tigrunia Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 AlKil napisał(a): Zobaczysz później... a raczej mam zobaczy...:diabloti: Witaj Ewcia :multi: Mama nie zobaczy bo jak tylko zbiera się więcej ludzi np. z jakimś transportem to ona się tam nie pojawia :diabloti: Póki co ma strop nad garażem i chcą już robić nad półpiętrem ale czegoś tam brakuje :roll: W każdym bądź razie w tym tygodniu na pewno będzie wylany. Dałam wczoraj parę fotek sprzed tygodnia. Fajną wycieczkę mieliście :loveu: Quote
Rinuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 heloł :diabloti: jutro będę jhechała do Sierakowa to prawie mi po drodze do Ciebie:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Wpadłam rzec dzień dobry :p bo jutro czasu będzie mało :roll: Quote
Pysia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ewcia :) Mieliście super świetną wycieczkę :multi: Aż zazdraszam ;) Szkoda, ze nie było mnie z Wami :placz: Quote
Pegaza Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Hej wracam po tygodniu a tu widze fotki z fajnej wycieczki:p Quote
e.v.a Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:......... :roll: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0108077.jpg buahahahahah tak samo zareagowałam:razz: tez mysle ze różowe byly by ładniejsze:razz: cze wycieczkowiczko:loveu: Quote
anetta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Reweelacja wycieczka :o Kajaki, terenowe autka. Super wodne tereny. Ja to nie zapomne mojej przygody na kajaku gdy się "trójką" zaklinowałyśmy na drzewie które było pod powierznią wody :diabloti: :evil_lol::evil_lol: podoba mi się ta fota :evil_lol: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0108107.jpg Pazurki :ekmm: [quote name='AlKil']Spodobało mi się to Twoje pisanie...:evil_lol: Nooo sooooo :evil_lol: Tak to jest jak się klawiatura psuje. Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ktoś zaginął... Do Jastrzębia pojechała czy jak ? :cool3: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ożesz w mordę małego niewinnego jeżyka:mdleje::roll: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0108077.jpg Quote
AGATA66 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 WITAM! Wkońcu przeczytałam te wszystkie posty:multi::multi::multi::multi:, Ewo masz piękne psiaki i dar opisywania swoich pięknych fotek, czekam na wasze dalsze losy. Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='tigrunia']Witaj Ewcia Mama nie zobaczy bo jak tylko zbiera się więcej ludzi np. z jakimś transportem to ona się tam nie pojawia :diabloti: Póki co ma strop nad garażem i chcą już robić nad półpiętrem ale czegoś tam brakuje :roll: W każdym bądź razie w tym tygodniu na pewno będzie wylany. Dałam wczoraj parę fotek sprzed tygodnia. Fajną wycieczkę mieliście :loveu: Dzień doberek... widziałam. [quote name='Rinuś']heloł :diabloti: jutro będę jhechała do Sierakowa to prawie mi po drodze do Ciebie:evil_lol: nie zajechałaś.... [quote name='Alicja']Wpadłam rzec dzień dobry :p bo jutro czasu będzie mało :roll: witaj Alu, lipa z tym czasem, lipa!!!! [quote name='Pysia']Ewcia Mieliście super świetną wycieczkę :multi: Aż zazdraszam ;) Szkoda, ze nie było mnie z Wami :placz: Ta, było przyjechać... [quote name='Pegaza']Hej wracam po tygodniu a tu widze fotki z fajnej wycieczki:p Fajna była.... [quote name='evaxon']buahahahahah tak samo zareagowałam:razz: tez mysle ze różowe byly by ładniejsze:razz: cze wycieczkowiczko:loveu: witaj! [quote name='anetta']Reweelacja wycieczka :o Kajaki, terenowe autka. Super wodne tereny. Ja to nie zapomne mojej przygody na kajaku gdy się "trójką" zaklinowałyśmy na drzewie które było pod powierznią wody :diabloti: podoba mi się ta fota :evil_lol: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0108107.jpg Pazurki :ekmm: Nooo sooooo :evil_lol: Tak to jest jak się klawiatura psuje. Witaj kochanieńka.. [quote name='Alicja']:razz::razz::razz::razz::razz::razz: no co.... [quote name='Rinuś']ktoś zaginął... Do Jastrzębia pojechała czy jak ? :cool3: ale się odnalazł... [quote name='Medorowa']Ożesz w mordę małego niewinnego jeżyka:mdleje::roll: http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_0108077.jpg hihihi... [quote name='agbar']hop hop.....jest tu ktoooooo?? jestem....... [quote name='AGATA66']WITAM! Wkońcu przeczytałam te wszystkie posty:multi::multi:, Ewo masz piękne psiaki i dar opisywania swoich pięknych fotek, czekam na wasze dalsze losy. Witaj w naszej galerii.... NO TO JESTEM.... Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Teraz się trochę potłumaczę. Po pierwsze chroniczny brak czasu.... Po drugie ręce pełne roboty.... po trzecie witaliśmy jednych z Anglii, żegnaliśmy drugich... Po czwarte przez bite cztery dni spędzał mi sen z powiek problem rozmieszczenia w domu instalacji elektrycznej... Mo, jak Ty tego dokonałaś????? Po piąte pogoda do de. Po szóste w zeszłym tygodniu odeszły dwie znane mi osoby, 99 letnia babcia mojej przyjaciółki, oraz o rok ode mnie młodsza koleżanka.Te drugie rąbnęło mnie straszliwie, chociaż się tego spodziewaliśmy, bo walczyła z nieboraczkiem od pół roku..:-( Po siódme mieliśmy ....wiechę....:diabloti: po ósme dalej przesadzam choinki...:roll: Nawet zdjęć mi się nie chciało robić. Ale coś tam dla Was specjalnie wygrzebię. Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Pegaza napisał(a):A ja pytam fotki gdzie?:cool1: szukam właśnie... witaj Daria!:lol: Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 AlKil napisał(a):Teraz się trochę potłumaczę. Po pierwsze chroniczny brak czasu.... Po drugie ręce pełne roboty.... po trzecie witaliśmy jednych z Anglii, żegnaliśmy drugich... Po czwarte przez bite cztery dni spędzał mi sen z powiek problem rozmieszczenia w domu instalacji elektrycznej... Mo, jak Ty tego dokonałaś????? Po piąte pogoda do de. Po szóste w zeszłym tygodniu odeszły dwie znane mi osoby, 99 letnia babcia mojej przyjaciółki, oraz o rok ode mnie młodsza koleżanka.Te drugie rąbnęło mnie straszliwie, chociaż się tego spodziewaliśmy, bo walczyła z nieboraczkiem od pół roku..:-( Po siódme mieliśmy ....wiechę....:diabloti: po ósme dalej przesadzam choinki...:roll: Nawet zdjęć mi się nie chciało robić. Ale coś tam dla Was specjalnie wygrzebię. no ale jesteś , miła moja utoffana :loveu::loveu: :bigok::bigok: dobrze , że jesteś , bo już prawie miałam tęsknic :diabloti: Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 nasze króle myszoskoczek okazało się, że budujemy głównie dla ptaszków Quote
malawaszka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ciesz się, że dla ptaszków bo u mnie się ostatnio zagnieździły szerszenie!!! :angryy: pod podbitką w dodatku!!!! :angryy: ale OD ma już wprawę bo to było już drugie gniazdo i załatwia je WD40 i kijem :diabloti: mam całą podbitkę przy wejściu osyfioną WD40 :mad: a co do instalacji to weź mi nawet nie mów bo to był koszmar - i tak pewnie w praniu wyjdzie to i owo, że jest nie tak jak powinno :shake: Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 malawaszka napisał(a):ciesz się, że dla ptaszków bo u mnie się ostatnio zagnieździły szerszenie!!! :angryy: pod podbitką w dodatku!!!! :angryy: ale OD ma już wprawę bo to było już drugie gniazdo i załatwia je WD40 i kijem :diabloti: mam całą podbitkę przy wejściu osyfioną WD40 :mad: a co do instalacji to weź mi nawet nie mów bo to był koszmar - i tak pewnie w praniu wyjdzie to i owo, że jest nie tak jak powinno :shake: hello Mo! No właśnie przez 4 dni miałam ból głowy spowodowany myśleniem, gdzie powinny być kontakty. Robi to nam kolega Jarka, więc chce wszystko przewidzieć. Jak ma się otwierać brama na przykład, czy tylko pilotem, czy też tak jak domofonem, bo wtedy trzeba doprowadzić kabelek. Czy w kabinie prysznicowej będą bicze- bo kabelek. czy będzie alarm, bo kabelek. Młynek do zlewu -kabelek. Jak się w końcu zapytał, czy będziemy mieć kamery na psach i w tv wyswietlać obraz pies1 pies2 to Jarek kazał mu jechać już do domu, bo go głowa rozbolała....:evil_lol: Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 pies stróżujący rozkładamy płachtę na dno mój sprzęt płachto zatop się... zadeptać zarazę Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 zwycięstwo płachty nad Juniorem obserwator może ja ją trochę podepczę płachta wygrała, połozyliśmy tylko taką na brzegi z nasionami traw mamy takie kamyczki Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ewuś uwielbiam te Twoje fotki i komenty :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 a z tych kamyczków najlepszy koparkowy świata i Tz budują skalniaczek chcą mnie obwiesić??? a nie... to tylko wiecha:multi: domek Quote
Recommended Posts