Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Heej Całej Gromadce :loveu: Przyszłam tu po raz pierwszy i pewnie nie ostatni. :razz:

A kiedy ten remont się kończy?
I czy będą zdjęcia? Bo chciałam popodziwiać psiury. :loveu:

Posted

przylaczam sie do wielbicielek zmywarek....ja moja kocham miloscia niezmierzona:loveu:...nawet jej zapaszki kupuje i specjalne ochraniaczki zeby zyla dlugo i zdrowo:multi:

talerze z gipsem...hm..... przynajmniej zadne z Was nie ma sr...znaczy biegunki:roll: chcialam powiedziec

a poza tym moglabys udowodnic ze kudlate dalej grzeczne i slodkie:loveu:....

zwyczajnie fotek mie sie chce:evil_lol:

Posted

[quote name='lolka75']przylaczam sie do wielbicielek zmywarek....ja moja kocham miloscia niezmierzona:loveu:...nawet jej zapaszki kupuje i specjalne ochraniaczki zeby zyla dlugo i zdrowo:multi:

[/quote]

Witam w klubie:evil_lol::evil_lol:

Czesc Ewciaaaaa:multi:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wszystkie Was kochane serdecznie ściskam i oznajmiam, że jeszcze żyję. Mam już wszędzie bialutkie sufity, uruchomiona została wentylacja (paskudna wilgoć poszła precz!!!!), wzbogaciłam się o 3 pary drzwi do pokoi dzieci i gabinetu. Mam też już wykafelkowaną moją łazienkę i biorę już kąpiel (oczywiście po nagrzaniu garów z wodą - pieca jeszcze nie ma...) w swojej czadowej wannie - prysznicu. Mam też uruchomioną ntelewizję. Mam też ogromny deficyt budżetowy.......:placz: Zaczęłam trochę porządkować teren przed domem i oczywiście spadł śnieg.:diabloti: Muszę iść porąbać trochę drzewa, bo zrobiło się trochę zimno. Zgubiłam gdzieś dowód rejestracyjny, a chciałam sprzedać samochód.:diabloti:
Strasznie chcę już wiosny i ciepła!!!!!!!!

Posted

Cze Ewka:multi:
czyli ze wszystko w normie:evil_lol:
prace postepują bedzie dobrze:p
a budzetem sie nie martw....moze zagraj w totka:roll::cool1:
dowod sie moze znajdzie...:roll:
ja tez juz wiosny wyczekuje:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Pegaza']Cze Ewka:multi:
czyli ze wszystko w normie:evil_lol:
prace postepują bedzie dobrze:p
a budzetem sie nie martw....moze zagraj w totka:roll::cool1:
dowod sie moze znajdzie...:roll:
ja tez juz wiosny wyczekuje:cool1:

Cze Daria!!! Ja już bym chciała zmienić tę normę....

[quote name='malawaszka']oo też go mam - gdzie kupiłaś swój? :evil_lol:

Sam do mnie przyszedł, znalazł mnie na tej wsi bez problemu...:-(

[quote name='Alicja']aaaaaaaaaaa ja też mam :cool1:.....w promocji dawali :angryy:

:hand:

Cholerstwo się rozpanoszyło..:roll:

[quote name='Basia&Safi']halooo halooo ja wrociłam na dogo to wy tez wracajcie :placz::multi:

Próbujemy Kochana, próbujemy, ale coś nam nie wychodzi...

[quote name='deer_1987']Zawsze mnie fascynowalo jak to jst miec duzego i malego psa razem ;) jak sie bawia, czy sa ostrozne, jak spacery dopasowac itd ;)
Witaj. Albert jest bardzo ostrożny, Pomiotowi do tej pory udaje się zawsze w ostatniej chwili przeskoczyć nad Killerem. Nad nami niestety nie chce, więc widząc pędzącą torpedę w naszym kierunku należy się mocno zaprzeć na nogach i przyjąć uderzenie bokiem. Ballada w ostatniej chwili lotu do nas również ustawia się bokiem i tak po zderzeniu z naszym ciałem pędzi dalej, robi nawrotkę i ponawia atak z drugiem strony...:mad: Killerkowi nigdy nic się nie stało, my ciągle mamy siniaki...

[quote name='Magda']Witamy po bardzo długiej nieobecności! Niech już się skończą te wszystkie budowy:mad: Ileż można...:eviltong:
Ja też nie wiem ile można...

[quote name='Alicja']........................................:razz::razz:

Hello!!!!

Mamy wiosnę. W końcu wyłażą mi krokusy i o ile nie zostaną stratowane przez Pomiota, w paru miejscach będzie kolorowo...
U nas niestety normalka........:roll:
Czekam na koparkę... Wczoraj byli elektrycy, bo robią garaż. Junior pisał wczoraj test. Trzeba zająć się złożeniem papierów do gimnazjum. Magdzie Tz załatwił praktyki w zaprzyjaźnionej firmie.
Pisałam, że chcę sprzedać samochód.... Ha ha! Dowód się znalazł w kurtce Tz-a w wielkiej hałdzie ciuchów. A została ta hałda przekopana, bo tak się pięknie złożyło, że pan z Aviko wjechał mi w d....:placz: Teraz zamiast sprzedaży czeka go rehabilitacja w warsztacie. Jeny jak ja się z tym autem nie rozumiem.... Czekam teraz na maila od pana z PZU z wyceną szkód. Jeśli to miał być sposób na mój deficyt budżetowy, to niech go drzwi ścisną...
Nie wiem dlaczego ten kwiecień tak szybko nadszedł. Miałam już mieć wtedy więcej kasy, ale od dłuższego czasu wyziera dno z portfela, a ja w środę lecę z mamą do Turcji...Kiedyś wspominałam, że mama wygrała wycieczkę. Miałam być wtedy piękna i bogata, ale jakoś nie wyrobiłam się z planem.
Co prawda zmierzając ku piękności rozpoczęłam dietę i parę kilogramów poszło precz, ale do piękności to jeszcze daleko. A bogactwa ani widu ani słychu...Jak wrócę to Tz leci do Egiptu do Marsa Alam ponurkować.
Kto zabroni biednemu bogato żyć????
O koparkowy nadjeżdża...
Pomalowaliśmy Magdzie pokój. Na meble i wystrój wnętrz musi jeszcze poczekać.
Psy też poszły na dietę.
Mój Tz okazywał mi zimą uczucia karmiąc moje psy. :p
Dzisiaj mam dzień zaplanowany na pracach zewnętrznych, może uda mi się pstryknąć parę fotek. Mój aparat chyba już zapomniał jak się to robi....

Posted

Aleś się rozpisała :razz::razz: no taaaa , ale jak ktoś się tyle czasu nie odklikuje to potem musi :p....

Ja wczoraj siadłam na doope jak mnie Klocuś podciął w biegu ....aż wyrzekłam niecenzuralne słowo :grins: