beria Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='AlKil'] a dla mnie został tył. Niby więcej miejsca, ale... Duży okaz się w sieć złapał :lol: Gratulacje dla Michałka ;) Quote
AlKil Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Dziękuję w imieniu Michała!!! Właśnie dmucha sobie ponton, który dostał w nagrodę. Przyda się, deszcz zaczął padać :placz:- to popływa sobie po podwórku ... duży okaz się w sieć złapał i próbował tą sieć sforsować....ale na szczęście delikatnie... Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ale fajny spacerek :multi: Tylko ktos tu niezadowolony :razz: ;) Quote
Alicja Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:powaliło misiaczka ....to pewnie po tej wodzie :razz: Quote
anushka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 super wycieczka,aż się czuje zapach tego lasu :multi: :multi: my dzisiaj mieliśmy iść na konie z małą ale leje deszcz u nas :mad: :mad: ja już mam dość...mam depresje na widok tego deszczu :placz: :placz: :placz: :placz: obrze,że potem na urodziny idziemy :p Quote
Gosiek Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 czesć Ewa :p Albercik dobił się do głosu i .. hahaha świetne opowiadanko :lol: uwielbiam te Twoje historyjki :loveu: jak tam dziś pogoda? ech - kiedy wreszcie bedzie ciepło :mad: :placz: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Witaj Gosiu. Na razie świeci słoneczko, ale tylko 13,5 st. Jestem tak spragniona lata, że chce mi się wyć... Mój synek codziennie patrzy na termometr z nadzieją, że już będzie mógł założyć krótkie spodenki. :shake: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='PIKA']Ale fajny spacerek :multi: Tylko ktos tu niezadowolony :razz: ;) quote] Niezadowolony, bo nie może opluć tylnego siedzenia...:eviltong: Alicjarydzewska to pewnie po tej wodzie po powrocie do domu sama się jej napiłam przez pomyłkę i wcale mnie nie obaliło :evil_lol: Korenia Jednym słowem REWELACJA Witamy w naszej galerii i dziękujemy!!!:lol: Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 cdn.... "Chlipnę jeszcze świeżego, leśnego powietrza" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Po powrocie z lasu mieliśmy trochę czesania... Nie wiem skąd oni nabrali w tym lesie tyle "cudowności". :placz: Ale na szczęście dało się toto wyczesać bez strat w sierści... Killerek bardzo szybko się przystosował do reszty mojej rodziny, która kocha spanie. Rytuał ścielenia łóżka jest dobijający...:shake: łóżko przestaje przypominać miejsce do spania, a Albert nie wytrzymuje okrzyków Michała i Killera i przychodzi robić porządek.. Po bardzo długim czasie latorośl w końcu udaje się na spacer z psami... przy okazji próbuje wychować Killera... i taki mam cyrk z tymi swoimi dziećmi i psami....:shake: Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ale rozpycha się:lol: Duży pies to i duzy samochód:lol: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 KaRa_TC napisał(a): Duży pies to i duzy samochód:lol: Skorzystalismy z nieobecności TZ i jeździliśmy w komfortowych warunkach.:lol: Na codzień upychamy się do starego golfa...:shake: Kiedyś zrobię zdjęcie jak to wtedy wygląda...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='AlKil']Skorzystalismy z nieobecności TZ i jeździliśmy w komfortowych warunkach.:lol: Na codzień upychamy się do starego golfa...:shake: Kiedyś zrobię zdjęcie jak to wtedy wygląda...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:koniecznie :evil_lol: Quote
bigos Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Kołderka, podusia...czego więcej do szczęścia potrzeba:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='AlKil'] łóżko przestaje przypominać miejsce do spania, a Albert nie wytrzymuje okrzyków Michała i Killera i przychodzi robić porządek.. i taki mam cyrk z tymi swoimi dziećmi i psami....:shake: zabawnie macie...:megagrin::megagrin::megagrin: Ewo, tworzycie zgraną , przesympatyczną rodzinkę:loveu: Quote
Teklunia Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 dawno mnie tu nie bylo, ale juz zadrobilam zaleglosci :) uwielbiam patrzec na Twoich dwoch cwaniaczkow... sa swietnie dobrana parka :lo: [quote name='KaRa_TC'] to sie nazywa nachalnosc :lol: widzi ze zajete, ale i tak sie pcha ;) i wielkie Gratulacje dla syna!!! niesamowite rzeczy wyrabia na tych przyrzadach :-o :klacz: Quote
Basia&Safi Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 jak ja lubie cztac Twoje wlascieiwe ich ;) opowiadania hihihihi Quote
madziasto4 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Skąd ja to znam :evil_lol: wystarczy sie tylko położyć i zakryć głowę, a wielki, groźny pies atakuje :evil_lol: :razz: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ładnie się u was spi :evil_lol: a szczególnie wstaje :razz: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Ewo, tworzycie zgraną, przesympatyczną rodzinkę Alu, zwracam uwagę, że zdjęcia są lekko ocenzurowane - pewnie dlatego taki obraz...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teklunia dziekuję w imieniu synka. basiulka22tychy to "cztaj" dalej, a ja będę "psać"...:eviltong::eviltong::eviltong: madziasto4 bardzo groźny - bo aktualnie z 8 kłami...:razz::razz::razz: Pika -mówisz ładnie??? Ja wiem, że w odróżnieniu ode mnie - chętnie śpią - niechętnie wstają...:shake::shake::shake: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='AlKil'] Pika -mówisz ładnie??? Ja wiem, że w odróżnieniu ode mnie - chętnie śpią - niechętnie wstają...:shake::shake::shake: Nie wiem, czy Cie to pocieszy, czy zalamie, ale ja mam to samo co Oni :evil_lol: Quote
Moniś Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='madziasto4'] Skąd ja to znam :evil_lol: wystarczy sie tylko położyć i zakryć głowę, a wielki, groźny pies atakuje :evil_lol: :razz: U mnie najczęściej tak atakowana jest Mama :evil_lol: Noddy lubi robić jej ekstrawagancką fryzurę:evil_lol::evil_lol: (nie powiem jak Mama wygląda po takim czesanku:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) ;););) Dobrywieczór :multi::multi: Quote
Magda Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 AlKil napisał(a): bardzo groźny - bo aktualnie z 8 kłami...:razz::razz::razz: Oooo....to rzeczywiscie strach sie z takim zadawac:evil_lol::evil_lol: Super zaleglosci mialam do nadrobienia! Nie bede sie powtarzac....:lol: Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='AlKil'] Rytuał ścielenia łóżka jest dobijający...:shake: Jaki tam dobijający :cool3: Fajnie się chłopcy bawią :p Quote
Recommended Posts