AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Nie wiem czy to nie będzie nudne.... Ćwiczy zawsze na tych samych przyrządach....:cool3: J to mogę je oglądać do bólu, bo to mój syn...:loveu: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 AlKil napisał(a):Nie wiem czy to nie będzie nudne.... Ćwiczy zawsze na tych samych przyrządach....:cool3: J to mogę je oglądać do bólu, bo to mój syn...:loveu: oj dawaj zdjecia i nie marudź :eviltong: Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='AlKil']Witam. Wróciliśmy z zawodów. Junior zdobył srebro w mistrzostwach woj. pomorskiego!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: oto szcześliwy synek Świetnie! Rtatulacje!!!:multi: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 To daję. Ale boję się, że wyjdzie tu galeria sportowa zamiast dogo...:roll: układ na macie... grzybek za chwilę dalszy ciąg... Quote
an3czka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Kurcze, aż trudno uwierzyć, że takie rzeczy można z własnym ciałem robić:crazyeye: Quote
Pysia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ewuniu popraw szybciutko bo modzio zobaczą i sie zdenerwują...Za szeroko jest.... Ale kurcze spryciarze :lol: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 skok przez skrzynię. to są poręcze. Był jeszcze drążek ale zdjęcia są do d... no a tu sama przyjemność.... w ogóle te zdjęcia straciły na jakości po zmniejszeniu, duże też nie były extra, ale na pewno lepsze. Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Pysia napisał(a):Ewuniu popraw szybciutko bo modzio zobaczą i sie zdenerwują...Za szeroko jest.... Ale kurcze spryciarze :lol: w szale wstawiania nie wciskałam enter, nie zwróciłam uwagi, że są w pionie i wychodzą po dwa....:mad: Poprawiłam Pysiu:oops: Quote
Gosiek Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Rewelacja- jestem pełna podziwu dla wysportowania Michała :cool1: Quote
anushka Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 rewelacja:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Michaś ty naprawdę jesteś z modeliny...:mdleje: :mdleje: :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: :B-fly: Quote
Cola Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 :crazyeye: :crazyeye: rewelacja....jak pomyslę ile trzeba ćwiczyć i się gimnastykowac, to aż mnie wzdryga (chyba zamknę okno, bo zimno się robi :evil_lol: ) Wielkie gratulacje dla Michałka :sweetCyb::sweetCyb: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 A Michas to ma jakis szkielet, czy gumowy jest ? :crazyeye: Brawo :klacz: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Dziewczyny, bardzo wszystkim dziękujemy za gratulacje!!!:loveu::loveu::loveu: PIKA - to zdjęcie specjalnie dla Ciebie... Mój synuś ma szkielet, jak widać na załączonym obrazku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Jestem naprawdę pełna podziwu :crazyeye: Tylko pozazdrościć Michałowi takiej zręczności i wysportowania :klacz: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Nie ładnie synka głodzić:cool3: Ja bym sie tak bała:crazyeye: Quote
AlKil Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Nie ładnie synka głodzić:cool3: zapewniam, że on je 2 obiady dziennie (jeden w szkole, jeden po powrocie do domu) i tak wygląda!!!! Ja bym sie tak bała:crazyeye: na początku bałam sie nawet na to patrzeć...ale przywykłam :razz: Quote
PIKA Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='AlKil']Dziewczyny, bardzo wszystkim dziękujemy za gratulacje!!!:loveu::loveu::loveu: PIKA - to zdjęcie specjalnie dla Ciebie... Mój synuś ma szkielet, jak widać na załączonym obrazku...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o matko :crazyeye: tak brzuchol i resztę wciagnąc? :crazyeye: nie to nie mozliwe,. to fotomontaz :shake: ;) Quote
AlKil Posted June 3, 2006 Author Posted June 3, 2006 Dobry wieczór Dogomaniacy... Dawno tu nie zaglądałem i dopiero teraz widzę, że wepchał nam się tu Michał!!! Zawsze mi sie zdawało,że on nie jest psem, a tu widzę nad nim takie zachwyty, jakby co najmniej wygrał jakąś wystawę...:shake: Dzisiaj pani zapakowała nas do samochodu pana (on wyjechał) i ruszyliśmy na wycieczkę. Killer cwaniaczek wepchał sie do przodu... a dla mnie został tył. Niby więcej miejsca, ale... Killer znalazł sobie wygodne miejsce,,, a ja obserwowałem drogę. Wydaje mi się ,że cały Gdańsk postanowił jechać tą drogą co my... Panią to strasznie denerwowało. Nie mogę Wam powiedzieć co mówiła, bo jestem dobrze wychowany...ona mniej...:roll: Ale wreszcie dojechaliśmy do lasu... Niestety, ze względu na jakiegoś leśniczego miałem na pysku ten okropny kaganiec. Próbowałem go zdjąć, tak przypadkiem przy tarzaniu się... Ale siedział skubany porządnie na moim pysku! Wędrowaliśmy sobie przez las razem z Killerkiem. Potem pani zdjęła mi kaganiec, żebym mógł sobie spokojnie ziać... mieliśmy też przerwę na ochłodę. Miałem nadzieję, że w tej butelce jest jakieś fajne picie, ale okazało się, że to zwykła woda... Powiem Wam , że o mało się nie posikałem jak zobaczyłem, że Killer pije z zakrętki...:grin: Chodziliśmy sobie tak raz w górę, a raz w dół. Czasem, gdy się trochę oddalaliśmy z Magdą, to Killerek nie wiedział, czy ma biec za nami, czy czekać na panią, która zawsze zostawała w tyle... W końcu postanowiliśmy wrócić do domku... Po drodze pani pokazała mi chatę tego gościa, przez którego nosiłem kaganiec... Killer jak zwykle miał luksusowe miejsce powrotne... Z następnej wycieczki też zdam Wam relację. Teraz z młodym musimy się wyczesać, bo różne różności zaplątały sie nam w sierść... cdn.... Quote
Hanna R. Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='AlKil'] Po drodze pani pokazała mi chatę tego gościa, przez którego nosiłem kaganiec... Hahahahaha ha ! :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Ewo, przede wszystkim gratulacje ! Masz wspaniale wysportowanego syna.:cool2: Życzymy dalszych sukcesów.:kciuki: Opowiadanko jak zwykle przednie.Czytając , ma się wrażenie ,że się jest razem z wami .Super!:thumbs: Pozdrowionka i ucałowania dla Was! Quote
Recommended Posts