Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

AśkaK napisał(a):
Ach, "Arab"... Tam TZta na randkę zaprosiłam, a był to początek naszej znajomości...i o mały włos a byłby koniec :evil_lol: , bo siem spiłam ciut i piwo na TZta wylałam.:oops: :roll: :evil_lol: Od gówniar nawyzywał i chciał iść do domu.:roll: :lol: Dobrze, że ładną sukienkę wtedy miałam, jakoś dał się przekonać.:eviltong: :evil_lol:

buuahahahahha noo to fajnista randeczka :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p
bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti:
Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....Kobieto my składamy alkohol od kilku lat bo jakoś my nie mamy ochoty pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Znalazłam nawet 3 butekli czystej :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Pysia napisał(a):
Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....Kobieto my składamy alkohol od kilku lat bo jakoś my nie mamy ochoty pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha!! Znalazłam nawet 3 butekli czystej :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Ło matko!:crazyeye: Tyle tego, Pysia, wystawę robisz?!:evil_lol: To się pije a nie ogląda wiesz?:cool3: ;) :evil_lol:
Ja siem wstydzem przyjść do Araba :eviltong: bo w ogóle wstydliwa jestem. I nudna do tego.:evil_lol: Nie miałybyście ze mnie żadnego pożytku.:eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):

o masz jakie sępy :mad: ja to dostałam tylko piwo :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
o masz jakie sępy :mad: ja to dostałam tylko piwo :evil_lol:

Boś tylko piwo babo chciała i uznałam że nie będę zawstydzać Cię przy ludziach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześc dogociólko :multi:

[quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz:
a wedlug Ciebie? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

TZ się przeprowadza
Maga dzieli się z dogociółkami opłatkiem :loveu:

wg mojego TZ mamy coś inne w planie
on zrealizuje swój plan na piątek biorąc poprawke że trzeba mnie zawieść i odebrać z Araba
ja realizuje swój plan spotykam się z wami :diabloti:

Posted

Dobry Wieczor kochane baby :multi: Dzis pracowalam do 21.30 :shake: A jutro znowu to samo :placz:

AśkaK napisał(a):
Ja siem wstydzem przyjść do Araba :eviltong: bo w ogóle wstydliwa jestem. I nudna do tego.:evil_lol: Nie miałybyście ze mnie żadnego pożytku.:eviltong:

Daj spokoj, po piwku Ci przejdzie niesmialosc :evil_lol:

PIKA napisał(a):

A Ty bedziesz w piatek? :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
Aśka hahahaha no nie mogę - spoko - luuuzzzz one i tak Cię do głosu nie dopuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem bo byłam :p :evil_lol:

ciekawe kto kogo :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Alez różowa siostro bliźniaczko identycznie blondynkowa jest i dwójniak i Baileys i różne dziwne wina kupione we Włoszech, Whisky i Whiskacze i dziwne trunki z Czech, Słowacji i jakieś winko domowe i szampan chyba od 2 lat stoi....

Pysiu, zapraszam cię serdecznie! :bigok:
wpadaj kiedy chcesz :bigok:

[quote name='PIKA']

a według mnie to awykonalne, ale siedzę cichutko i obserwuję rozwój wydarzeń :evil_lol:

[quote name='malawaszka']Aśka hahahaha no nie mogę - spoko - luuuzzzz one i tak Cię do głosu nie dopuszczą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wiem bo byłam :p :evil_lol:

kłamca, kłamca :diabloti:
gadała jak opetana, a my musiałyśmy jej w ciszy słuchac, bo się nie dało wtrącić ni słówka :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a według mnie to awykonalne, ale siedzę cichutko i obserwuję rozwój wydarzeń :evil_lol:
TY siedzisz cichutko :crazyeye: Niemozliwe :evil_lol: To bedziesz w koncu czy nie? :mad:

Posted

[quote name='paula_z']TY siedzisz cichutko :crazyeye: Niemozliwe :evil_lol: To bedziesz w koncu czy nie? :mad:

:shake: :shake: :shake:
będę pakować kartony :angryy:

Posted

[quote name='Maga100']:shake: :shake: :shake:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

[quote name='Maga100']będę pakować kartony :angryy:

to spakuj mój zastępczy komputer, jak będe wracać z Araba to po niego wstapie :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Maga100']kłamca, kłamca :diabloti:
gadała jak opetana, a my musiałyśmy jej w ciszy słuchac, bo się nie dało wtrącić ni słówka :diabloti:
No ładnie!:lol: I komu tu wierzyć..?:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']

to spakuj mój zastępczy komputer, jak będe wracać z Araba to po niego wstapie :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

oczywiście. zapraszam. 3 km za Jabłonną :bigok:

Posted

[quote name='Maga100']oczywiście. zapraszam. 3 km za Jabłonną :bigok:

to gdzie Ty będziesz te kartony pakować ? :crazyeye: Ja zem myślala, ze pakuje się w miejscu wyprowadzki a wprowadzki :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
No ładnie!:lol: I komu tu wierzyć..?:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie wazne komu, i tak Ci nie dadza dojsc do slowa :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Nie wazne komu, i tak Ci nie dadza dojsc do slowa :evil_lol:

buahahahahha DOKŁADNIE!!!! a mnie i tak nie będzie jak to juz wiele razy powtarzałam - posiedzieć i pomilczeć mogę w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: