an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']No ja to już chociaż w teorii jestem obcykana. Bo z praktyką - lipa totalna... No więc o tę praktykę właśnie chodzi. Z chęcią bym fikała szpagaty i salta:cool3: Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Ja też bym chciała, tym bardziej, że ciągle słyszę od małego "mama, a umiesz tak?''. Ale niestety jestem już za stara, żeby zaczynać takie wygibasy, to się chociaż zapisałam na siłownię, bo ostatnio okazało się, że mały pokonuje już mnie na rękę!!!:shake: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']Ja też bym chciała, tym bardziej, że ciągle słyszę od małego "mama, a umiesz tak?''. Oczywiście doskonale zdaje sobie sprawę, że nie umiesz?:evil_lol: Quote
AlKil Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Dowartościowuje się kosztem własnej matki....:roll: Quote
an3czka Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='AlKil']Dowartościowuje się kosztem własnej matki....:roll: Skandal!:lol: :lol: :lol: Quote
madziasto4 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Witam :razz: AlKil napisał(a):Dowartościowuje się kosztem własnej matki....:roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 och jaki kochany :loveu::loveu::loveu: rozczulajace maleństwo z niego :loveu: Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No tak, musialam sie cofnac trzy strony wstecz bo oczywiscie nie wiedzialam o czym mowa :diabloti: Oczy mialam jak 5 zlotych jak zobaczylam fikajacego Michala :crazyeye: Niesamowity jest hihihhi Brawo!!! Wszystkiego dobrego z okazji 10 urodzinek :multi: Wychodząc powiedział "jak wrócę to odpiszę". Ocho, juz sie uzaleznil :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 A ja myślałam ,że Kiluś zatęsknił za kąpielą w jeziorku i pańcia nalała wody aby popływał :p Quote
PIKA Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 trochę się wystraszyłem, że następne będzie odwirowanko.... jaki zmokly szczurek :loveu: Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Dzisiaj już Dzień Dziecka!!! Wszystkim dzieciom zaglądającym na tą stronkę, życzę wszystkiego naj, naj, naj.....:BIG::BIG::BIG: Alu, następnym razem podniesiemy poziom wody i będzie pływanko.... anetta- jasne, że się uzależnił, zwłaszcza od zdjęć Gosi Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 AlKil napisał(a):Dzisiaj już Dzień Dziecka!!! Wszystkim dzieciom zaglądającym na tą stronkę, życzę wszystkiego naj, naj, naj.....:BIG::BIG::BIG: Alu, następnym razem podniesiemy poziom wody i będzie pływanko.... anetta- jasne, że się uzależnił, zwłaszcza od zdjęć Gosicześć Ewa naprawdę Michał lubi oglądać moje zdjęcia? pewnie dlatego że lubi przyrodę :p cieszę sie bardzo :multi: przekaż dzieciom życzonka i ode mnie jeśli mogę Cię o to poprosić :cool1: Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Gosiu, życzenia przekazałam, dzieci bardzo dziękują!!!:loveu: Tak, Misio prawie codziennie ogląda Twoje zdjęcia i bardzo mu się podobają. A moja córka zawsze się pyta "i co?, są jakieś odlotowe zdjecia u TEJ pani?". Ostatnio po lekturze biedronek itp. owadzików, chodziła u nas po ogródku na kolanach, żeby też takie znależć, ale..... u nas nie ma!!!!:placz::placz::placz:Gdy znalazła w końcu jedną biedronkę, była szczęśliwa jak gwizdek! Ja zaraz z Juniorem pędzę na zawody z okazji dnia dziecka, to takie przygotowanie przed starciem z Warszawą....:cool3: Quote
Gosiek Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 no cóż - biedronki w tej chwili najłatwiej znaleść na żywopłotach lub innych wysokorosnących krzaczkach :lol: w trawie raczej cieżko - powiedz jej to to może jakieś biedrony znajdzie. U mnie teraz robalki sie pochowały bo od kilku dni brak słońca wiec nie mają sie gdzie wygrzewać i łapać ciepełka... czekam na słońce zeby trochę zdjec porobić. Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Witam. Wróciliśmy z zawodów. Junior zdobył srebro w mistrzostwach woj. pomorskiego!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: oto szcześliwy synek Teraz musimy troche ochłonąć, więc zdjęcia psiaków odłożymy trochę na później...:lol::lol::lol: Quote
aga1215 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='AlKil']Witam. Wróciliśmy z zawodów. Junior zdobył srebro w mistrzostwach woj. pomorskiego!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: oto szcześliwy synek Teraz musimy troche ochłonąć, więc zdjęcia psiaków odłożymy trochę na później...:lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 :laola::terazpol::laola: Brawo Michał :multi:tylko tak dalej ;) Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa:oops::rolleyes::bigok:. Michał Quote
Hanna R. Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ooooo ! Michałek mięśniarz jest :crazyeye: A do tego zdolniacha ! Ewa, ja gratuluję - ale Tobie . Mieć syna medalistę - nononono.... :p Quote
AlKil Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Haniu - dziękuję bardzo. Jestem dziś dumna jak paw!!! I umęczona....chociaż to mój syn ćwiczył, a nie ja. Ja tylko wstrzymywałam oddech podczas jego ćwiczeń i chyba nabawiłam się przez to niedotlenienia mózgu :huh: natrzaskałam ponad 450 zdjęć - nie wiem sama po co tyle, ale na seryjnym jakoś tak samo się:roll: zrobiło... Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 brawo, brawo, brawo :multi: [SIZE=2]Ewa, skoro tyle zdjec natrzaskałas to może cosik byś nam tu ujawniła? Quote
Recommended Posts