Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewuś widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie wesoło że HO HO :diabloti:

Mam super kafelkarza - robi super dokładnie i ładnie, ALE!!!! qrewsko wolno :crazyeye: normalnie mam ochotę czasem go kopnąć w dupę i sama położyć te płytki :mad:

a dziś byli u nas saperzy :evil_lol:

Wesołych Świąt i cieszę się, że wyczekany liścik przyszedł :multi:

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuś ......kochana wiesz jak Twoje opowieści poprawiły mój humorek .......a co do pań na kasie ......uffffffff....książkę by napisać :roll::diabloti:

u nas też życzonka ...link w podpisie ;)

Posted

Hej ales sie rozpisala:crazyeye: ale fajnie sie czytalo:lol:
dzis na szybko zyczenia swiateczne:roll:
Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku :loveu:

Posted

[quote name='NUTELLASTELLA']Witam, witam! ;) zapraszam do galerii! :loveu:
jak tylko znajdę troszkę czasu zajrzę na pewno.

[quote name='malawaszka']Ewuś widzę, że u Ciebie podobnie jak u mnie wesoło że HO HO :diabloti:

Mam super kafelkarza - robi super dokładnie i ładnie, ALE!!!! qrewsko wolno :crazyeye: normalnie mam ochotę czasem go kopnąć w dupę i sama położyć te płytki :mad:

a dziś byli u nas saperzy :evil_lol:

Wesołych Świąt i cieszę się, że wyczekany liścik przyszedł :multi:

witaj Mo! Saperzy......., Ty to masz farta!

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ewuś ......kochana wiesz jak Twoje opowieści poprawiły mój humorek .......a co do pań na kasie ......uffffffff....książkę by napisać :roll::diabloti:

u nas też życzonka ...link w podpisie ;)

Życzonka widziałam, śliczne! Cieszę się, że komuś się humor poprawia, jak poczyta moje wypociny!

[quote name='anitaaa i bartis']Ale ładniusia kartka :cool3::loveu:No trochę się pomęczyłyśmy, zeby Ballada nie pożarła czapki w trakcie robienia foty!

[quote name='Pegaza']Hej ales sie rozpisala:crazyeye: ale fajnie sie czytalo:lol:
dzis na szybko zyczenia swiateczne:roll:
Prawdziwie radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku :loveu:
dziękuję Daria i nawzajem jak najszczersze życzonka od nas!!!

[quote name='Alicja']Naj naj najlepsiejszego imieninkowego :Rose:

Dziekuję ślicznie Aluś!!!!:loveu:

[quote name='***Paulina***']http://img234.imageshack.us/img234/513/kartkawitecznazkatiao7.png

Bardzo dziękuję za zyczonka!!!!

Posted

Świetne fotki :evil_lol::evil_lol: to spryciarz popływał sobie z karpikami :lol:
Aniufy niepróbowałynurkować zanimi ?? Bo mój wariat to od rana do wieczora pilnował karpika i cieszył się jak głupi że rybkę ma :evil_lol:

Posted

poczytałam sobie opowieści grudniowe, u Was jak zwykle się dużo dzieje :lol:

No, Killuś, bracie, mógłbyś sobie z Torkiem łapkę podać- Toro wczoraj jakby się szaleju najadł gdy zobaczył karpia w wannie, i też do niego wskoczył celem bliższego zapoznania :evil_lol:

Posted

Witaj Ewo:)
Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym Roku życzymy!!

Kiluś z karpikami hihi :loveu:Cudowny widok integracji :) U nas Matuś nie odwazył sie wskoczyć do pływajacych stworzonek ale za to tak sie w nich zakochał że wył do nich godzinami i nie pozwalał nam wchodzić do łazienki;)
Pozdrawiamy

• 2 weeks later...