malawaszka Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ewuś widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie wesoło że HO HO :diabloti: Mam super kafelkarza - robi super dokładnie i ładnie, ALE!!!! qrewsko wolno :crazyeye: normalnie mam ochotę czasem go kopnąć w dupę i sama położyć te płytki :mad: a dziś byli u nas saperzy :evil_lol: Wesołych Świąt i cieszę się, że wyczekany liścik przyszedł :multi: Quote
Alicja Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuś ......kochana wiesz jak Twoje opowieści poprawiły mój humorek .......a co do pań na kasie ......uffffffff....książkę by napisać :roll::diabloti: u nas też życzonka ...link w podpisie ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale ładniusia kartka :cool3::loveu: Quote
Pegaza Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Hej ales sie rozpisala:crazyeye: ale fajnie sie czytalo:lol: dzis na szybko zyczenia swiateczne:roll: Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku :loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Naj naj najlepsiejszego imieninkowego :Rose: Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='NUTELLASTELLA']Witam, witam! ;) zapraszam do galerii! :loveu: jak tylko znajdę troszkę czasu zajrzę na pewno. [quote name='malawaszka']Ewuś widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie wesoło że HO HO :diabloti: Mam super kafelkarza - robi super dokładnie i ładnie, ALE!!!! qrewsko wolno :crazyeye: normalnie mam ochotę czasem go kopnąć w dupę i sama położyć te płytki :mad: a dziś byli u nas saperzy :evil_lol: Wesołych Świąt i cieszę się, że wyczekany liścik przyszedł :multi: witaj Mo! Saperzy......., Ty to masz farta! [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuś ......kochana wiesz jak Twoje opowieści poprawiły mój humorek .......a co do pań na kasie ......uffffffff....książkę by napisać :roll::diabloti: u nas też życzonka ...link w podpisie ;) Życzonka widziałam, śliczne! Cieszę się, że komuś się humor poprawia, jak poczyta moje wypociny! [quote name='anitaaa i bartis']Ale ładniusia kartka :cool3::loveu:No trochę się pomęczyłyśmy, zeby Ballada nie pożarła czapki w trakcie robienia foty! [quote name='Pegaza']Hej ales sie rozpisala:crazyeye: ale fajnie sie czytalo:lol: dzis na szybko zyczenia swiateczne:roll: Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku :loveu: dziękuję Daria i nawzajem jak najszczersze życzonka od nas!!! [quote name='Alicja']Naj naj najlepsiejszego imieninkowego :Rose: Dziekuję ślicznie Aluś!!!!:loveu: [quote name='***Paulina***']http://img234.imageshack.us/img234/513/kartkawitecznazkatiao7.png Bardzo dziękuję za zyczonka!!!! Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 a teraz o tym co u nas w wannie pływa Quote
AlKil Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 potem jednego karpia wyłowiliśmy, zeby było co podać na wigilijny stół nasza jołka Quote
Bartiśkowa_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Świetne fotki :evil_lol::evil_lol: to spryciarz popływał sobie z karpikami :lol: Aniufy niepróbowałynurkować zanimi ?? Bo mój wariat to od rana do wieczora pilnował karpika i cieszył się jak głupi że rybkę ma :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 poczytałam sobie opowieści grudniowe, u Was jak zwykle się dużo dzieje :lol: No, Killuś, bracie, mógłbyś sobie z Torkiem łapkę podać- Toro wczoraj jakby się szaleju najadł gdy zobaczył karpia w wannie, i też do niego wskoczył celem bliższego zapoznania :evil_lol: Quote
jbk Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 No tego to jeszcze nie widziałam, pies z karpiami w wannie ;) Quote
Basia&Safi Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 nie no te fotki Kilkus kontra Karpie super heheh :) Quote
anetta Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Co za historie :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: A kto odrąbywał główki? :razz: Rozumiem że wsystke tcy wylądowały na stole :grins: Quote
Pegaza Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cze :p ten Kiler nie na darmo nosi takie imie nawet karp mu nie straszny:evil_lol: pozdrawiamy Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Killer uciekaj ...to piranie :razz::razz: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9904.jpg Quote
lolka75 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Super szczesliwego Nowego Roczku!!!!:loveu::multi: Quote
Kasia_zg Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Witaj Ewo:) Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Roku życzymy!! Kiluś z karpikami hihi :loveu:Cudowny widok integracji :) U nas Matuś nie odwazył sie wskoczyć do pływajacych stworzonek ale za to tak sie w nich zakochał że wył do nich godzinami i nie pozwalał nam wchodzić do łazienki;) Pozdrawiamy Quote
jbk Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Witam serdecznie noworocznie :)) Oby Nowy był lepszy niż stary :) Quote
Medorowa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Buhaha:evil_lol::evil_lol: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_IMG_9904.jpg Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :razz::razz:Ewa...to nie ta wanna ;) miałaś mieć inną :hmmmm: Quote
agbar Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Ewaaaaa!!Haloooo...no co ty? Jeszcze do siebie po Sylwestrze dochodzisz?:hmmmm::diabloti: Quote
Recommended Posts