malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 AśkaK napisał(a):Ach, "Arab"... Tam TZta na randkę zaprosiłam, a był to początek naszej znajomości...i o mały włos a byłby koniec :evil_lol: , bo siem spiłam ciut i piwo na TZta wylałam.:oops: :roll: :evil_lol: Od gówniar nawyzywał i chciał iść do domu.:roll: :lol: Dobrze, że ładną sukienkę wtedy miałam, jakoś dał się przekonać.:eviltong: :evil_lol: buuahahahahha noo to fajnista randeczka :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti: Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....Kobieto my składamy alkohol od kilku lat bo jakoś my nie mamy ochoty pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Znalazłam nawet 3 butekli czystej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pysia napisał(a):Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....Kobieto my składamy alkohol od kilku lat bo jakoś my nie mamy ochoty pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Znalazłam nawet 3 butekli czystej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ło matko!:crazyeye: Tyle tego, Pysia, wystawę robisz?!:evil_lol: To się pije a nie ogląda wiesz?:cool3: ;) :evil_lol: Ja siem wstydzem przyjść do Araba :eviltong: bo w ogóle wstydliwa jestem. I nudna do tego.:evil_lol: Nie miałybyście ze mnie żadnego pożytku.:eviltong: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pysia napisał(a):Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....Kobieto my składamy alkohol od kilku lat bo jakoś my nie mamy ochoty pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Znalazłam nawet 3 butekli czystej :crazyeye::crazyeye::crazyeye: o masz jakie sępy :mad: ja to dostałam tylko piwo :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):o masz jakie sępy :mad: ja to dostałam tylko piwo :evil_lol: Boś tylko piwo babo chciała i uznałam że nie będę zawstydzać Cię przy ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cześc dogociólko :multi: [quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz: a wedlug Ciebie? :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 PIKA napisał(a):Cześc dogociólko :multi: a wedlug Ciebie? :evil_lol: TZ się przeprowadza Maga dzieli się z dogociółkami opłatkiem :loveu: wg mojego TZ mamy coś inne w planie on zrealizuje swój plan na piątek biorąc poprawke że trzeba mnie zawieść i odebrać z Araba ja realizuje swój plan spotykam się z wami :diabloti: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 Dobry Wieczor kochane baby :multi: Dzis pracowalam do 21.30 :shake: A jutro znowu to samo :placz: AśkaK napisał(a):Ja siem wstydzem przyjść do Araba :eviltong: bo w ogóle wstydliwa jestem. I nudna do tego.:evil_lol: Nie miałybyście ze mnie żadnego pożytku.:eviltong: Daj spokoj, po piwku Ci przejdzie niesmialosc :evil_lol: PIKA napisał(a):Cześc dogociólko :multi: A Ty bedziesz w piatek? :cool3: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aśka hahahaha no nie mogę - spoko - luuuzzzz one i tak Cię do głosu nie dopuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem bo byłam :p :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):Aśka hahahaha no nie mogę - spoko - luuuzzzz one i tak Cię do głosu nie dopuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem bo byłam :p :evil_lol: ciekawe kto kogo :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Pysia']Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi.... Pysiu, zapraszam cię serdecznie! :bigok: wpadaj kiedy chcesz :bigok: [quote name='PIKA'] a wedlug Ciebie? :evil_lol: a według mnie to awykonalne, ale siedzę cichutko i obserwuję rozwój wydarzeń :evil_lol: [quote name='malawaszka']Aśka hahahaha no nie mogę - spoko - luuuzzzz one i tak Cię do głosu nie dopuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem bo byłam :p :evil_lol: kłamca, kłamca :diabloti: gadała jak opetana, a my musiałyśmy jej w ciszy słuchac, bo się nie dało wtrącić ni słówka :diabloti: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']a według mnie to awykonalne, ale siedzę cichutko i obserwuję rozwój wydarzeń :evil_lol: TY siedzisz cichutko :crazyeye: Niemozliwe :evil_lol: To bedziesz w koncu czy nie? :mad: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='paula_z']TY siedzisz cichutko :crazyeye: Niemozliwe :evil_lol: To bedziesz w koncu czy nie? :mad: :shake: :shake: :shake: będę pakować kartony :angryy: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Paula pisalam u siebie, ze będe ;) Maga100;2630311 [B napisał(a):siedzę cichutko chora jesteś? :crazyeye::shake::evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']:shake: :shake: :shake: będę pakować kartony :angryy: :mad: :obrazic: W piatek wieczorem :-o W sobote sie popakujesz :cool3: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 PIKA napisał(a):Paula pisalam u siebie, ze będe ;) Wlasnie przeczytalam :multi: Prawdziwa dogociolka :loveu: :cool3: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']:shake: :shake: :shake: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: [quote name='Maga100']będę pakować kartony :angryy: to spakuj mój zastępczy komputer, jak będe wracać z Araba to po niego wstapie :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AśkaK Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']kłamca, kłamca :diabloti: gadała jak opetana, a my musiałyśmy jej w ciszy słuchac, bo się nie dało wtrącić ni słówka :diabloti: No ładnie!:lol: I komu tu wierzyć..?:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='PIKA'] to spakuj mój zastępczy komputer, jak będe wracać z Araba to po niego wstapie :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: oczywiście. zapraszam. 3 km za Jabłonną :bigok: Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']oczywiście. zapraszam. 3 km za Jabłonną :bigok: to gdzie Ty będziesz te kartony pakować ? :crazyeye: Ja zem myślala, ze pakuje się w miejscu wyprowadzki a wprowadzki :evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 AśkaK napisał(a):No ładnie!:lol: I komu tu wierzyć..?:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wazne komu, i tak Ci nie dadza dojsc do slowa :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 paula_z napisał(a):Nie wazne komu, i tak Ci nie dadza dojsc do slowa :evil_lol: ciekawe kto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 paula_z napisał(a):Nie wazne komu, i tak Ci nie dadza dojsc do slowa :evil_lol: buahahahahha DOKŁADNIE!!!! a mnie i tak nie będzie jak to juz wiele razy powtarzałam - posiedzieć i pomilczeć mogę w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Vectra napisał(a):ciekawe kto :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: patrzcie jak się dopomina :evil_lol: Quote
Recommended Posts