Enigma79 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 W odpowiedzi na apel o pomoc w PW, poproszę o dane do przelewu, postaram się jednorazowo wesprzeć drobnym groszem (20 zł) i trzymam za Jasperka kciuki. Quote
dominikabankert Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 czasem zaluje , ze w ogole weszlam na dogo bo ludzkie znecanie nad zwierzetami mnie dobija, moge wpalacic jednorazowo 10zl 20 stycznia dopiero Quote
sylwija Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='dominikabankert']czasem zaluje , ze w ogole weszlam na dogo bo ludzkie znecanie nad zwierzetami mnie dobija, moge wpalacic jednorazowo 10zl 20 stycznia dopiero[/QUOTE] [quote name='Enigma79']W odpowiedzi na apel o pomoc w PW, poproszę o dane do przelewu, postaram się jednorazowo wesprzeć drobnym groszem (20 zł) i trzymam za Jasperka kciuki.[/QUOTE] bardzo dziękujemy, konto poszło na PW dziękuję też pola53 za : 10 zł miesięcznie deklaracje i Mysza2 za przeslane pieniążki, i Bonsai i wszystkim za obecność :) a na allegro juz 26 cegielek sprzedane :) Quote
Funky Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Właśnie kupiłam na Allegro 10 cegiełek (mój nick - mylkus). Będę zaglądać i trzymam kciuki za powodzenie! Jasper jest dzielnym chłopcem i na pewno da radę :))))) Quote
Beat2010 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję za zaproszenie, nie mogę wspomóc finansowo, ale będę zaglądać Quote
sylwiaso Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 I "lasek brzozowy" w ciągu kilku dni pomoże Jasperkowi!!!Trzymaj się psinko!!! Quote
Marta67 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jestem i ja teraz. zapisuję wątek i biorę się za czytanie. pamiętam, że kiedyś chyba go widziałam na dogo ale potem jakoś zniknął mi a wątek tyle czasu już jest :( Quote
ela020 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='dominikabankert']czasem zaluje , ze w ogole weszlam na dogo bo ludzkie znecanie nad zwierzetami mnie dobija, moge wpalacic jednorazowo 10zl 20 stycznia dopiero[/QUOTE]....tak masz racje, ja jestem na dogo od niedawna, weszzlam tutaj po smierci mojego pieseczka, to co widze, czytam jak czlowiek moze znecac sie nad zwierzeciem dobija mnie, zalamuje, Quote
paniMysza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 jestem. teraz niestety nie moge wesprzec finansowo. bardzo mi przykro. Quote
Rumi. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mamy już 130zł z allegro a to dopiero 2 dzień(odpukam w niemalowane, nie chcę zapeszać). Dziękuję Wam cioteczki za kupowanie cegiełek i rozgłaszanie :loveu: Quote
MARCHEWA Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Zapisuję się,a wieczorem przeczytam wątek,może będę mogła wspomóc jakims bazarkiem. Quote
Javena Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jestem.ale narazie .....no wiecie.Nulla. Dopiero ,gdzies w połowie miesiaca. Quote
gorki330 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 otrzymałam wiadomość i jestem , poproszę o dane do przelewu , pomoge jednorazowo - i będę zaglądać Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziekuje za zaproszenie....... Nie moge za wiele pomoc ale kilka grosikow postaram sie wplacic..... poprosze o namiary na konto...... Sliczny psiak.....:) Quote
Magolek Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękuję Sylwiji za zaproszenie. Wątek przeczytałam od deski do deski. Nie będę się brzydko wyrażać, bo miałam właśnie w domu księdza z kolędą, ale co mi po głowie chodzi... ehhh... Deklaruję dla Jasperka 20 zł miesięcznie. Na razie tyle mogę. Może później troszkę więcej dam radę. Proszę o konto i dane do przelewu na PW. I mam prośbę - jeśli na początku miesiąca nie będzie przelewu, proszę o przypominanie, mam też inne zobowiązania. Trzymam kciuki za psiaka. :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Jaspaek bardzo dziekuje i prosi o jeszcze , on tak bardzo pragnie zyć .... Quote
Magolek Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Przelew zleciłam, ale pójdzie dopiero 7 stycznia, jutro święto dla banków. Quote
Ewa Gałązka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Boże te ludzie to potwory na których nie ma kary. Po co brała tego psa- po to by się znęcać. Z nią tak postąpić jak ona z tym psiakiem. Quote
piechcia15 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 nie mam za bardzo czasu aby przeczytać cały watek, a w 1 poście nie ma info:( gdzie teraz psiak przebywa?bo chyba nie w tym piekle?:( tak na szybkie oko to trochę przypomina mi z umaszczenia i pyska Akitę:) Quote
Rumi. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 teraz jest w schronie, czeka na kastrację(strasznie przedłużają) i jedzie do Jamora do hotelu, potrzebuje funduszy na ten hotel Quote
anetta Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 KOszmar. te babsko powinno ponieśc karę :angryy: Czy malawaszka została poinformowana o tym czarnuchu? [url]http://i54.tinypic.com/34pdxme.jpg[/url] Jeśli nie, to warto do niej napisać. Quote
ocelot Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='anetta']KOszmar. te babsko powinno ponieśc karę :angryy: Czy malawaszka została poinformowana o tym czarnuchu? [url]http://i54.tinypic.com/34pdxme.jpg[/url] Jeśli nie, to warto do niej napisać.[/QUOTE] Jeśli poniesie karę, to Jasper na lata zostanie w schronisku. Tak Malawaszka wie, o wszystkim naszych sznaucerach. Quote
dominikabankert Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 zagladajcie tu:[url]http://www.dogomania.pl/threads/199566-Szykowne-ciuszki-dla-pieknego-strachulca-bazarek-do-11.01.2011-r[/url]. Quote
Recommended Posts