Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Ewa :)

Haha GPS-a Killusiowi :evil_lol: Humorek chyba już lepszy, co? :lol:
Nie no, działeczka na zdjęciach wygląda dość fajnie :) A ile km musielibyście dojeżdżać?

Witaj Madziu!
Tak, humorek się polepszył dzięki zastosowaniu dogomaniackiej terapii.:razz:

Od nas spod domu, czyli dworca PKP Oliwa jest równo 34 km, jechaliśmy tam 25 minut. Wiadomo, że przy korkach na Spacerowej trzeba liczyć 40 minut. Tyle, że Michał ma do szkoły zwykle na 7.20 więc na spacerowej o tej porze jest jeszcze w miarę...

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

ale świetne zdjęcie:loveu: :loveu:
Dziękujemy!

HankaRupczewska napisał(a):
Jewka , ale wypasiony folwark ! :crazyeye:

cześć Haniu!
jest gdzie polatać! Zobaczymy, może się uda....:lol:

Posted

[quote name='AlKil'] znalazłam na trawniku takie coś....

i do Was wiosenka zawitała :multi:

[quote name='AlKil']

Zobaczymy, może się uda....:lol:

trzymamy kciuki!:kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

Dzień dobry!
Toż się staram to kupić. Nawet mam podobno poważnie zainteresowanych kupców mojego m , ale żeby nie było zbyt łatwo narzeczona w Polsce, narzeczony zagramanicą i ogląda chatę przez emaile....:cool1: Nie wiem czy ta transakcja wypali, więc na razie się nie cieszę...:diabloti: Czy można kupić mieszkanie przez internet????:hmmmm:
A wczoraj spędziłam upojny wieczór z TZ-em dzieląc naszą wymarzoną chatę na pomieszkania...

Posted

;)Ewa uda się zobaczysz .....a wieczór widzę był bardzo upojny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze takie miejsce to marzenie typowe BEZLUDZIE .....miodzio , i masz towarzystwo tylko tego kogo sobie życzysz .......ide zagrać w LOTTO ;)może i ja się wyprowadzę z tego ...mojego pięknego sąsiedztwa:angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)Ewa uda się zobaczysz .....a wieczór widzę był bardzo upojny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Kurcze takie miejsce to marzenie typowe BEZLUDZIE .....miodzio , i masz towarzystwo tylko tego kogo sobie życzysz .......ide zagrać w LOTTO ;)może i ja się wyprowadzę z tego ...mojego pięknego sąsiedztwa:angryy:

Cześć Alu!
mój TZ też zagrał. Zawsze mówi, że to już, w tą sobotę, no dobra, to w następną i tak zawsze cudownie padają numerki obok...:evil_lol:

madziasto4 napisał(a):
A to jest takie kompletne bezludzie czy gdzieś niedaleko są sąsiedzi?

Nie jest takie kompletne bezludzie, normalna podgdańska wioska, tylko, że przy 2 ha, sąsiedzi są oddaleni o kilkaset metrów, tym bardziej, że nikt tam nie ma domu przy samym płocie, a bardziej pośrodku działki.:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
Cześć Alu!
mój TZ też zagrał. Zawsze mówi, że to już, w tą sobotę, no dobra, to w następną i tak zawsze cudownie padają numerki obok...:evil_lol:

Skąd ja to znam...:lol:

AlKil napisał(a):
Nie jest takie kompletne bezludzie, normalna podgdańska wioska, tylko, że przy 2 ha, sąsiedzi są oddaleni o kilkaset metrów, tym bardziej, że nikt tam nie ma domu przy samym płocie, a bardziej pośrodku działki.:lol:

I mówisz, że są stawy :loveu:

Posted

Hej Ewus!
Mocno trzymam kciuki za domek i sliczna dzialeczke! Znam troche to uczucie, bo przerabiam to od roku z rodzicami:lol: Ciagle dolinki itd. Ty masz o tyle lepiej, ze domek juz stoi i nie bedziesz sie musiala uzerac z wykonawcami:mad:

Posted

AlKil napisał(a):
Cześć Alu!

;)to dzielimy wygraną na pół:evil_lol:
U nas też numerki obok padaja .....to pewnie te z drugiej strony ...posrodku zostają te wygrane:angryy:

Posted

Ewa, działka przepiękna :loveu: Trzymam kciuki, żeby się udało :thumbs:
W takim dużym domu i na takiej działce, nie będziesz miała nic przeciwko gościom :grins: Z psami oczywiście :cool3: Prawda ????

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Hej Ewus!
Mocno trzymam kciuki za domek i sliczna dzialeczke! Znam troche to uczucie, bo przerabiam to od roku z rodzicami:lol: Ciagle dolinki itd. Ty masz o tyle lepiej, ze domek juz stoi i nie bedziesz sie musiala uzerac z wykonawcami:mad:

Dzień doberek!
to prawda, u nas w większości wykonawcą będzie mój TZ, a z nim już mam dużą praktykę w użeraniu...

;)to dzielimy wygraną na pół:evil_lol:
U nas też numerki obok padaja .....to pewnie te z drugiej strony ...posrodku zostają te wygrane:angryy:

Było obok...:shake: ale dzisiaj środa....:diabloti:

PIKA napisał(a):
Magda to chyba zostalam wgnieciona w to łózko :evil_lol:

rzymam kciuki za Wasz wymarzony domek :kciuki:

Wgnieciona bywa tylko troszeczkę.

beria napisał(a):
Ewa, działka przepiękna :loveu: Trzymam kciuki, żeby się udało :thumbs:
W takim dużym domu i na takiej działce, nie będziesz miała nic przeciwko gościom :grins: Z psami oczywiście :cool3: Prawda ????

Jasne, że nie!!!!! Mój TZ planuje co najmniej jeden pokój gościnny. A latem namiotów zmieści się tam mnóstwo!!!

madziasto4 napisał(a):
Ewa coś czuję, że nie odpędzisz się od dogomaniaków :evil_lol:

Mam nadzieję!

Magda_Miki napisał(a):
No to juz wiemy, gdzie beda kolejne zloty:evil_lol:

Oczywiście jak się uda zostać właścicielami...

Paulina_mickey napisał(a):

Ty masz niebieski parkiet:crazyeye:
ale suuuuuper:D:D:loveu:

To panele w pokoju u dzieci.

anetta napisał(a):
Wow, ale teren :o z calych sil trzymam kciuki aby wszystko sie udalo :thumbs:

http://img249.imageshack.us/img249/4590/tnimg0016eb4.jpg
to jest paszkot :p U mnie takie lataly gdy mielismy winorosl za oknem :evil_lol:

OOO! Fajnie, ja przeszukałam posiadane książeczki o ptakach, ale jego tam nie było...:cool1:

Chciałam dziś wstawić parę fotek, ale mój TZ porwał mi aparat do pracy i mówi się trudno.
Albercika dopadła wiosna...:cool1: W niedzielę, wyszedł z furtką z ogródka i dopadł psa sąsiadki... Lekko go skotłował....:mad: Sąsiadka ostatnio mieszkała gdzie indziej, sprawiła sobie psa, widać, że kiedyś w rodzinie miał jamnika, więc rozmiarów jest niepozornych w stosunku do Albiego, chociaż na pewno jest dużo potężniejszy od jamników. podejrzewam, że Alberta wkurzyło, że przyszedł obcy pies na jego podwórko i darł na niego koparę. No to wyszedł do niego....:angryy: Oczywiście nas nie było w domu, bylismy mierzyć ściany w Pomlewie... Ale na szczęście nic się nie stało, Albi nie umie gryźć i zawsze przyjmuje technikę kotłowania, oplucia i wytarzania przeciwnika w podłożu.
Sąsiadka zna Albiego od szczeniaka, więc dymu nie było...;)

Posted

A co tutaj tak cicho:crazyeye: nikt nic nie pisze... to ja napisze:p
Droga Alkil nie jesteś sama z wiosennymi zmianami u Albiego... choc ja mam suke to Ona tez dostaje szajby na widok innych psow ( nigdy tak sie nie zachowywala,no chyba ze miala cieczke) prosby i grozby nic nie daja:shake: ...a przyczyna jest cieczka u suki sasiadow:roll: ...i tak sie ostatnio zastanawialam czy Diana nie jest czasem homo-niepewna bo chciala zgwalcic naszego pracownika:evil_lol: ale sie chlopak wystraszyl:evil_lol:

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
A co tutaj tak cicho:crazyeye: nikt nic nie pisze... to ja napisze:p
Droga Alkil nie jesteś sama z wiosennymi zmianami u Albiego... choc ja mam suke to Ona tez dostaje szajby na widok innych psow ( nigdy tak sie nie zachowywala,no chyba ze miala cieczke) prosby i grozby nic nie daja:shake: ...a przyczyna jest cieczka u suki sasiadow:roll: ...i tak sie ostatnio zastanawialam czy Diana nie jest czasem homo-niepewna bo chciala zgwalcic naszego pracownika:evil_lol: ale sie chlopak wystraszyl:evil_lol:

Witaj Aniu!
A ja myślałam, że suczki nie mają takich problemów...zawsze miałam psy, stąd babskie zachowania stanowią dla mnie tajemnicę. A Albercik do TYCH spraw upatrzył sobie jednego kolegę córci. Jak go widzi to strasznie się cieszy, dla odmiany tamten strasznie się go boi... Więc może też jest niepewny...

:cool1:Ewa ...u nas też były numerki obok:angryy:aż 1 trafienie

Zgapiłaś, zgapiłaś!!!!! U nas też był jeden samotny biały żagiel!!!