IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 potrzbna wizyta przedadopcyjna w Toruniu http://www.dogomania.pl/threads/185351-ABBI-mała-biała-chodząca-łagodność-PROSI-O-WIZYTĘ-PRZEDADOPCYJNĄ-KRAKÓW-NOWA-HUTA/page17 Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 leni356 napisał(a):W kwestii funduszy - pieniążki były zbierane na Ponkę, a jak Ponka znalazła DT to przekazane na Puszka za zgodą darczyńców - Puszek miał pojechac do hoteliku u ZuziM w miejsce Ponki. Szczęśliwa jest ta zbiórka, bo Puszek też ma szansę na domek :) Dzisiaj Andzike odbywa wizytę przedadopcyjną i jeśli wszystko będzie ok, a mam nadzieję że tak będzie, to uzbierane fundusze mogą przejść na innego kudłacza - to szczęśliwe fundusze, więc trzeba wybrać kolejnego szczęśliwca.. Wstrzymajmy się więc do dzisiaj do wieczora na efekt wizyty. Deklaracje i wpłaty które przyszły są na pierwszej stronie w pierwszym poście. Jeśli ktoś wysyłał coś ostatnio to na pewno zostanie dodane. Dziękujemy :) Domek dla Puszka super :) Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Ta zbiórka to szczęście 3 kudłaczkom przyniosła :) pora na kolejnego.. Quote
IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 a cos wiecej wiadomo? same super wiadomosci dzis:) to chyba przez ta pelnie Quote
Onaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Cały czas czekam na info o tym Kudłatku z zalanej Małopolski, obawiam się czy już go nie wywieżli :(. Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='IVV']a cos wiecej wiadomo? same super wiadomosci dzis:) to chyba przez ta pelnie Tu wątek Puszka: http://www.dogomania.pl/threads/177945-Puszek-ma%C5%82y-zaniedbany-przera%C5%BCony-kud%C5%82acz-w-schronisku.-Potrzebny-DT-lub-DS!!!/page21 Quote
leni356 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Zobaczcie tą bidę :( Borniak - popielaty chłopczyk, nie miał łatwego życia :( Ukradziony z meliny pijackiej, był bez sierści, pocięty i z ranami od zgaszanych petów.. :shake: Zgadza się z małymi psami i suczkami. Dużych się boi. Co do kotów - stosunek olewający. Ma 12 lat. Chciałabym mu znaleźć domek, taki biedaczek, czy jeszcze pozna trochę ludzkiej dobroci i miłości? Quote
fiorsteinbock Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 IVV - podeslalam watek Giselli, ale nie ma netu chwilowo. A czy Borniak nie moglby skorzystac z tego DT? W azylu jest kudlaty, mam fotki - nie mam zadnych danych, zaloze pojutrze watek. Quote
adkaaaaa5 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Jezu Kochany! cuudo :( Jakby był biały to jak mój Westus- to samo wierne spojrzenie... ten sam czarny nochal <3 Quote
Onaa Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 fiorsteinbock napisał(a):IVV - podeslalam watek Giselli, ale nie ma netu chwilowo. A czy Borniak nie moglby skorzystac z tego DT? W azylu jest kudlaty, mam fotki - nie mam zadnych danych, zaloze pojutrze watek. A co to za kudłaty, mały duży, młody ? Quote
IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 fiorsteinbock napisał(a):IVV - podeslalam watek Giselli, ale nie ma netu chwilowo. A czy Borniak nie moglby skorzystac z tego DT? W azylu jest kudlaty, mam fotki - nie mam zadnych danych, zaloze pojutrze watek. dziekuje jestes Aniolem:) Quote
IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 tyle tych bied ze nie wiadomo ktory w wiekszej potrzebie :( ten maluszek jest sliczny! moze u kikou jest jakies wolne miejsce ,ona ma tyle staruszkow Quote
giselle4 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Tak, IVV - pytanie bylo do ciebie :) Bede w azylu i zobacze czy nie ma kudlacza, pozwolisz, ze przesle link do tego watku jeszcze Giselli4? Ona szukala DT dla psiaka ze schronu, moze jego udaloby sie umiescic. Oj,kudlaczy mamy duzo ale jedna dziewczyan moz eby poszla na Dt....ona juz tak dlugo czeka taka bida....fotke wkleje jutro,prosze o wybaczenie jeszcze spawy zdrowotne a nie brak szacunku....:) Quote
leni356 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 fiorsteinbock napisał(a):IVV - podeslalam watek Giselli, ale nie ma netu chwilowo. A czy Borniak nie moglby skorzystac z tego DT? W azylu jest kudlaty, mam fotki - nie mam zadnych danych, zaloze pojutrze watek. No właśnie może Borniak mógłby skorzystać? takie życie mu człowiek zapewnił że normalnie sobie palnąć w łeb :( Ten maluszek może zaznałby jeszcze w swoim życiu szczęścia.. gdyby tylko ktoś go chciał.. Quote
czerda Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 jak może wkleić ktoś zdjęcia ponki proszę o maila -Aśka nie może wejśc na dogo a ja wkleić sunia bardzo lubi dzieci i uwielbia się bawić , nie lubi być sama , nie umie chodzić na smyczy , zachowuje czystość w kojcu-tyle powiedziała mi Aśka i dała zdjęcia Quote
xmartix Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [email protected] czerdo a wyślesz mi tez to o co Cie prosiłam na pw? Quote
lika1771 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Borniak biedaczek tych ludzi to............... Quote
adkaaaaa5 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Poneczka nasza ;D :) nie poznajesz ?;) METAMORFOZA 1-sza klasa! Quote
fiorsteinbock Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Hahahhaa - nie poznajecie? Toz to Gwiazda Watku - PONka :) Czerda przeslala mi zdjecia. Piekna sunia, co? I kolejny raz okazuje sie, ze opis charakteru psa zupelnie odbiega od opisu dobrocinskiego...W DBC przypinaja dziwne łatki psom, ze agresywne, ze nie do ludzi...Tak bylo i z PONka, a tu Czerda pisze takie wspaniale wiesci. Quote
Recommended Posts