Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem ,wiem ze to Poncia :) tylko tak dla zachety z pierwszej strony zainteresowanych napisalam.
wystarczy tym psiakom odrobine milosci a przechodza taka metamorfoze :)
super robota dziewczyny!!!

Posted

Aśka była u pani wet która strzyże-100zl
ale moja mamastrzyże psiaki za darmo--przed strzyżeniem kąpiel w wannie , wycinanie dredów, full wypas i efekt jest , prawda?

Posted

szukam wAtku na którym jest Maja z Dbc-taka mała staruszka , chora , chciałam wkleic jej zdjęcia i może coś ruszyć w kierunku poszukiwania jej domu, jest fajną sunieczką , musimy zaczać cos myśleć o jej przyszłości

Posted

czerda napisał(a):
szukam wAtku na którym jest Maja z Dbc-taka mała staruszka , chora , chciałam wkleic jej zdjęcia i może coś ruszyć w kierunku poszukiwania jej domu, jest fajną sunieczką , musimy zaczać cos myśleć o jej przyszłości

Czerda, Maja nie ma watku swojego, byla tylko na ogolnym, dobrocinskim.

Posted

Przepraszam za offa ale tutaj jest psiaczek w wielkiej potrzebie.
Błąka się bidak o kilku tygodni, jedni ludzie go trochę dokarmiają ale inni znowu przeganiają, poza tym ma masę kleszczy, śpi w krzakach, a zdarza się że go jakiś pies pogoni, pewnie nawet pogryziony jest :(.
Bezdomny kudłaczek z ulicy
.
Potrzebna pilnie pomoc, dt albo hotelik potrzebny oraz wizyta u veta :-(.
http://www.dogomania.pl/threads/186980-Pomo%C5%BCcie!-Bezdomny-kud%C5%82aczek-w-typie-PON-a.-SZUKAMY-DT-DS!!!

Posted

poka szuka domu-jest bardzo kochana , lubi dzieci , szybko przywiazała się do opiekunki i chce byc między ludzmi , nie jest problemowa , czysta , niewiele szczeka , jak ktoś idzie biegnie do siatki-i alarmuje , lubi byc wśród ludzi

Posted

czerda napisał(a):
poka szuka domu-jest bardzo kochana , lubi dzieci , szybko przywiazała się do opiekunki i chce byc między ludzmi , nie jest problemowa , czysta , niewiele szczeka , jak ktoś idzie biegnie do siatki-i alarmuje , lubi byc wśród ludzi

A na kogo robić ogłoszenia ?
I nie wiem , może ją dam na ten wątek że 25 domków chce przygarnąć kudłacza. I na kudłacze w potrzebie.

A jeśli znajdzie się chętny domek to oczywiście będzie sprawdzony?

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny a na kogo przeszly deklaracje PONki, juz sie pogubilam? Przeszly na hotelik dla innego psiaka?

Ten temat jeszcze jest otwarty, chciałam zaczekać aż sytuacja Puszka, na którego miały przejść deklaracje po Ponce się wyjaśni.
Puszek już w domu.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Dziewczyny a na kogo przeszly deklaracje PONki, juz sie pogubilam? Przeszly na hotelik dla innego psiaka?

czy Poneczka już nie potrzebuje deklaracji? Jeśli tak, to dlaczego?
A moja wpłata dotarła?

Posted

Jest rodzina zainteresowana adopcją Ponki. Pani kontaktowała się ze mną wcześniej, miała adoptować sunię kudłatą z łańcucha, ale sunia odeszła, nie doczekała domku :( Domek jest w Krakowie, w domu małe dziecko, więc sunia musi być łagodna do dzieci. Pytania: czy jest zdrowa? czy dobrze znosi jazdę samochodem? czy da radę zostawać sama w domu przez 8 godzin?

Komu przekazać kontakt do pani? trzeba znaleźć kogoś na wizytę u państwa

I jeszcze pytanie - Ponka miała mieć DT z możliwością DS, czemu w końcu szukają jej nowego domku?