Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a):Faktycznie, wredność nad wredności....:diabloti: No ba, w końcu rybka jestem nie:evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ja chce jorka w papilotach i śpiewające niufy !!!! weź no daj jakiś foty .... a nie gadasz i gadasz :diabloti: Quote
tigrunia Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a):No to zajrzę potem, bo jak byłam dziś wcześniej, to resztki egiptowa znalazłam...:lol: Eeee.. żadne resztki. Egiptowa jeszcze masa <szok> Quote
e.v.a Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 cze wammm:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 AlKil napisał(a): A pod folią dojrzewają mi powoli pomidorki koktajlowe!!!! Kurka, normalnie ogrodnik ze mnie!!! http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_1607039.jpg :roll::roll::roll: Buu a moje jeszcze zielone, nie wiem dlaczego, sporadycznie trafią się dwa, trzy czerwone, ktoś mnie objada z pomidorów:placz: Quote
AlKil Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 malawaszka napisał(a):aaaa mnie też mnie też :loveu: musiałabyś zapytać mojego J jak się zachowuję na widok przeróżnych komódek z tysiącem szufladek :oops::loveu: uwielbiam aaaaaa :evil_lol: Niestety moje młodsze dziecko rozkminiło wszelkie tajne miejsca:placz: Pysia napisał(a):To dawaj fotki tego NIUFA i yorka :evil_lol: Niuf mi się rozdwoił, więc jak mam mu robić zdjęcia...:diabloti: madziasto4 napisał(a):No to już po mnie :splat: Co po mnie, praktyki gdzieś musisz mieć...:eviltong: Rybka_39 napisał(a):No ba, w końcu rybka jestem nie:evil_lol: To rybki są wredne???:-o Vectra napisał(a):Ja chce jorka w papilotach i śpiewające niufy !!!! weź no daj jakiś foty .... a nie gadasz i gadasz :diabloti: Od kiedy Ty tak kochasz papiloty??? ciągle tylko foty, anie lepiej poczytać mych elokwentnych wypowiedzi...:diabloti: tigrunia napisał(a):Eeee.. żadne resztki. Egiptowa jeszcze masa <szok> Skądś to znam, tysiące fot...:evil_lol: agbar napisał(a):Powitowuje ci i ja:grins: Witam Cię Arystokracjo! evaxon napisał(a):cze wammm:loveu::loveu::loveu: cześć Ci!!!:loveu: anetta napisał(a)::hand: Gadają i gadają. A co mają robić, może foty dawać???:eviltong: Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Buu a moje jeszcze zielone, nie wiem dlaczego, sporadycznie trafią się dwa, trzy czerwone, ktoś mnie objada z pomidorów:placz: Złap złodzieja!!! :mad: ledwo żyję... Wpadłam na głupi pomysł robienia porządków wokół stawu... Mały wywiózł z dziesięć taczek chwastów, a ledwie kawałeczek wypieliłam... POtem uciekłam, bo dziabnęłam widłami w kępę traw i trafiłam wprost w gniazdo bąków.:smhair2: Tz mnie zapewniał, że baki nie gryzą, ale mu nie uwierzyłam. Mam teraz traumę... nie wiem czy uda mi się po tym doświadczeniu dojść do siebie i wypielić resztę...:diabloti: Quote
Vectra Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bąki nie gryzą , a śmierdzą :diabloti: Wyślę Ci Klementynę , na kolonię ... ona żywi się takimi bzykaczami ... Warunek .. robimy wymianę ... Ja Ci Klementynę , Ty mi Killera ... :evilbat: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 To one zabijają smrodem????:crazyeye: Czy po prostu nie dbają o higienę osobistą? A jaką mam gwarancję, że wróci w jednym kawałku?:p lepiej niech tylko Klamka przyjedzie obejrzeć morze... Quote
agbar Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 witanie czynie niniejszym:p Moj pies mial w sobie wczoraj gniazdo bakow:cool1:Potwierdzam co napisala Ewcia-nie gryzly tylko smierdzialy:diabloti: Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 agbar napisał(a):witanie czynie niniejszym:p Moj pies mial w sobie wczoraj gniazdo bakow:cool1:Potwierdzam co napisala Ewcia-nie gryzly tylko smierdzialy:diabloti: Skoro tak mówicie.... To może pójdę wypielić ...:cool1: Kinguska napisał(a):Śliczne pieski. Dziękuję bardzo.:loveu: Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witaj pieląca bąki Ewo :evil_lol: Jak tam śpiewy? Pamiętaj o wrześniu :diabloti: Mam niecne plany .... Quote
AlKil Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Witaj pieląca bąki Ewo :evil_lol: Jak tam śpiewy? Pamiętaj o wrześniu :diabloti: Mam niecne plany .... Ufociłam bąki, to potem sama zobaczysz...:smhair2: Jeszcze nie śpiewali, bo pochowali się do cienia. Słoneczko trochę wyszło dla odmiany, bo wczoraj laaałoooo!!! Na razie pamiętam...:cool1: Cy Twoje plany będą MNIE bolały???!!!!:mad: Quote
malawaszka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agbar napisał(a): Moj pies mial w sobie wczoraj gniazdo bakow:cool1:Potwierdza m co napisala Ewcia-nie gryzly tylko smierdzialy:diabloti: Pepa ma w sobie nieustająco gniazdo bąków - jak odkryjesz jak je wyplenić to proszę o wskazówki :p Quote
Pysia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 AlKil napisał(a):Ufociłam bąki, to potem sama zobaczysz...:smhair2: Jeszcze nie śpiewali, bo pochowali się do cienia. Słoneczko trochę wyszło dla odmiany, bo wczoraj laaałoooo!!! Na razie pamiętam...:cool1: Cy Twoje plany będą MNIE bolały???!!!!:mad: U nas też wczoraj lało :) Ostatnio leje codziennie :evil_lol: Nie muszę podlewać ogródka :multi: Moje plany boleć Cię nie będą :shake::evil_lol:;) Quote
anetta Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A co mają robić, może foty dawać??? Si :p Bąki mają gniazda w trawie? :o :hmmmm: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]nadrobiłam tylko o pomidorach i bąkach vel bzykaczach :p[/FONT] Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 malawaszka napisał(a):Pepa ma w sobie nieustająco gniazdo bąków - jak odkryjesz jak je wyplenić to proszę o wskazówki :p Chyba żartujesz, czy co???:crazyeye: Pysia napisał(a):U nas też wczoraj lało :) Ostatnio leje codziennie :evil_lol: Nie muszę podlewać ogródka :multi: Moje plany boleć Cię nie będą :shake::evil_lol:;) Uspokoiłam się tylko troszeczkę....:cool1: anetta napisał(a):Si :p Bąki mają gniazda w trawie? :o :hmmmm: Nie wiem jak reszta, te przynajmniej miały... Alicja napisał(a):[FONT=Arial]nadrobiłam tylko o pomidorach i bąkach vel bzykaczach :p[/FONT] witaj Alu! Tu się nic ciekawego nie działo.:p no to macie te bzyczki, a raczej ich chatkę zdemolowaną przeze mnie widłami [attachment=26:56.attach] [attachment=27:57.attach] [attachment=28:58.attach] [attachment=29:59.attach] [attachment=30:60.attach] potem dam Wam w końcu psy, teraz lecę na zakupy...:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:o ja cie ale domostwo mają bzykacze :razz::razz: Witanko z Raniolka :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Hanna R. Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Może dzisiaj bliźniaki przyszły na świat ??? Wczoraj podałaś moje kassandryczne wizje w wątpliwość. :cool3: Podkopało to moją wiarę w siebie :shake: Quote
anetta Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Oooooooo http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=59&d=1216449898 O_o Quote
AlKil Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Alicja napisał(a)::crazyeye:[FONT=Arial]o ja cie ale domostwo mają bzykacze :razz: Witanko z Raniolka :loveu:[/FONT] Niezłe prawda? Oglądaliśmy to z prawa i z lewa... evaxon napisał(a):cze Bzyczki:loveu: Cze właścicielko zoo-psa! HankaRupczewska napisał(a):Może dzisiaj bliźniaki przyszły na świat ??? Wczoraj podałaś moje kassandryczne wizje w wątpliwość. :cool3: Podkopało to moją wiarę w siebie :shake: Haniu, wierz w siebie dalej i mocniej... Ten, tego, dzisiaj zajrzeliśmy do gniazdka takiej pani...:splat: i zobaczyliśmy.:hmmmm:... bliźniaki (najprawdopodobniej) Haniu... jesteś wielka...:modla::modla::modla: anetta napisał(a):Oooooooo http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=59&d=1216449898 O_o Co tak buzia Ci się rozdziawiła???:evil_lol: Quote
Recommended Posts