Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]teraz nie masz wyjścia jak będziesz w Sarnowie na mus wpadaj do Jebia i Rybca ;)...już Ci nikt nie zarzuci że to nie po drodze :evil_lol::evil_lol:

a tak swoją drogą to miałabym ochotę komuś nakopać :roll:...czy to agresja :cool1:czy miłosierdzie :loveu:że osikowego kołka nie wbiłam :angryy:
[/FONT]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]teraz nie masz wyjścia jak będziesz w Sarnowie na mus wpadaj do Jebia i Rybca ;)...już Ci nikt nie zarzuci że to nie po drodze :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]a tak swoją drogą to miałabym ochotę komuś nakopać :roll:...czy to agresja :cool1:czy miłosierdzie :loveu:że osikowego kołka nie wbiłam :angryy:[/FONT]

buhahahahha
Ala ja czytam watek i juz trzy razy pisalam do rzeczonej i trzy razy kasowalam bo gdzie ja sie pcham jak nie wiem co do czego....ale krew sie mnie gotuje..... Juz nawet moj TZ kazal sie zalogowac na dogo bo chcial uzyc swej niewyparzonej geby

Alkil powiedz jak daleko macie do jakiejs plazy? Budujecie sie blizej czy dalej morza? Mam marzenie zeby sobie wybudowac mala chatke na kurzej nozce blisko morza na starosc....tylko, kurcze, kotek czarny mi umarl.....

Posted

anetta napisał(a):
AlKil, czemu obok tytułu blożka masz spinacz? :o

Aaaaa, ja sama nie wiem. Zrobił mi się jak wklejałam zdjęcia przez dogo...:evil_lol:

evaxon napisał(a):
buahahahah takk bo Pysia bedzie miec ochote na ciebie :diabloti:

Ło matko, no wiesz ja nie jestem tak atrakcyjna jak Ju....:shake:

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]teraz nie masz wyjścia jak będziesz w Sarnowie na mus wpadaj do Jebia i Rybca ;)...już Ci nikt nie zarzuci że to nie po drodze :evil_lol::evil_lol:

a tak swoją drogą to miałabym ochotę komuś nakopać :roll:...czy to agresja :cool1:czy miłosierdzie :loveu:że osikowego kołka nie wbiłam :angryy:
[/FONT]

Kurka, chyba zacznę jeździć tam i z powrotem.:diabloti: I muszę coś wnieść do tego....:diabloti: Najlepiej jakąś kontrabandę....
Czytam te wątki od dawna, prawie się nie odzywam, trochę opuściłam i jak dziś nadrobiłam, to nie wytrzymałam. To pewnie z powodu alergii na takie charakterki....

Vectra napisał(a):
Cześc ciotka :diabloti:

A cześć Kochana, cześć, widzisz jak mi zabrakło tej wrodzonej łagodności jaką Ty w sobie posiadasz!!!!....

lolka75 napisał(a):
buhahahahha
Ala ja czytam watek i juz trzy razy pisalam do rzeczonej i trzy razy kasowalam bo gdzie ja sie pcham jak nie wiem co do czego....ale krew sie mnie gotuje..... Juz nawet moj TZ kazal sie zalogowac na dogo bo chcial uzyc swej niewyparzonej geby

Alkil powiedz jak daleko macie do jakiejs plazy? Budujecie sie blizej czy dalej morza? Mam marzenie zeby sobie wybudowac mala chatke na kurzej nozce blisko morza na starosc....tylko, kurcze, kotek czarny mi umarl.....

Pozdrów ode mnie Tz-a!!!:loveu:Już go lubię...
Teraz jesteśmy trochę dalej, jakieś 20 km, wcześniej miałam w porywach 3.
Ale to było same centrum, Oliwa, a nie dzika plaża...:cool1: Taka chatka to tylko na dzikiej. A kotka żal....:-(

Posted

A cześć Kochana, cześć, widzisz jak mi zabrakło tej wrodzonej łagodności jaką Ty w sobie posiadasz!!!!....

:hmmmm: cwicz kochana , cwicz - tzreba byc miłym , dobrym , czułym i grzecznym - ZAWSZE i WSZĘDZIE :diabloti:

Posted

dam parę zdjęć, żeby nie było...

Albercik ma kółeczko i jest ono tylko JEGO. Niestety chwilę wcześniej Killuś go dorwał i Albert nie mógł mu tego darować. Tak się awanturował, że opluł sobie czoło. no to je dostał...

Tz z Killusiem nosili kamyczki

Znalazłam helikopterka...

niestety akumulatorek miał na wyczerpaniu

dlatego miałam szansę go ufocić

Posted

Albert w tym czasie ze złości na Killerka zakończył żywot ukochanego kółeczka...:-(

mój czysty terrierek

ubarwienie jego -cudowne

wzbudzał ogólny zachwyt

i chęć przytulenia w nas rosła

Posted

Vectra napisał(a):
o Waszka jest wszędzie :diabloti:
już wiadomo , po co jej rower :)

Tak , Ewcia .. TZ jest najlepszy do treningu :evil_lol:

Zauważyłaś jak od tej szybkiej jazdy oczęta jej się wybałuszyły???:evil_lol:
Na Tz-cie zacznę próbować od rana, bo teraz już śpi. A może byłby szczęśliwy jakbym go teraz obudziła???:cool3:

Ktoś podgląda

Monotonne zdjęcia Ballady

Trening czyni mistrza

krok defiladowy

raz na lewą łapę raz na prawą

Posted

Vectra napisał(a):
kocham Killera !!!! prawdziwy terrier , a nie lala w papilotach :evilbat:

Przecież ostatnio chciałaś go w papilotach???!!!:-o Eh, kobieta zmienną jest!:evil_lol:

Ktoś do mnie biegnie

i chyba czegoś chce

okazało się, że chciała.... wymazać mi obiektyw....:roll: co się jej zresztą udało:placz:

Próby uduszenia psa

to tyle fot na dziś...:p

Posted

Te oczy , to brak nikotyny - u Waszki :diabloti:

w papilotach , to on jak pedał wyglądał :evil_lol:

Ja TZ nie budzę .... HA .. co raz słyszę , jak mówi do piesków - przesuń się KKKK..a znaczy - kochany malutki piesku :evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]http://i210.photobucket.com/albums/bb189/AlKil_2007/tn_2207037.jpg
WASZKA :p

cudo yorczek :loveu::loveu:

uwierz mi Ewuś że ja naprawdę jestem spokojna i wieletrzeba by mną wstrzachnęło ale nie nawidzę kłamstwa , obmawiania i obłudy czego obie panie dokonały i wszechwiedzaca i wetka :angryy:
[/FONT]

Bosze, przez to przestanę chyba mówić o Filipie wet, bo bedzie mi się to źle kojarzyło...

Ja ciśnionko mam generalnie niskie, ale jakoś potrafi mi bardzo szybko skoczyć w górę i pary wtedy nie trzymam. Wybucham i... sorry Vinetou.

malawaszka napisał(a):
no i co że oczka troszku wyjszly? :obrazic:

Killer jest bombowy :loveu:

To pewnie z wysiłku od pedałowania...:evil_lol:
Jeden pies się pluje, drugi brudzi jak nie boskie stworzenie, TYLKO TRZECI BARDZO PORZĄDNY ( to jakby babcia nadsłuchiwała;))

Posted

Vectra napisał(a):
Te oczy , to brak nikotyny - u Waszki :diabloti:

w papilotach , to on jak pedał wyglądał :evil_lol:

Ja TZ nie budzę .... HA .. co raz słyszę , jak mówi do piesków - przesuń się KKKK..a znaczy - kochany malutki piesku :evil_lol::evil_lol:

No tak, wdycha teraz nieodpowiednią mieszankę...:roll:
Nie pedał tylko gej, używaj odpowiednich sformułowań, poprawnych politycznie!:mad: W końcu Killer miał już obrożę z diamentami i ubranka od markowych projektantów!!!:evil_lol:

Ja jednak też wolałam nie badać reakcji Tz-a i gdy laptopik mi padł, grzecznie zasnęłam. Dzisiaj spróbuję:diabloti:

Vectra napisał(a):
Porządny jak babcia :diabloti:

Oj tak, oj tak. Też to zauważyłaś???:evil_lol:

Zapomniałam wczoraj napisać, że w naszej studni jest już żwir!!!!:multi::multi:oczywiście oprócz wody!:evil_lol: Codziennie Tz chodził i pytał się studniarzy "i jak???" i słyszał takie meldunki od początku
- ziemia
- rzadka glina
- glina
-twarda glina
-twardo
-bardzo twardo
- studnia zaczyna gadać
-studnia przestała gadać
- twardo
- twaaardo (przez kilka dni)
- żwir.
Także jakby ktoś bił studnię, to może sobie te komunikaty zapamiętać.:evil_lol:
Dziś zamierzamy spróbować, czy Albertowi przeszły amory i mogą być już razem z Balladą....:p

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj o Ta, co tak pięknie śpiewa o poranku!!!:loveu: Bobasek już jest???:cool3:

I nie tylko o poranku:diabloti:
jeszcze ni ma.....czekamy.....

Posted

AlKil napisał(a):
taa, a czekać można krótko, albo dłuuugo! Zobaczymy jak się mamuśka uwinie. :evil_lol:

niech sie kuna uwija....bo sie denerwuje jakby to moje bylo:evil_lol: