agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 AlKil napisał(a):Jakby to Twoje było, to byś nie miała czasu sie denerwować...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: juz nie musze:loveu: JEST:loveu::multi::multi: Quote
Hanna R. Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Vectra napisał(a):Porządny jak babcia :diabloti: To o mnie ! To o mnie !!! :multi::multi::multi: Prawda , Ewo ? :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 i jak amory? przeszły jak burza - bokiem??? :cool3: Quote
tigrunia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ahh .. Ewuś - piękny ten Twój York - na wystawe z nim!! :loveu: Koniecznie!! :loveu: Quote
Pysia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Hejka :multi: 1. Nie wiem o jakim wątku pieniackim gadacie :placz: 2. Killer jest cudny :loveu: 3. Ballada kiedy w końcu z aresztu wyjdzie? :mad: 4. Te insynuacje o mnie będą krwawo okupione :diabloti: 5. Zarobić mnie chcą na śmierć przed urlopem :placz: 6. Robie mięsko na grilu...Porąbało mnie już drugi dzień :shake: 7. Czas może mieć będę w urlop...Jak dożyję :cool1: Quote
AlKil Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Rinuś']Mi nie po drodze do Jastrzębia ale zawitałam :loveu: Czy \Ty widziałaś co się dzieje na wątku jastrzębskim ? :shake: Takie drobne zjechanie z trasy....:evil_lol: Widziałam, płakać się chce... Chyba wyślę ARCE bukiet kwiatów za jej pomoc...:angryy::mad: [quote name='agbar']juz nie musze:loveu: JEST:multi: Widziałam!!!!!! Bosze jaki cudny maluszek!!!!:loveu: [quote name='HankaRupczewska']To o mnie ! To o mnie !!! :multi::multi: Prawda , Ewo ? :cool3: JASNE!!!!!! Wszystko związane ze słowem "porządne" to o Tobie....:evil_lol: [quote name='malawaszka']i jak amory? przeszły jak burza - bokiem??? :cool3: U nas burza nie szła nawet bokiem. Tylko trochę powiało i było gorąco... A amorów nie zdążyłam sprawdzić, bo utknęłam na 3/4 dnia w urzędzie i w notariacie....:roll: Dzieciom nie pozwoliłam sprawdzać...:shake: [quote name='tigrunia']Ahh .. Ewuś - piękny ten Twój York - na wystawe z nim!! Koniecznie!! :loveu: Był już jako szczeniak na jednej, a potem stanowczo zaprotestował na papiloty...:diabloti: Ale na pewno teraz zrobiłby na sędziach niezapomniane wrażenie...:evil_lol: [quote name='Pysia']Hejka 1. Nie wiem o jakim wątku pieniackim gadacie :placz: 2. Killer jest cudny :loveu: 3. Ballada kiedy w końcu z aresztu wyjdzie? 4. Te insynuacje o mnie będą krwawo okupione :diabloti: 5. Zarobić mnie chcą na śmierć przed urlopem :placz: 6. Robie mięsko na grilu...Porąbało mnie już drugi dzień 7. Czas może mieć będę w urlop...Jak dożyję :cool1: ad.1 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113293&page=29 ad.2 Z Ballady też takie cudo zrobię...:loveu: ad.3 Jak Albi przestanie na nią napadać:eviltong: ad.4 Bojam się....:eek2: ad.5 Podłe krwiopijce!!!! ad.6 OOooo, naumiałaś się już????:lol: ad.7 już parę Twoich zejść śmiertelnych przetrzymałyśmy, damy radę i tym razem!!!:eviltong: jakoś mi dzisiaj dnia zabrakło.... Urzędy, papiery, kupowanie kominów, oglądanie ogrodzeń i jakoś dziwnie szybko noc zapadła...:roll: Synuś miał wartę w domku i podobno nawet jakiś fot napstrykał, ale nie miałam czasu przejrzeć...:shake: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Jesteś moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 AlKil napisał(a):oglądanie ogrodzeń wybrane???? buu ja też chcę ogrodzenie :placz: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='AlKil']Takie drobne zjechanie z trasy....:evil_lol: Widziałam, płakać się chce... Chyba wyślę ARCE bukiet kwiatów za jej pomoc...:angryy::mad: tAKICH kwiatkoooof mięsożernych :diabloti: dzień dobry :loveu: Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Arial]Mam kawę i jej używam :grins: dzień doberek :multi:....pogoda u Nas do doopy ,ale jakoś tak mi w miarę dobrze :roll:...jaka w waszych okolicach , bo szwagier na wczasy się wybrał nad morze ...i jakoś tak niekoniecznie życzliwa jestem :diabloti:...studni nie będę kopać :shake: [/FONT] Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 a tak w ogóle to chcisałam jechac do Gdańska na beachparty, ale nie mam gdzie spać :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cze Ewa:p fotki obejrzalam Kilus jest zabojczy:evil_lol: i nic wiecej z siebie nie wydusze bo jakis denny dzien mam...:roll: Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_2207060.jpg :evil_lol: Helooooł Quote
