malagos Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='ostatniaszansa']W końcu udało sie MAMY NOWE KONTO NA AKCJĘ STERYLIZACJA ALIOR BANK [B]65 2490 0005 0000 4600 9550 7105 [/B] za moment wszystkie środki z poprzedniego banku tu przelewamy .[B] BARDZO WAŻNE[/B] koniecznie przy wpłatach [B]każdy ten sam wpis AS - DOGO[/B] [/QUOTE] Cholerka, zapomniałam wpisać to hasło na przelewie, nawet nicka nie podałam... Przepraszam...... Wpłaciłam za 3 miesiece, styczeń, luty i marzec 30 zl. Małgorzata Biela.... to ja...... Quote
Izabela124. Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 Zapisałam sobie już nowy nr konta :) Skoro jest on już aktualny to czekam na potwierdzenie mojej wpłaty z bazarku :) Quote
Lidan Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='ostatniaszansa']W końcu udało sie MAMY NOWE KONTO NA AKCJĘ STERYLIZACJA ALIOR BANK [B]65 2490 0005 0000 4600 9550 7105 [/B] za moment wszystkie środki z poprzedniego banku tu przelewamy . BARDZO WAŻNE koniecznie przy wpłatach każdy ten sam wpis AS - DOGO . [/QUOTE] A reszta danych? Adres, nazwisko itd bardzo proszę chyba, że zostaje to co było czyli UL. J.BLATONA 3/141 :???: Bardzo proszę o podliczenie ile jestem winna za zeszły rok. W tym jeszcze nic nie wpłacałam czekając na nowe konto. Quote
mtf zalesie Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 w poniedzialek wyslylam 3 faktury z gab.wet.Warka ul.polna 39 za sterylki 3 suczek na sume 3x 190 zl.suki nazywaja sie Samanta,Kilka i Misia.wet pomylkowo wyslal 1 fakture/za samante/ do fundacji bez mojego zalcznika okolo tydzien temu dlatego na jednym rachunku jest napisane duplikat.przepraszam ale robiac zdjecia szwow po sterylce skupilam sie na szwach i zapominalam ze powinnien byc chociaz leb psa .nie naumialam sie jeszcze wstawiania zdjec wiec zrobi to Jankabezziemi.wstawi rowniez zagojone juz szwy Samanty bo po zabiegu wet zapomnial zrobic.przepraszamy - nastepny raz bedzie bez niedociagniec. Quote
3 x Posted February 2, 2014 Author Posted February 2, 2014 [quote name='Lidan']A reszta danych? Adres, nazwisko itd bardzo proszę chyba, że zostaje to co było czyli UL. J.BLATONA 3/141 :???: Bardzo proszę o podliczenie ile jestem winna za zeszły rok. W tym jeszcze nic nie wpłacałam czekając na nowe konto.[/QUOTE] reszta zostaje bez zmian :) Lidan ogarnę się z rozliczeniami zaczn od poniedziałku bo dopiero teraz pierwszy tydzień od listopada jestem na miejscu wiec zamierzam porozliczac AS Quote
JankaBezZiemii Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='mtf zalesie']w poniedzialek wyslylam 3 faktury z gab.wet.Warka ul.polna 39 za sterylki 3 suczek na sume 3x 190 zl.suki nazywaja sie Samanta,Kilka i Misia.wet pomylkowo wyslal 1 fakture/za samante/ do fundacji bez mojego zalcznika okolo tydzien temu dlatego na jednym rachunku jest napisane duplikat.przepraszam ale robiac zdjecia szwow po sterylce skupilam sie na szwach i zapominalam ze powinnien byc chociaz leb psa .nie naumialam sie jeszcze wstawiania zdjec wiec zrobi to Jankabezziemi.wstawi rowniez zagojone juz szwy Samanty bo po zabiegu wet zapomnial zrobic.przepraszamy - nastepny raz bedzie bez niedociagniec.[/QUOTE] oto Samanta [IMG]http://images64.fotosik.pl/617/5f4a3d639a8fa59amed.jpg[/IMG] Kika [IMG]http://images65.fotosik.pl/616/0f450712f2941ac5med.jpg[/IMG] i Misia [IMG]http://images61.fotosik.pl/614/5302c0ac674c87ffmed.jpg[/IMG] Quote
brzośka Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Może ktoś skorzysta: [COLOR=#000000][INDENT][B]Wiosenna akcja sterylizacji kotów:[/B] [URL]http://www.kociezycie.pl/?action=strona&site=248[/URL] [SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Uwaga! Zapraszamy do udziału w kolejnej edycji naszej akcji sterylizacyjnej! W lutym zabiegi za jedyne 30 złotych będzie można wykonać w następujących miastach:[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Wrocław,[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Oława,[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Gliwice,[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]- Knurów,[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] - Pilchowice, - Kłodzko, - Nowa Ruda - Słupiec (Kotlina Kłodzka), - Oleśnica.[/FONT][/COLOR][/SIZE][/INDENT] [/COLOR] Quote
Pandicao Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Przelałam na nowe konto pieniądze z bazarku. Bardzo proszę o potwierdzenie na wątku, gdy wpłata zostanie zaksięgowana [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250360-ZAKO%C5%83CZONY-Ciuchy-RESERVED-suknia-bi%C5%BCuteria-psie-akcesoria-na-sterylki-!!-Do-1-02[/url] Quote
