadnie w alkocholizm :eviltong:
a co ty taka podejrzanie milusia jestes?:cooldevi: .uwazaj bo ci w nawyk wejdzie:vamp:

Posted

ayshe napisał(a):
a co ty taka podejrzanie milusia jestes?:cooldevi: .uwazaj bo ci w nawyk wejdzie:vamp:

uważasz to za miłe mchmmmmmm :crazyeye: ,miła to ja raczej w piśmie nie bywam raczej czepliwa :diabloti: :evil_lol: -to mnie bawi -a najbardziej lubie się śmiać. To mi jeszcze na stare lata zostało:eviltong: A tak przy okazji egzaminku to pytanko za 10 pkt czy szybkośc /pytam jako włąścicielka wolneeegggggoooooooooooo sercowca hihihi/ wykonania komendy ma wpływ na ocene??:mad:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
uważasz to za miłe mchmmmmmm :crazyeye: ,miła to ja raczej w piśmie nie bywam raczej czepliwa :diabloti: :evil_lol: -to mnie bawi -a najbardziej lubie się śmiać. To mi jeszcze na stare lata zostało:eviltong: A tak przy okazji egzaminku to pytanko za 10 pkt czy szybkośc /pytam jako włąścicielka wolneeegggggoooooooooooo sercowca hihihi/ wykonania komendy ma wpływ na ocene??:mad:
szybkosc moze nie ale nalezy wykonac PIERWSZA komende.nie PIATA:diabloti:

Posted

Znalazlam wlasnie na Baroszu dwa obrzydliwe opite kleszczochy:placz:
Dokładnie na poczatku lipca mija termin waznosci obrozy ktora zalozylam mu w marcu. Wstretna obroza wykazala sie przesadna dokładnościa co do jej terminu dzialania:mad::placz: Jestem zla mamunia nie przypilnowalam terminu ..wcale sie nie dziwie ze Barosz mnie juz nie kocha:flaming:

Posted

Alix napisał(a):
Znalazlam wlasnie na Baroszu dwa obrzydliwe opite kleszczochy:placz:
Dokładnie na poczatku lipca mija termin waznosci obrozy ktora zalozylam mu w marcu. Wstretna obroza wykazala sie przesadna dokładnościa co do jej terminu dzialania:mad::placz: Jestem zla mamunia nie przypilnowalam terminu ..wcale sie nie dziwie ze Barosz mnie juz nie kocha:flaming:
:lol: niedobra,paskudna mamunia!glonek -tatus i idol barosza na pewno by pamietal strrrrasznaaa kobieto!do tozu norrrrmalnie!:roll: :lol: :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
agis przepraszam ze jestem takim leniem-jeszcze do tego glonki spoily mnie winem:cry: :flaming:

jak pijesz wino tak jak piwo to było tego łyk czy 2 ???:eviltong: :evil_lol: