Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no nie a gdzie nowe opowiadanko i nowe fotki :cool3:

Alu, bije się w piersi!!! Zaniedbuję własną galerię....ale to ze szczęścia...
W niedzielę dowiedziałam się, że mój tato planuje mnie i bratu dać po prezencie. Kasa lub coś konkretnego. A ja marzę o nowym aparacie, bo Wasze zdjęcia sprawiają, że chce mi sie płakać, że nie mogę więcej wycisnąć z aparatu TZ. Killuś stanowi wiecznie rozmazaną plamę :placz::placz::placz:
I od dwóch dni siedzę w aparatach, już nawet mi się śnią...
Ale jutro obiecuję poprawę!!!
Na razie biegam po Waszych galeryjkach....:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='evaxon']ale bajer psiaki :cool3: ale ja bym sie bala miec takiego malego Killerka:evil_lol: majac tez niedzwiedzia :evil_lol:
Na początku też mieliśmy małego stracha, ale szybko nam przeszło...:lol::lol::lol:

Udało mi sie dzisiaj zobaczyć,że czasami gdańskie niebo jest ciut ciut podobne do warszawskiego...

Posted

O matko

wszyscy się w kierunku nieba zwrócli :evil_lol: To chyba z powodu tej diabelskiej daty :lol:

Trzymam kciuki za aparacik :kciuki:

Posted

śłiczne kolorki nieba:cool3:

ja to bym sie bala teraz do domu sprowadzic jakiegos malusiego pieska :razz: Tigra jest malo delikatna jak łapą strzeli to az strach czy piesek sie podniesie:lol:

Posted

AlKil napisał(a):
A ja marzę o nowym aparacie, bo Wasze zdjęcia sprawiają, że chce mi sie płakać, że nie mogę więcej wycisnąć z aparatu TZ. Killuś stanowi wiecznie rozmazaną plamę :placz::placz::placz:

Ewo, pozostaje zyczyć doskonałego wyboru :thumbs:

Posted

[quote name='AlKil']Alu, bije się w piersi!!! Zaniedbuję własną galerię....ale to ze szczęścia...
W niedzielę dowiedziałam się, że mój tato planuje mnie i bratu dać po prezencie. Kasa lub coś konkretnego. A ja marzę o nowym aparacie, bo Wasze zdjęcia sprawiają, że chce mi sie płakać, że nie mogę więcej wycisnąć z aparatu TZ. Killuś stanowi wiecznie rozmazaną plamę :placz::placz::placz:
Ale jutro obiecuję poprawę!!!
Na razie biegam po Waszych galeryjkach....:lol::lol::lol:

O to niedługo zalejesz nas chyba fotkami :cool3: :cool3: :loveu:

Posted

Dobry wieczór droga Dogomanio!!!

Moja pani na razie jest zajęta studiowaniem jakiś pism o aparatach i toczy godzinne dyskusje telefoniczne ze swoim tatą na ten sam temat. Powiem Wam szczerze, jestem załamany perspektywą nabycia przez nią nowego aparatu. Zwłaszcza, że opowiada się za modelem, do którego można dołączyć dodatkową lampę błyskową!!!!:crazyeye: Mało to razy nam świeci po oczach jedną, to chce mieć dwie???!!! To powinno być zakazane. Może ten Waldek jednak się rozmyśli i nie kupi jej tego aparatu...Tylko nie umiem używać telefonu, więc nie wiem jak mu o tym powiedzieć....:shake:
Muszę się też wam poskarżyć, że rano Michał wychodzi sam z Killerem, a ja sam z Magdą! Nie wiem co to za zmiany...
Podglądałem ich dzisiaj przez okno...

Zauważyłem, że Michał zbiera niespodzianki Killusia do małego woreczka. Muszę o tym powiedzieć Magdzie, bo ona używa łopaty, chyba nie wie, że można w woreczek...

Dzisiaj też pani usiłowała nauczyć Killera ładnie stać. hihihi....

Magda zachęcała nagródkami...

nic to nie dawało. Albo siedział i wyciągał szyję jak żyrafa, albo stał jak ostatnia pokraka z przetrąconymi łapami...
Ja patrzyłem na to ze stoickim spokojem. Na żadne wystawy się nie wybieram, wolę spokojnie pospać w domu!!!

Potem Madzia zabrała mnie na sesje zdjęciową do ogródka.

No to łaskawie pozowałem....

starałem się znaleźć trochę cienia...

w koncu poszedłem się trochę napić...

Magda trochę się ociągała z odkręceniem kranu, musiałem się na nią popatrzeć....:mad:

W końcu powiedziałem "dość" i poszedłem do domu....

cdn....

Posted

[quote name='AlKil']Na początku też mieliśmy małego stracha, ale szybko nam przeszło...:lol::lol::lol:

Udało mi sie dzisiaj zobaczyć,że czasami gdańskie niebo jest ciut ciut podobne do warszawskiego...

Co za fiolet!!!!:multi:
Niesamowite!

Posted

[quote name='basiulka22tychy'] hihihi kilerek bedzie wystawiany nono :):):)

Będziemy kibicować Kilerkowi :multi: Czy to będzie wystawowy debiut :cool3:

Posted

cześć Ewa :p

hihi Albercik z pobłażaniem traktuje domowników :cool3:

Ewa - a o jakim aparaciku myslisz?

i no właśnie - kiedy debiut Killerka na wystawie?

Posted

Witajcie Dziewczyny...
Alicjarydzewska - chłopaki juz drżą, zwłaszcza Killer jak tylko usłyszy pikniecie aparatu dostaje głupawki...
An3czka - takie niebie zrobiło sie u nas pierwszy raz...
malawaszka - staramy się...
basiulka22tychy, beria - takie mamy plany... z lenistwa myślimy o Sopocie i Gdyni...blisko mamy, no nie? To będzie jego pierwszy raz, ale pracy przed nami dużooooo. Killerek postawiony na stół, wygląda jakby miał paraliż, przetrącone tylne łapki i sama nie wiem co jeszcze. Siedzi bardzo ładnie, ale stać nie chce za cholerę...
Gosiek - Albercik w domu ma wszystko w nosie...Pies leniwiec, kanapowiec.
Dopiero gdy spotka się na spacerze z kumplem to dostaje amoku i traci kontakt z otoczeniem. Ale ma mało kumpli...
Zdecydowałam się na Canona s3is. Na lustrzankę jestem jeszcze za głupia.

Posted

Witajcie !:multi:

Ewo, mam nadzieje ,że praca z Killerkiem da świetne efekty. Ten malec kest śliczny.:loveu::loveu::loveu:

to kiedy zakup nowego sprzętu?

Pozdrawiamy serdecznie waszą gromadkę.