e.v.a Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Rinuś']a tak w ogóle to chcisałam jechac do Gdańska na beachparty, ale nie mam gdzie spać :cool3::evil_lol::evil_lol: no na beach :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: cze Ewuśka:loveu: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [FONT=Arial]:hand: zameldowuję się :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
madziasto4 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_2207058.jpg buahaha świnia jedna brudna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ojj jaka cisza :shake: Jak idą postępy budownicze ?? Ballada uwolniona ?? :razz: Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='evaxon']no na beach :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: śledzisz mnie? :diabloti: Quote
dzasta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Dawno mnie nie było :p Ballada pewnie już na wolności :evil_lol: A jak tam postępy budowlane? Głaski dla tych większych i mniejszych. Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Vectra']Jesteś moja kochana :loveu: :diabloti: Byłam.... [quote name='malawaszka']wybrane???? buu ja też chcę ogrodzenie :placz: Ja na razie też chcę, a kiedy będzie????;) [quote name='Rinuś']tAKICH kwiatkoooof mięsożernych :diabloti: dzień dobry :loveu: Nawet jeden mam na stanie... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Mam kawę i jej używam :grins: dzień doberek ....pogoda u Nas do doopy ,ale jakoś tak mi w miarę dobrze ...jaka w waszych okolicach , bo szwagier na wczasy się wybrał nad morze ...i jakoś tak niekoniecznie życzliwa jestem :diabloti:...studni nie będę kopać [/FONT] o pogodzie chyba już wiesz, że gorąco. Wczoraj podczas pielenia lekko przypiekły mi sie plecy.:roll: [quote name='Rinuś']a tak w ogóle to chcisałam jechac do Gdańska na beachparty, ale nie mam gdzie spać :cool3: Pola ci u nas dostatek [quote name='Pegaza']Cze Ewa fotki obejrzalam Kilus jest zabojczy i nic wiecej z siebie nie wydusze bo jakis denny dzien mam...:roll: Nie wyduszaj, wróć do formy... [quote name='anetta']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_2207060.jpg :evil_lol: Helooooł Helloł!!! [quote name='evaxon']no na beach :diabloti: cze Ewuśka:loveu: Cze Kochana!!! [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: zameldowuję się :multi::multi:[/FONT] Odhaczone!!!:lol: [quote name='Medorowa']Witajcie;):loveu: Witamy. [quote name='Vectra']Gdziee jesteś ? :placz: Tuuuuu!!!! [quote name='madziasto4']http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_2207058.jpg buahaha świnia jedna brudna :evil_lol: On kocha ten stan...:roll: [quote name='tigrunia']Ojj jaka cisza :shake: Jak idą postępy budownicze ?? Ballada uwolniona ?? :razz: Cisza tu, bo na zewnątrz istne wariactwo... [quote name='Rinuś']śledzisz mnie? :diabloti: :crazyeye: [quote name='dzasta']Dawno mnie nie było :p Ballada pewnie już na wolności :evil_lol: A jak tam postępy budowlane? Głaski dla tych większych i mniejszych. No, dawno! :lol: Żyję w chaosie. Muszę jechać po śruby. Muszę jechać do księgowej. Muszę mówić koparkowemu co ma zrobić. Muszę wysłać ofertę. Muszę popłacić faktury. Muszę pojechać po wodę. Muszę wypielić w folii. Powinno mnie tu już nie być... Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Byłam już po śruby...:multi: Zaległe fotaski robione przez synka. Mama bliźniaków Ballada pokochała piłkę Michał nie zauważył, że Ballada pobrudziła mu nosem obiektyw Nadal umie łypać okiem piłka jej przyrosła Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :crazyeye:szybka jesteś! albo masz śrubiarnię po sąsiedzku :lol: Quote
AlKil Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Albert podglądacz myślę więc jestem biegacz \ znowu razem.... Quote
Recommended Posts