Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny. Lulce juz rozwieszałam plakaciki, bo dla niej miałam.
Lulką jestem zdołowana. Młody, zdrowy, miły, całkowicie adopcyjny pies, którym nikt się nie interesuje.

Otrzymałam 20 zł od agaty51. Zaraz robie rozliczenie na 1-szej.

Posted

A ja poznałam dzisiaj osobiście Lulkę jest cudowna ! :loveu: - taka sarenkowata - drobnej kości - piękna !

Przyznaję, nie czytałam całego wątku ale te zdjęcia w pierwszym poście trochę mnie zmyliły. Lulka jest przytrzymywana do zdjęć przez dziecko - teraz się dopiero tego dopatrzyłam, mnie się wydawało, że ona jest większa i dzisiaj jak ją zobaczyłam to zapytałam czy to Lulka bo kolorystycznie mi pasowało a jakoś miałam zakodowane, że jednak większa jest.

szczeknęła sobie na mnie kilka razy chyba dlatego, że inne też szczekały po czym podeszła i się wymiziała :laugh2_2:

no sorki ale na banerku też raczej na większego i postawniejszego wygląda :oops:

Posted

Tylko ona oprócz koloru nic z goldena nie ma. Jak napisała JOMA, jest bardzo delikatnej kości, szczupła, smukła. Allegro jej robię. Innych ogłoszeń chyba nie ma. Prosiłam dwukrotnie na wątku sosnowieckim o ogłoszenia, ale skoro tu nikt nie wstawił informacji, to pewnie dalej bez odzewu. Nie mam czasu śledzić wszystkich wątków.
Chyba musiałabym ja oddac z powrotem do schroniska, żeby ktos sie nią zainteresował i zaczał ją ogłaszać :shake:.
Wczoraj przyjechał staruszek onek Oskar z gwoździowana łapą po ciężkim złamaniu. Już nie wyrabiam, a Lulka jest bardzo uciązliwa, bo obszczekuje ludzi. Ludzie nie wiedzą, ze jest łagodna i nie gryzie. Nawet nie mam jej gdzie wsadzić. W zagródce jest wlasnie Oskar, w pomieszczeniu w garazu niedowidzący kot, u którego wyszła grzybica i musi byc izolowany.

Posted

Jaaga napisał(a):
Tylko ona oprócz koloru nic z goldena nie ma. Jak napisała JOMA, jest bardzo delikatnej kości, szczupła, smukła. Allegro jej robię. Innych ogłoszeń chyba nie ma. Prosiłam dwukrotnie na wątku sosnowieckim o ogłoszenia, ale skoro tu nikt nie wstawił informacji, to pewnie dalej bez odzewu. Nie mam czasu śledzić wszystkich wątków.
Chyba musiałabym ja oddac z powrotem do schroniska, żeby ktos sie nią zainteresował i zaczał ją ogłaszać :shake:.
Wczoraj przyjechał staruszek onek Oskar z gwoździowana łapą po ciężkim złamaniu. Już nie wyrabiam, a Lulka jest bardzo uciązliwa, bo obszczekuje ludzi. Ludzie nie wiedzą, ze jest łagodna i nie gryzie. Nawet nie mam jej gdzie wsadzić. W zagródce jest wlasnie Oskar, w pomieszczeniu w garazu niedowidzący kot, u którego wyszła grzybica i musi byc izolowany.

Zaraz jej wylupię ogłoszenia

• 2 weeks later...
Posted

tyle osób chciało walczyć o sunię...a teraz jest jak zwykle, Lulka w dt u Jaagi już nikogo nie interesuje :cool3:

zaraz siadam do jej ogłoszeń , może wreszcie się coś ruszy, tak cudna sunia i tyle już bez domu:shake:

Posted

Jaaga napisał(a):
Dzieki za podnoszenie.
Nie miałam niestety ani jednego telefonu w sprawie Luli.

jak nadal będzie taka cisza..to zrobię jej kolejną serię na dniach.. :roll:

Jaaga a może w miedzy czasie jakieś nowe zdjęcia Ci się uda cyknąć. ..nie wiem już o co chodzi, że nikt nie dzwoni :shake:

Posted

Nadal cisza. Zrobię najwyżej nowe zdjęcia. Był jeden telefon z zapytaniem, czy ogłoszenie aktualne. -Tak. -To dziękuję. Rozwalające, prawda?
Otrzymałam 20 zł od Agaty51, bardzo dziękuję.