AlKil Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 No to teraz dam troszeczkę psów...;) Co ta dama robi??? dama spożywa! Dżentelmen obserwuje, bo sam już spożył. a w stawie pluskają się żabki Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 wynik naszej dwudniowej harówki... Dama z uwagi na jej chęć rozmnażania przebywa w miejscu odosobnienia a to jakiś zarośnięty kudłacz moje filarki z prześlicznej cegły klinkierowej :loveu: obserwator Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Historia jednej skargi do Babci Pysi.... Babciu moja kochana! Proszę Cię o interwencję, bo moja pani się na mnie obraziła. Zamknęła mnie za kratami jak jakiegoś przestępcę, a ja przecież tylko troszkę pośpiewałam i pragnęłam nawiązać kontakty intymne z Albertem ( Killer odpada z racji wzrostu). Więc chodzę tak po swojej celi i szukam wyjścia... Furtka jest zawsze zamknięta... Tam, gdzie Bercik zrobił nam kiedyś wyjście , pani z dziećmi naprawiła i wzmocniła deską rąbniętą murarzom z budowy. Muszę też im o tym powiedzieć, może ją zabiorą? Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Czasami tak się na to wszystko zezłoszczę, że sobie pobiegam. Czasami pogram sobie w piłkę razem z Michałem. Bo mam widzenia, chyba załatwił mi je mój adwokat - Bercik. Mam też wyjścia na spacernik, ale niestety na uwięzi....:placz: Błagam Cię Babciu ma, spójrz mi głęboko w oczy i przyznaj się, że dałaś plamę, popełniłaś fatalny błąd pozwalając mi zamieszkać z tymi ludźmi. Twoja wnuczka Ballada..... Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ballado moja kochana ! Postaram się przybyć do Cię i pozamykać tych paskudnych ludzi:mad: Bo przecież im się też czsami chce :diabloti: I aby nie zostały spełnione proroctwa Hani to trzeba ich od siebie odizolować :evil_lol: Widzę, że ze zmartwień twe piękne gęste włosy przerzedziły się :-( Przepraszam, że uczyniłam Ci tą krzywde i dałam do tak wrednych ludzi :shake: Quote
Hanna R. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ewka! Załatwiaj mi funkcję ! No wiesz, tę mamci chrzestnej bliźniaczków :loveu: Biedna więźniarka ! Pysiu, coś ty uczyniła najlepszego ??? Zawsze mówiłam, że domy docelowe trzeba sprawdzać ... :-( Quote
Pegaza Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hahaha dobre dobre o tej Baladzie:evil_lol: a tak wogle to cze Ewa :p słuchaj jak chcesz to podrzuce Ci Some (jakby Pyska chciala zabrac Ballade):evil_lol: mimo tego tekstu co napisala Ballada ja Ci ufam ze mialaby sie u Was ja w raju...:lol: Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 W umowie mam zaznaczone, że właściciel ma dbać o sukę :diabloti: A jak nie to zabieram :evil_lol: Quote
anetta Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Co tak buzia Ci się rozdziawiła??? Czasami mi się tak robi :-? Ballada.... Pysia, zabieraj ją stamtąd! :vamp: Quote
Medorowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Pysia napisał(a):Bo przecież im się też czsami chce :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu:Boshhhh co za spojrzenie.... http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1907117.jpg Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 anetta napisał(a):Czasami mi się tak robi :-? Ballada.... Pysia, zabieraj ją stamtąd! :vamp: Zabiorę :diabloti: Będziecie moimi świadkami jak coś, że znęcała się nad bidulką :-( Quote
Vectra Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 AlKil napisał(a):No to teraz dam troszeczkę psów...;) http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1907025.jpg http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1907030.jpg Psów :hmmmm: a ja mam pytanie Ewo :diabloti: czy ciebie też zamykali , tak jak Ty zamykasz Balladę ? :diabloti: Quote
Alicja Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:biedna Ballada a Ona chciala mieć male szczeniaczki i być szczęśliwą mamusią :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:placz::placz::placz:biedna Ballada a Ona chciala mieć male szczeniaczki i być szczęśliwą mamusią :diabloti::evil_lol:[/FONT] Przesadziłaś z tym biadoleniem nad Balladą :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
AlKil Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 malawaszka napisał(a):biedactwo malutkie :lol: Witaj Mo! Też mi jej żal...:diabloti: Pysia napisał(a):Ballado moja kochana ! Postaram się przybyć do Cię i pozamykać tych paskudnych ludzi:mad: Bo przecież im się też czsami chce :diabloti: I aby nie zostały spełnione proroctwa Hani to trzeba ich od siebie odizolować Widzę, że ze zmartwień twe piękne gęste włosy przerzedziły się :-( Przepraszam, że uczyniłam Ci tą krzywde i dałam do tak wrednych ludzi Rozumiem, że Ty będziesz spać między nami, jako ten miecz Tristana...:diabloti: HankaRupczewska napisał(a):Ewka! Załatwiaj mi funkcję ! No wiesz, tę mamci chrzestnej bliźniaczków :loveu: Biedna więźniarka ! Pysiu, coś ty uczyniła najlepszego ??? Zawsze mówiłam, że domy docelowe trzeba sprawdzać ... Już wszystko obgadałam, jesteś chrzestną i możesz nadać im imiona. Tylko jest jeden problem, mamunia nie zdradziła płci bliźniaków. Ale w sumie co to dla Ciebie Jasnowidzącej za marna przeszkoda!!!:loveu: Ba, ja się nawet na tymczas nie nadaję...:diabloti: Pegaza napisał(a):hahaha dobre dobre o tej Baladzie:evil_lol: a tak wogle to cze Ewa słuchaj jak chcesz to podrzuce Ci Some (jakby Pyska chciala zabrac Ballade) mimo tego tekstu co napisala Ballada ja Ci ufam ze mialaby sie u Was ja w raju... Dawaj Somę, jeszcze mam dużo siatki i słupków...:diabloti: Pysia napisał(a):W umowie mam zaznaczone, że właściciel ma dbać o sukę A jak nie to zabieram Ale ja nie podpisywałam umowy z żadną Edytą, ani Pysią...:diabloti::eviltong: anetta napisał(a):Czasami mi się tak robi Ballada.... Pysia, zabieraj ją stamtąd! :vamp: Patrzę i patrzę na horyzont, ale żadna Astralna się tam nie błąka....:evil_lol: Medorowa napisał(a): :loveu:Boshhhh co za spojrzenie.... http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1907117.jpg Witajcie Medorki! Przyjechałaś rowerkiem??? Pysia napisał(a):Zabiorę Będziecie moimi świadkami jak coś, że znęcała się nad bidulką :-( Przecież ja się sama przyznaję, na jaki kwiatek Ci świadkowie????? Vectra napisał(a):Psów :hmmmm: a ja mam pytanie Ewo :diabloti: czy ciebie też zamykali , tak jak Ty zamykasz Balladę ? To nowa rasa, wodołaz zielony...:eviltong: Zapytaj moją mamę... to był stały punkt programu...:evil_lol: Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:placz:biedna Ballada a Ona chciala mieć male szczeniaczki i być szczęśliwą mamusią :diabloti:[/FONT] Ja myślę, że ona w tym momencie chciała się puścić, o konsekwencjach nie myślała...:evil_lol: Pysia napisał(a):Przesadziłaś z tym biadoleniem nad Balladą :mad::mad::mad::mad::mad: No wiesz, z biadoleniem nad Balladą nie można przesadzić!!!:eviltong: Quote
Rybka_39 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Ballada uziemiona:-(..no wiesz co... wymiziaj ją chociaż na pocieszenie:loveu::evil_lol: PS. fajne zielone psy..jakaś nowa rasa? Kumak rzeczny- uznana przez FCI?:cool3: Quote
Kasia_zg Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Co za straszna historia...Ballado kochana duchem jesteśmy z Tobą trzymaj sie malutka wytrzymaj jeszcze troszke ;) Cześć Ewo :) Pozdrawiamy:loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wytrzymaj malutka, bo babcia już odpala swą miotłę i leci :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 buahahah Pysia teraz bedzie nawedzac Ewe i ja zamykac jak bedzie miala ochote na małe co nieco :grin: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Pysia napisał(a):Przesadziłaś z tym biadoleniem nad Balladą :mad::mad::mad::mad::mad: [FONT=Arial] ffcale że bo nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze domne ludki i psinko w areszcie :loveu: a dlaczemu mówisz że Ballada to puszczalska :mad: [/FONT] Quote
AlKil Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Rybka_39 napisał(a):Ballada uziemiona:-(..no wiesz co... wymiziaj ją chociaż na pocieszenie:loveu::evil_lol: PS. fajne zielone psy..jakaś nowa rasa? Kumak rzeczny- uznana przez FCI?:cool3: Wymiziana... Ps. Jasne, że nowa, postaram się, by ja uznano;) agbar napisał(a):Ale sie porobilo:shake::diabloti: Noooo Kasia_zg napisał(a):Co za straszna historia...Ballado kochana duchem jesteśmy z Tobą trzymaj sie malutka wytrzymaj jeszcze troszke ;) Cześć Ewo :) Pozdrawiamy:loveu: Witaj Kasiu! Ballada jakby sie już uspokoiła z tym cieknięciem, ale Albertowi dalej w głowie amory... Killerowi przeszło...:lol: Pysia napisał(a):Wytrzymaj malutka, bo babcia już odpala swą miotłę i leci :evil_lol: Wypatrujemy w niebo, ale na razie same samoloty przelatują...:evil_lol: evaxon napisał(a):buahahah Pysia teraz bedzie nawedzac Ewe i ja zamykac jak bedzie miala ochote na małe co nieco :grin: Ale kto będzie miał ochotę??? Pysia????!!!!:crazyeye:i będzie wtedy mnie zamykać??? To z kim ona ta ochotę będzie miała????:-o Alicja napisał(a):[FONT=Arial] ffcale że bo nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze domne ludki i psinko w areszcie :loveu: a dlaczemu mówisz że Ballada to puszczalska :mad: [/FONT] Ja nie mówię, że puszczalska..tylko, że miała ochotę!!!:evil_lol: Chwilowo tak się zapomniała, bo przecież ona z porządnego sarnowskiego domu jest!!! Nie wie co to rozpusta! Miałam dać zdjęcia, ale weszłam na pewien wątek i tak mnie pochłonął, że nie mam juz teraz czasu, bo jakieś dwie godziny temu planowałam być w starostwie...:roll: Quote
anetta Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 AlKil, czemu obok tytułu blożka masz spinacz? :o Quote
e.v.a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 AlKil napisał(a): Ale kto będzie miał ochotę??? Pysia????!!!!:crazyeye:i będzie wtedy mnie zamykać??? To z kim ona ta ochotę będzie miała????:-o buahahahah takk bo Pysia bedzie miec ochote na ciebie :diabloti: Quote
Recommended Posts