Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

paula_z napisał(a):
Hahaha :D Ja sie nie upijam :cool3:

taaa to świat wiruje....:evil_lol:

aaa mamusiu musze sie pochwalic ze udalo mi sie tego szwa wyciafnac:D bylo ciezko i zostalam pogryziona ale wyciagnelam skur... czybyczka :D :]

Posted

evaxon napisał(a):
aaa mamusiu musze sie pochwalic ze udalo mi sie tego szwa wyciafnac:D bylo ciezko i zostalam pogryziona ale wyciagnelam skur... czybyczka :D :]

:multi: Dumna jestem z Ciebie :cool3:

Posted

[quote name='evaxon']matka mi znowu pijana wroci do domu:placz: i ch.. bombki strzelil nie bedzie swiat:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol:

[quote name='dbsst']żartowałam sprawdzałam tylko kto mnie kocha

zdałyscie mój trudny test

możecie kołomnie siedzieć :evil_lol::razz:to miejsc obok zabraknie

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol:

:razz:to miejsc obok zabraknie
Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol:

Dwie zdaly test, to nie zabraknie ;)

Posted

[quote name='paula_z']Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol:

Dwie zdaly test, to nie zabraknie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeca ona adoptowana to nie wiadomo gdzie ta prawdziwa :razz:

Posted

[quote name='Vectra']Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie
miejsce : ARAB
godzina : 21:00

nie ma że nie mam czasu :mad: :mad: :mad:

ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz:

Posted

[quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny olejcie Araba ....Maga robi parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol:
:siara::siara::siara:

[quote name='paula_z']Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol:

bingo :grins:
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeca ona adoptowana to nie wiadomo gdzie ta prawdziwa :razz:
:mad: mama powiec cos:placz: :placz: :placz: :placz: przecie mnie bocian przyniusl:placz: :placz: :placz:

czesc mamuska :)

Posted

Czesc :lol:
[quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1:
bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz:
:placz: :obrazic:
[quote name='evaxon']:mad: mama powiec cos:placz: :placz: :placz: :placz:
Cos :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny olejcie Araba ....Maga robi parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Paula :)
Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :)
Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti::razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3:

Cześć Paula

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :)
Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti:
Hahaha :D Witaj Pysiu :multi:
[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3:

Cześć Paula

A ja mam jakas gorzalke w zamrazalce :diabloti: i ze 4 wina za szybka w pokoju wspollokatorki :p Chyba dla ozdoby stoja :evil_lol:

Czesc Ala :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3:

Cześć Paula

Wszuystko jedno czym byleby dotrzeć ;)

[quote name='paula_z']Hahaha :D Witaj Pysiu :multi:

A ja mam jakas gorzalke w zamrazalce :diabloti: i ze 4 wina za szybka w pokoju wspollokatorki :p Chyba dla ozdoby stoja :evil_lol:

Czesc Ala :lol:
No to będzie czym olewać :multi: Potem ohydem będzie ślicznie pachniał ...gorzałom :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti:

mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p
bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p
bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti:
Ja nie mam :placz:

To ja Maksia wezme :evil_lol: Urzadzimy walki pit bulli :D ;)

Posted

AśkaK napisał(a):
No proszę, a dopiero co księża w radiu mówili, że teraz to te spotkania wigilijne to nic z Wigilją wspólnego nie mają...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no to wpadaj do Araba :cool3: :cool3: zobaczysz jak się wigiie obchodzi :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
No proszę, a dopiero co księża w radiu mówili, że teraz to te spotkania wigilijne to nic z Wigilją wspólnego nie mają...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha :D Ja nie slucham ksiezy od dawien dawna :evil_lol:
Vectra napisał(a):
no to wpadaj do Araba :cool3: :cool3: zobaczysz jak się wigiie obchodzi :evil_lol:

O, wlasnie, Aska wpadaj, poznasz Maksia :razz:

Posted

Ach, "Arab"... Tam TZta na randkę zaprosiłam, a był to początek naszej znajomości...i o mały włos a byłby koniec :evil_lol: , bo siem spiłam ciut i piwo na TZta wylałam.:oops: :roll: :evil_lol: Od gówniar nawyzywał i chciał iść do domu.:roll: :lol: Dobrze, że ładną sukienkę wtedy miałam, jakoś dał się przekonać.:eviltong: :evil_lol:

Rozumiem że spotkanko bez huntów?

Posted

AśkaK napisał(a):
O,pisałyśmy razem Paula, to Maksiu będzie?!:multi: :cool3: Oj to chyba muszę przyjść...:lol:

Hehe, moj net jest zajebisty :roll: 5 min posta wysyla :shake: No musisz, koniecznie :razz:
Arab, piatek, godz.21 :cool3: Dobranoc wariatki, do jutra :bye: