IVV Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 wiem ,wiem ze to Poncia :) tylko tak dla zachety z pierwszej strony zainteresowanych napisalam. wystarczy tym psiakom odrobine milosci a przechodza taka metamorfoze :) super robota dziewczyny!!! Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Aśka była u pani wet która strzyże-100zl ale moja mamastrzyże psiaki za darmo--przed strzyżeniem kąpiel w wannie , wycinanie dredów, full wypas i efekt jest , prawda? Quote
czerda Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 szukam wAtku na którym jest Maja z Dbc-taka mała staruszka , chora , chciałam wkleic jej zdjęcia i może coś ruszyć w kierunku poszukiwania jej domu, jest fajną sunieczką , musimy zaczać cos myśleć o jej przyszłości Quote
leni356 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Kudłacz pierwsza klasa :) W wielu schronach niestety przypinają psom łatki :( Super że Ponce się udało Quote
fiorsteinbock Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 czerda napisał(a):szukam wAtku na którym jest Maja z Dbc-taka mała staruszka , chora , chciałam wkleic jej zdjęcia i może coś ruszyć w kierunku poszukiwania jej domu, jest fajną sunieczką , musimy zaczać cos myśleć o jej przyszłości Czerda, Maja nie ma watku swojego, byla tylko na ogolnym, dobrocinskim. Quote
polubek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 mamuśko jakie cudeńko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Onaa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Przepraszam za offa ale tutaj jest psiaczek w wielkiej potrzebie. Błąka się bidak o kilku tygodni, jedni ludzie go trochę dokarmiają ale inni znowu przeganiają, poza tym ma masę kleszczy, śpi w krzakach, a zdarza się że go jakiś pies pogoni, pewnie nawet pogryziony jest :(. Bezdomny kudłaczek z ulicy. Potrzebna pilnie pomoc, dt albo hotelik potrzebny oraz wizyta u veta :-(. http://www.dogomania.pl/threads/186980-Pomo%C5%BCcie!-Bezdomny-kud%C5%82aczek-w-typie-PON-a.-SZUKAMY-DT-DS!!! Quote
czerda Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 poka szuka domu-jest bardzo kochana , lubi dzieci , szybko przywiazała się do opiekunki i chce byc między ludzmi , nie jest problemowa , czysta , niewiele szczeka , jak ktoś idzie biegnie do siatki-i alarmuje , lubi byc wśród ludzi Quote
Onaa Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 czerda napisał(a):poka szuka domu-jest bardzo kochana , lubi dzieci , szybko przywiazała się do opiekunki i chce byc między ludzmi , nie jest problemowa , czysta , niewiele szczeka , jak ktoś idzie biegnie do siatki-i alarmuje , lubi byc wśród ludzi A na kogo robić ogłoszenia ? I nie wiem , może ją dam na ten wątek że 25 domków chce przygarnąć kudłacza. I na kudłacze w potrzebie. A jeśli znajdzie się chętny domek to oczywiście będzie sprawdzony? Quote
czerda Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 super byłoby oczywiście każdy dom sprawdzamy tel. do kontaktu do mnie i do Aski 604431861 501674643 Quote
ollalaa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Ja ostatnio trochę zaniedbałam dogo, bo mi się sesja zaczęła. Zaraz będę nadrabiać i zrobię przelew z deklaracją Quote
adkaaaaa5 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/187532-Simsy-3-dodatek-gry-komputerowe-poradnik-Win-7-na-Sawe-do-25.06-prosimy-o-pomoc pieniazki przekazane zostaną na hotelik dla Sary (sunia przeżyła dwa PIEKŁA... najpierw umieralnia w Dobrocinie, później nowy dom, który zgotował jej kolejne piekło.. :( prosimy o pomoc... Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Dziewczyny a na kogo przeszly deklaracje PONki, juz sie pogubilam? Przeszly na hotelik dla innego psiaka? Quote
Onaa Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny a na kogo przeszly deklaracje PONki, juz sie pogubilam? Przeszly na hotelik dla innego psiaka? Ten temat jeszcze jest otwarty, chciałam zaczekać aż sytuacja Puszka, na którego miały przejść deklaracje po Ponce się wyjaśni. Puszek już w domu. Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Fajnie, ciesze sie bardzo! Czyli kto nastepny w kolejce? Quote
leni356 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Dziewczyny chcą wyciągnąć tego biedaka bez oczka, który siedzi już bardzo długo i nie ma szans na adopcję ze schronu. Też kudłacz może na niego więc? biedak prawie nie ma deklaracji http://www.dogomania.pl/threads/186404-Mopik-vel-MAILO-depresja-i-brak-oka-r%C3%B3wna-si%C4%99-do%C5%BCywocie-Czy-kto%C5%9B-mu-POMO%C5%BBE-! Quote
ollalaa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny a na kogo przeszly deklaracje PONki, juz sie pogubilam? Przeszly na hotelik dla innego psiaka? czy Poneczka już nie potrzebuje deklaracji? Jeśli tak, to dlaczego? A moja wpłata dotarła? Quote
leni356 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Jest rodzina zainteresowana adopcją Ponki. Pani kontaktowała się ze mną wcześniej, miała adoptować sunię kudłatą z łańcucha, ale sunia odeszła, nie doczekała domku :( Domek jest w Krakowie, w domu małe dziecko, więc sunia musi być łagodna do dzieci. Pytania: czy jest zdrowa? czy dobrze znosi jazdę samochodem? czy da radę zostawać sama w domu przez 8 godzin? Komu przekazać kontakt do pani? trzeba znaleźć kogoś na wizytę u państwa I jeszcze pytanie - Ponka miała mieć DT z możliwością DS, czemu w końcu szukają jej nowego domku? Quote
Recommended Posts