ostatniaszansa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 na nowym koncie na razie dwie wpłaty deklaracje jak dojdą pieniążki z bazarku potwierdzimy . Mamy prosbe wpisujcie DAROWIZNA - Akcja AS dogo , dlaczego ? bo darowiznę można odliczyć od dochodu jak na razie :) a my nadal jesteśmy OPP Quote
malagos Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ostatniaszansa']na nowym koncie na razie dwie wpłaty deklaracje jak dojdą pieniążki z bazarku potwierdzimy . Mamy prosbe wpisujcie DAROWIZNA - Akcja AS dogo , dlaczego ? bo darowiznę można odliczyć od dochodu jak na razie :) a my nadal jesteśmy OPP[/QUOTE] Tym bardziej przepraszam za swoje niedopatrzenie przy wpłacaniu, nic nie napisałam w sumie na przelewie......Dobrze, ze numer konta umieściłam :oops::roll: Quote
brzośka Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Oj, nie pamiętam czy wpisałam "darowizna" :roll: wieczorem sprawdzę Quote
Javena Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Nowe konto jest ??? Od kiedy? Za styczeń zapłaciłam ,ale nie wiem teraz ,czy dobrze. Quote
3 x Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 [quote name='Javena']Nowe konto jest ??? Od kiedy? Za styczeń zapłaciłam ,ale nie wiem teraz ,czy dobrze.[/QUOTE] dobrze :) spokojnie nowe konto jest od około tygodnia ale jeszcze funkcjonują oba wyśle pw do wszystkich z powiadomieniem o nowym koncie ale jak pieniązki poszły jeszcze na stare - nic się nie stało :) najważniejsze, za cały czas są osoby którzy pomagaja i wspierają akcję :Rose: Quote
maciaszek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='ostatniaszansa']Mamy prosbe wpisujcie DAROWIZNA - Akcja AS dogo[/QUOTE]W tym miesiącu wpłaciłam z takim dopiskiem, jak pisałaś poprzednio. Mam nadzieję, że to nie problem... Już sobie poprawię na nowy tytuł wpłaty. [quote name='3 x']wyśle pw do wszystkich z powiadomieniem o nowym koncie [/QUOTE] Do mnie nie musisz już wysyłać :). Quote
Ajula Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='maciaszek'] Do mnie nie musisz już wysyłać :).[/QUOTE] do mnie też nie, zrobiłam przelew na nowe konto i mam nadzieję, że nic nie pomyliłam Quote
mtf zalesie Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 do mnie tez nie trzeba - zmienilam juz dane Quote
3 x Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 dzieki dziewczyny :) z tą darowizną to chyba bardziej chodzi o to, żeby móc sobie odliczyc od podatku :) Quote
Pandicao Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 nieśmiało przypominam o prośbie potwierdzenia przelewu z bazarku ;) Quote
Izabela124. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='Pandicao']nieśmiało przypominam o prośbie potwierdzenia przelewu z bazarku ;)[/QUOTE]Ja też :) :) Quote
miska29 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ja również dopisałam Darowizna :) Mam nadzieje ze moja pierwsza wpłata już doszła. Wysłałam dziś także na adres Fundacji fakturę, obym niczego nie pomylila ;) Quote
Lidan Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='3 x'] wyśle pw do wszystkich z powiadomieniem o nowym koncie [/QUOTE] Wysłałam kilka dni temu moją deklarację za styczeń i luty na nowe konto. Jeśli doszła znaczy, że zapisałam wszystko dobrze, więc też nie potrzebuję pw z danymi do przelewu :-) Quote
kakadu Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 ja tez już zapisuję sobie nowe konto więc pw niepotrzebne; jak się ma akcja finansowo? są zapasy? bo się czaję z kastracją psa, którego przygarnęli ochroniarze na budowie gazociągu; niestety za 2-3 tygodnie wyjeżdżają (chyba, że się przedłuży budowa) i trzeba będzie szukać jakiegoś domu (już właściwie wykupiłam pakiet ogłoszeń); pies jest spory, nie wiem za ile sie go udałoby ciachnąć :roll: Quote
mimiś Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 wpłaciłam za 2 m-ce[40zł] ,ale ni huhu nie wiem za jakie[juz sie pogubiłam z tymi stałymi deklaracjami na dogo:roll: Quote
hugulaśny Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Przelew za styczeń i luty poleciał na nowe konto. pw nie potrzebne. Quote
martq20 Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 powiedzcie mi czy każdy może ubiegać się o taka sterylizację? moja mama ma problem z mix Haszczaka, pies nie ma jeszcze roku, cały czas ucieka, prawdopodobnie do suk, nie mogą sobie z nim poradzić, a nie chcą go zamykać czy przywiązywać:shake: chcą żeby latał luzem NA PODWÓRKU. Zaproponowałam im żeby go wykastrowali, ale koszty sa tak duże że ich to przeraża, no i jest jeszcze suczka Shih tzu, która też się wymyka, no i podczas cieczki uciekła i ma teraz szczeniaka :-( rodzice rozkładają ręce, bo naprawdę ich to przerasta, a psów nie chca się pozbyć, co mnie bardzo cieszy :) Tato cały czas zabiera Badiego na przejażdżki, nawet z nim biega :) mimo swojego wieku (65lat) daje radę, no i ogląda Cezara hehe ;) Będę wdzieczna za odp :) Quote
Recommended Posts