Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiedyś nad jeziorem, w nocy, przy ognisku gdy już wszyscy zdążyli się o niego kilkakrotnie przewrócić, zamontowalismy mu wędkarskie świetliki do obroży...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AlKil napisał(a):
Albi wtedy tego nie zauważa. jest gruboskórny. Nie zwraca uwagi na zastrzyki u weta, jak mu pańcia siedzi z fotelem na łapie, jak się go przydepnie, jak człowiek się w ciemnościach potknie o niego - nawet sobie snu nie przerywa..:p

Loj jeszu to dopiero twardziel :razz:
A w ciemnosci to chyba nie trudno sie o niego potknac:lol:

Posted

Taa ja też miałam okazje raz przewrócić się przez moją Some porządnie a pare razy w nocy idąc do wc nadepnąć czy kopnąć ją :roll: ale wtedy tego nie zapomne jak przez nią leciałam na kolana.Niosłam wyprasowane pranie do pokoju było ciemno a Soma w progu leżała. Najpierw się wystraszyłam, że ide.... naraz lece.... co się dzieje?.... potem dostałam jakieś olśnienie aa ze to przez Some, potem poczułam ból w kolanach a następna faza była taka że się śmiałam jak głupia z siebie :grin: Soma patrzyła zdziwiona co ta pancia wyrabia hihih

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Ojej jaka mnie naszla ochota na dobra, swieza rybcie z portu:loveu:

no to skocz do smażalni..:cool3:

*Ania...Niuf* napisał(a):
Nie chce nic pisać ale nie widze zdjęć:diabloti: kiedy będą fotki:razz:

Zaraz będą...

a_ga.isk napisał(a):
Loj jeszu to dopiero twardziel :razz:
A w ciemnosci to chyba nie trudno sie o niego potknac:lol:

Rzekłabym nawet...bardzo łatwo...

Yorkie napisał(a):
Śliczny yorczek i niufek :loveu:

Dziękuję bardzo...

Pegaza napisał(a):
Taa ja też miałam okazje raz przewrócić się przez moją Some porządnie a pare razy w nocy idąc do wc nadepnąć czy kopnąć ją :roll: ale wtedy tego nie zapomne jak przez nią leciałam na kolana.Niosłam wyprasowane pranie do pokoju było ciemno a Soma w progu leżała. Najpierw się wystraszyłam, że ide.... naraz lece.... co się dzieje?.... potem dostałam jakieś olśnienie aa ze to przez Some, potem poczułam ból w kolanach a następna faza była taka że się śmiałam jak głupia z siebie :grin: Soma patrzyła zdziwiona co ta pancia wyrabia hihih

Mnie Albi życie uratował jak spadałam ze schodów, a na pewno szczękę i nos..gdzieś już o tym pisałam...tylko gdzie...:confused:

Posted

Uff, ledwo dziś uszedłem z życiem...
moja pani postanowiła mnie wymoczyć w wannie. podobno kiedyś moczyło się tak pranie, a ile mi wiadomo, praniem nie jestem. Widocznie pańcia o tym nie wie...

Moczyła mnie i moczyła...

wcale nie byłem zadowolony, a ona nic. Zero reakcji, może głucha? Albo pewniej zwariowała, bo od wczoraj tylko rży przy komputerze..

wymoczyłem już sobie łapki, brzuszek...

a pańci wciąż było mało...

Zacząłem się lękać o moje życie...

wołałem o pomoc, bez rezultatu...

Musiałem się ratować...

Na szczęście pańcia zmiękła i zostałem wyniesiony pod opiekuńcze skrzydła mojego pana..

Byłem wzruszony...

na tym nie koniec męczarni... Pańcia mnie jeszcze suszyła, wycięła mi trochę włosów - nie powiem gdzie, bo się wstydzę - skróciła pazurki, wyczyściła uszka, wyczesała i w końcu pozwoliła pójść zjeść...

A potem powiedziała, że wyglądam jak gremlin. Nie wiem co to znaczy, ale na wszelki wypadek postanowiłem się obrazić...

A na dokłądkę poskarżyłem się mojemu panu. Tylko on mnie rozumie, wspólczuje. W końcu zna tą babę dłużej ode mnie...

cdn...

Posted

buhahahahaha no przyszłam i normalnie sikam ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
fajnego masz mopo -yorka :evil_lol: :evil_lol: w kąpieli wygląda zajebiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kocham cię misiu :):):):):):):):)

Ha widzisz działa reklama :evil_lol: