Vectra Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Szefowo moja nautoffańsza :loveu: :loveu: Ja też mam kibel na mur beton , bo się fachofffffcccceeee *******li i nie tu rure dzie trzeba wystawili .... kocham go , a ma koles pecha .... bo mieszka blisko mnie :evilbat: Quote
e.v.a Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 aaaa tam... co sie nie jak jak sie da wszystko sie daje:diabloti: cze Ewuś:multi: [quote name='Rinuś']A ja dalej szukam noclegu w Gdyni z 2 na 3 sierpnia :evil_lol: to jedz w ciemno Quote
Pysia Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Przecież Ewa nie mieszka w Gdyni :crazyeye::evil_lol: Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Alicja']może do Jebia też wpadnie :razz: W Bornym pięknie, byłam tam kiedyś przy okazji odbierania synka z obozu w okolicy, nawet chyba zdjęcia wstawiałam. Tylko nie wiem czy chce mi się wiosłować, gdy tyle roboty mam tutaj...:roll: A jestem ciekawa jakby wyglądała rozmowa z TĄ panią osoby, która też ma dyplom (pokrewny), np. takiej Białej Bluzeczki..:evil_lol: Chyba zapłaciłabym, by móc oglądać to na żywo...:multi: Małe miasteczko namiotowe już mam...;) [quote name='Vectra']Szefowo moja nautoffańsza :loveu: :loveu: Ja też mam kibel na mur beton , bo się fachofffffcccceeee *******li i nie tu rure dzie trzeba wystawili .... kocham go , a ma koles pecha .... bo mieszka blisko mnie :evilbat: Yyyy, to komu mam współczuć???:diabloti: [quote name='evaxon']aaaa tam... co sie nie jak jak sie da wszystko sie daje:diabloti: cze Ewuś:multi: to jedz w ciemno A tak w ogóle to co to za party tam będzie???:hmmmm: [quote name='Pysia']Przecież Ewa nie mieszka w Gdyni :crazyeye::evil_lol: Rzut beretem od Gdańska, Sopotu, Gdyni... Taka uniwersalna jestem!:evil_lol: U mnie totalne kongo... Wczoraj byli tylko murarze, hydraulicy, elektrycy, koparkowy,studniarze oraz przyjechali zalewać wieńce. Dzisiaj za to oprócz stałej ekipy przyjechali ci od oczyszczalni ścieków...:p Zaczynam tracić orientację... Również wczoraj odbyła się uroczystość...zostałam mamą chrzestną... studni.:evil_lol: Za chwilę wgram parę zdjęć... Quote
tigrunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czekam z niecierpliwością na nowe fotki z placu boju :loveu: Byłaś u mnie ? Pare stron wstecz też wstawiłam mamine :razz: Quote
Pysia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 To jakie imie studnia dostała? Echo? :evil_lol: Witaj zalatana Ewciu :loveu: Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='tigrunia']Czekam z niecierpliwością na nowe fotki z placu boju :loveu: Byłaś u mnie ? Pare stron wstecz też wstawiłam mamine :razz: byłam, widziałam... Jakiś taki błogi spokój na nich zastałam...:evil_lol: [quote name='Pysia']To jakie imie studnia dostała? Echo? :evil_lol: Witaj zalatana Ewciu :loveu: A kysz, a kysz, jakie Echo!!!!:mad: Zaraz sama zobaczysz, że ma wodę!!! To będzie mój tarasik domeczek od boku wczorajsze lanie betonu ( przy okazji lekko zabetonowaliśmy tico szwagra...) Chrzciny Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 woda ma... Killerus w tym czasie zabijał butelkę Quote
AlKil Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Killuś nad zwłokami sąsiadka nam podrosła a teraz pędzę po ubijarkę...:roll: Quote
tigrunia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No tak - spokój błogi bo robotników tylko 2-ch i jakoś sami sobie ze wszystkim radzą :cool3: Póki co nie mam czasu jechać zdjęcia porobić bo czasu brak. Mój robotnik pokojowy dziś mnie wyrolował i pracuje do późna wiec sama muszę ściany machnąć jakimś tam gruntującym czymś :roll: Jennyyyy ten kiler to faktycznie morderca :crazyeye::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 [quote name='evaxon'] to jedz w ciemno mój niezastąpiony "chłopak na kilka dni" znalazł nam nocleg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wiiitaj :loveu: Quote
Pegaza Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 No pięknie pnie Ci sie ten domek do góry i na boki tez:p Quote
Vectra Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Czyli XXI wiek , galopuje do Ciebie wielkimi krokami ? :diabloti: wode masz :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Cześć Ewa! Ja nie w temacie jestem, ale coś mi tam mignęło o żwirku i studni :-? żeby nie było, że nie czytałam waszych pogaduch :evil_lol: Killer to prawdziwy terier, aż miło oglądać zdjęcia yorków, które korzystają z życia :loveu: Quote
anetta Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wczoraj byli tylko murarze, hydraulicy, elektrycy, koparkowy,studniarze oraz przyjechali zalewać wieńce. Tylko :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 AlKil napisał(a): A tak w ogóle to co to za party tam będzie???:hmmmm: to ona na party jedzie? i jeszcze sie martwi o nocleg:crazyeye: na party sie imprezuje to po co spac:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='AlKil']W A tak w ogóle to co to za party tam będzie???:hmmmm: .. Beach party :evil_lol::evil_lol: http://www.beachparty.com.pl/index_pl.php [quote name='evaxon']to ona na party jedzie? i jeszcze sie martwi o nocleg:crazyeye: na party sie imprezuje to po co spac:evil_lol: ale zanim wróce do Torunia to muszę się gdzieś kimnąć i wykąpać :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś']Beach party :evil_lol::evil_lol: http://www.beachparty.com.pl/index_pl.php ale zanim wróce do Torunia to muszę się gdzieś kimnąć i wykąpać :evil_lol: Wykąpać?? :crazyeye: U Ewy :crazyeye: To chyba w tym stawiku :evil_lol: Przecież Ewcia dopiero buduje apartamenty :loveu: Quote
Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Pysia']Wykąpać?? :crazyeye: U Ewy :crazyeye: To chyba w tym stawiku :evil_lol: Przecież Ewcia dopiero buduje apartamenty :loveu: ja wierzę w to , że Ewcia by nas przygarnęła :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś']ja wierzę w to , że Ewcia by nas przygarnęła :evil_lol: Oczywiscie :) Ewcia jest tak wspaniała, że mimo budowy i nawału pracy chciała nawet mnie mieć na swej głowie do kompletu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś'] ale zanim wróce do Torunia to muszę się gdzieś kimnąć i wykąpać :evil_lol: łoo jeja dziewczyno Gdansk jest tak wielki ze na peczki pokoi do wynajecia albo jaki motel zachaczysz:razz: Quote
anetta Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :roflt: Rinusiowa, najdies se tam jakąś spelune :roflt: Kurna, literki "z" i "iks" mi nie diałają :angryy: Quote
AlKil Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='tigrunia']No tak - spokój błogi bo robotników tylko 2-ch i jakoś sami sobie ze wszystkim radzą Póki co nie mam czasu jechać zdjęcia porobić bo czasu brak. Mój robotnik pokojowy dziś mnie wyrolował i pracuje do późna wiec sama muszę ściany machnąć jakimś tam gruntującym czymś Jennyyyy ten kiler to faktycznie morderca :crazyeye: Zobaczysz później... a raczej mam zobaczy...:diabloti: Nie na darmo nosi to imię.... [quote name='Rinuś']mój niezastąpiony "chłopak na kilka dni" znalazł nam nocleg :evil_lol: wiiitaj :loveu: o to wyspałaś się w komfortowych warunkach? [quote name='Pegaza']No pięknie pnie Ci sie ten domek do góry i na boki tez:p Ano jakoś to idzie. [quote name='Vectra']Czyli XXI wiek , galopuje do Ciebie wielkimi krokami ? :diabloti: wode masz :multi: No, mam. Chyba zacznę się myć z tej okazji!:evil_lol: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Ewa! Ja nie w temacie jestem, ale coś mi tam mignęło o żwirku i studni :-? żeby nie było, że nie czytałam waszych pogaduch :evil_lol: Killer to prawdziwy terier, aż miło oglądać zdjęcia yorków, które korzystają z życia :loveu: Helloł Sara! Tematy iście budowlane. :roll: [quote name='anetta']Tylko :evil_lol: No, tylko. Jutro mają przyjechać składać konstrukcję dachową.... [quote name='evaxon']to ona na party jedzie? i jeszcze sie martwi o nocleg:crazyeye: na party sie imprezuje to po co spac Zwłaszcza w tak młodym wieku...:evil_lol: [quote name='Rinuś']Beach party http://www.beachparty.com.pl/index_pl.php ale zanim wróce do Torunia to muszę się gdzieś kimnąć i wykąpać :evil_lol: Jakbyś wracała brudna to Cię nie wpuszczą do domu??? [quote name='Pysia']Wykąpać?? U Ewy :crazyeye: To chyba w tym stawiku Przecież Ewcia dopiero buduje apartamenty No mam stawik, popływałaby z psami.:loveu: [quote name='Rinuś']ja wierzę w to , że Ewcia by nas przygarnęła :evil_lol: Apartamenty namiotowe na polu czekają na gości :loveu: Nawet wyposażone w materace i śpiwory. Jasne, że bym przyjęła, przecież pisałam, ze miejsca na polu dużo mam. [quote name='Pysia']Oczywiscie :) Ewcia jest tak wspaniała, że mimo budowy i nawału pracy chciała nawet mnie mieć na swej głowie do kompletu :evil_lol: Bo miałam Pindo nadzieję, że się razem z Tobą gdzieś wybiorę i zostawię cały ten bur...l na głowie Tz-a, a my będziemy się plumkać na Helu, połazimy po jarmarku itp., itd.:cool1: [quote name='evaxon']łoo jeja dziewczyno Gdansk jest tak wielki ze na peczki pokoi do wynajecia albo jaki motel zachaczysz:razz: No dość duży jest;) Quote
Recommended Posts