Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się deklarowałam na Lulkę na starym wątku - jednorazowo 100 zł. Powtórzyłam deklarację, ale też na starym - i tak sobie czekałam na nr konta.. Poproszę o ten numer:) Niestety, wpłacę dopiero tuż po 1 czerwca, bo już w tym miesiącu nie dam rady. Pozdrawiam.

Posted

Leonadra, dziekuję. Nie mam starego wątku, wiec nie wiedziałam nic o deklaracji. Lulce i tak na już nie sa potrzebne pieniadze, dopiero na sterylkę. Przesyłam konto.
Tak sobie pomyślałam, że ją dam zaszczepić. Do zabiegu jeszcze musi przytyć, a bez wirusówki jest ryzyko. Pewnie dom tak szybciutko i tak sie nie znajdzie, bo jest trochę zywiołowym psem. Przydałby się dom z ogrodem, albo u rodziny, gdzie cały czas ktoś jest w domu.

Otrzymałam wpłate od henikar 30 zł. Bardzo dziekuje.

Posted

Mam problemy z pisaniem postów, bo nie działa mi kursor w nowej wiadomosci.
MartynaP, nie potrafie odpisać na PW. Przyślij mi, proszę maila na [email protected], a ja zaraz odpiszę.
Lulka już jest po sterylizacji. Zapłaciłam 214 zł. Brakuje więc jeszcze 55 zł.

Uploaded with ImageShack.us

Czy mogę kogos prosic o zrobienie Lulce ogłoszeń?
Jej adopcja jest pilna, ponieważ ma trafic do mnie suczka z chorym okiem i jesli konieczne bedzie jego usunięcie, to nie może byc w kojcu.
Lulka na pierwszym wątku miała ogromne zainteresowanie, a teraz mało kto o niej pamięta. O ile sobie przypominam, to wtedy zainteresowana nia była Fundacja? Czy jest mozliwość, zeby pojawiła sie chociaż w ogłoszeniach na fundacyjnej stronie?
Lulka jest młodziutką sunią, dość aktywną, troszkę lękliwą, lubi dzieci, grzeczna. Nie niszczy w domu, ale potrzebny jest trening czystości (dla potrzeb ogłoszenia). W rzeczywistości Lula załatwia sie jedynie w domu. Wychodzi na spacery, można z nią chodzic nie wiadomo ile, a i tak zrobi swoje na podłodze. Nie wiem, jak sobie z tym radzic, nie mam jak nagrodzić własciwego zachowania na spacerze, bo po prostu sie nie zdarzyło.
Kontakt do ogłoszeń: (32) 3533135, 660124623.
Lepszych zdjęć na razie nie mam jak zrobić, bo jest obolała po operacji.

Z Sarą:

Posted

:iloveyou::thumbs::thumbs:Lulu jest cudna panieneczka! jak sie teraz czuje ? Sarcia tez pieknosci rude hohooo:loveu::loveu::loveu:pozdrawiam serdecznie

Posted

Justyna, dzieki. Czy ktoś moze ją jeszcze ogłaszać? Najpierw wszyscy sie nią interesowali, a teraz zostałysmy same. Mam wiecej psów, opieka nad nimi zajmuje dużo czasu i brakuje czasu na ogłaszanie.

Posted

We wcześniejszym poście podałam informacje o niej. Nie bardzo potrafię wymyslac teksty, to takie podstawowe, najwazniejsze informacje.
Justynko, jak zrobisz Allegro, to wstawisz link? Wtedy mozna to kopiować do innych ogłoszeń. Można jeszcze dodać, że ładnie chodzi na smyczy i zgadza sie z innymi zwierzętami.

Posted

Dziś kupkę zrobiła pierwszy raz na dworze. Oby było lepiej. Moze nic nie pisać o tej dziedzinie, bedę mówiła przez telefon, gdyby ktoś był już zainteresowany.

Posted

Kupkanie w domu raczej opanowane, bo dzis znowu czysto, ale z sikaniem nic nie potrafie zrobić. W nocy jedna kałuża, nad ranem druga. Czy ktos cos moze poradzić? Przecież nikt z nia nie bedzie w nowym domu wychodził na nocne spacery. Chyba najlepszy byłby dom z ogrodem, zeby mogła jak najwiecej przebywac na zewnatrz.

Posted

Jaaga napisał(a):
Kupkanie w domu raczej opanowane, bo dzis znowu czysto, ale z sikaniem nic nie potrafie zrobić. W nocy jedna kałuża, nad ranem druga. Czy ktos cos moze poradzić? Przecież nikt z nia nie bedzie w nowym domu wychodził na nocne spacery. Chyba najlepszy byłby dom z ogrodem, zeby mogła jak najwiecej przebywac na zewnatrz.

Może ktoś coś poradzi.....