Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']No ja to już chociaż w teorii jestem obcykana. Bo z praktyką - lipa totalna...
No więc o tę praktykę właśnie chodzi.
Z chęcią bym fikała szpagaty i salta:cool3:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja też bym chciała, tym bardziej, że ciągle słyszę od małego "mama, a umiesz tak?''. Ale niestety jestem już za stara, żeby zaczynać takie wygibasy, to się chociaż zapisałam na siłownię, bo ostatnio okazało się, że mały pokonuje już mnie na rękę!!!:shake:

Posted

[quote name='AlKil']Ja też bym chciała, tym bardziej, że ciągle słyszę od małego "mama, a umiesz tak?''.
Oczywiście doskonale zdaje sobie sprawę, że nie umiesz?:evil_lol:

Posted

No tak, musialam sie cofnac trzy strony wstecz bo oczywiscie nie wiedzialam o czym mowa :diabloti:
Oczy mialam jak 5 zlotych jak zobaczylam fikajacego Michala :crazyeye: Niesamowity jest hihihhi Brawo!!!
Wszystkiego dobrego z okazji 10 urodzinek :multi:

Wychodząc powiedział "jak wrócę to odpiszę".

Ocho, juz sie uzaleznil :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj już Dzień Dziecka!!! Wszystkim dzieciom zaglądającym na tą stronkę, życzę wszystkiego naj, naj, naj.....:BIG::BIG::BIG:

Alu, następnym razem podniesiemy poziom wody i będzie pływanko....

anetta- jasne, że się uzależnił, zwłaszcza od zdjęć Gosi

Posted

AlKil napisał(a):
Dzisiaj już Dzień Dziecka!!! Wszystkim dzieciom zaglądającym na tą stronkę, życzę wszystkiego naj, naj, naj.....:BIG::BIG::BIG:

Alu, następnym razem podniesiemy poziom wody i będzie pływanko....

anetta- jasne, że się uzależnił, zwłaszcza od zdjęć Gosi
cześć Ewa

naprawdę Michał lubi oglądać moje zdjęcia? pewnie dlatego że lubi przyrodę :p cieszę sie bardzo :multi:

przekaż dzieciom życzonka i ode mnie jeśli mogę Cię o to poprosić :cool1:

Posted

Gosiu, życzenia przekazałam, dzieci bardzo dziękują!!!:loveu: Tak, Misio prawie codziennie ogląda Twoje zdjęcia i bardzo mu się podobają. A moja córka zawsze się pyta "i co?, są jakieś odlotowe zdjecia u TEJ pani?". Ostatnio po lekturze biedronek itp. owadzików, chodziła u nas po ogródku na kolanach, żeby też takie znależć, ale..... u nas nie ma!!!!:placz::placz::placz:Gdy znalazła w końcu jedną biedronkę, była szczęśliwa jak gwizdek!
Ja zaraz z Juniorem pędzę na zawody z okazji dnia dziecka, to takie przygotowanie przed starciem z Warszawą....:cool3:

Posted

no cóż - biedronki w tej chwili najłatwiej znaleść na żywopłotach lub innych wysokorosnących krzaczkach :lol: w trawie raczej cieżko - powiedz jej to to może jakieś biedrony znajdzie. U mnie teraz robalki sie pochowały bo od kilku dni brak słońca wiec nie mają sie gdzie wygrzewać i łapać ciepełka... czekam na słońce zeby trochę zdjec porobić.

Posted

Witam. Wróciliśmy z zawodów. Junior zdobył srebro w mistrzostwach woj. pomorskiego!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

oto szcześliwy synek

Teraz musimy troche ochłonąć, więc zdjęcia psiaków odłożymy trochę na później...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='AlKil']Witam. Wróciliśmy z zawodów. Junior zdobył srebro w mistrzostwach woj. pomorskiego!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

oto szcześliwy synek

Teraz musimy troche ochłonąć, więc zdjęcia psiaków odłożymy trochę na później...:lol::lol::lol:

Posted

Haniu - dziękuję bardzo. Jestem dziś dumna jak paw!!! I umęczona....chociaż to mój syn ćwiczył, a nie ja. Ja tylko wstrzymywałam oddech podczas jego ćwiczeń i chyba nabawiłam się przez to niedotlenienia mózgu :huh: natrzaskałam ponad 450 zdjęć - nie wiem sama po co tyle, ale na seryjnym jakoś tak samo się:roll: zrobiło...