dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 paula_z napisał(a):O jejku, dzieeeeeki, san sej :evil_lol: spoko zasłużyłyscie :evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a):matka mi znowu pijana wroci do domu:placz: i ch.. bombki strzelil nie bedzie swiat:placz: Hahaha :D Ja sie nie upijam :cool3: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 paula_z napisał(a):Hahaha :D Ja sie nie upijam :cool3: taaa to świat wiruje....:evil_lol: aaa mamusiu musze sie pochwalic ze udalo mi sie tego szwa wyciafnac:D bylo ciezko i zostalam pogryziona ale wyciagnelam skur... czybyczka :D :] Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a):aaa mamusiu musze sie pochwalic ze udalo mi sie tego szwa wyciafnac:D bylo ciezko i zostalam pogryziona ale wyciagnelam skur... czybyczka :D :] :multi: Dumna jestem z Ciebie :cool3: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='evaxon']matka mi znowu pijana wroci do domu:placz: i ch.. bombki strzelil nie bedzie swiat:placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol: [quote name='dbsst']żartowałam sprawdzałam tylko kto mnie kocha zdałyscie mój trudny test możecie kołomnie siedzieć :evil_lol::razz:to miejsc obok zabraknie Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol: :razz:to miejsc obok zabraknie Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol: Dwie zdaly test, to nie zabraknie ;) Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='paula_z']Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol: Dwie zdaly test, to nie zabraknie ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeca ona adoptowana to nie wiadomo gdzie ta prawdziwa :razz: Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Vectra']Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie miejsce : ARAB godzina : 21:00 nie ma że nie mam czasu :mad: :mad: :mad: ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny olejcie Araba ....Maga robi parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko ale to dziecko ma słownictwo:evil_lol: :siara::siara::siara: [quote name='paula_z']Pewnie zaraz napisze, ze to po matce :evil_lol: bingo :grins: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przeca ona adoptowana to nie wiadomo gdzie ta prawdziwa :razz: :mad: mama powiec cos:placz: :placz: :placz: :placz: przecie mnie bocian przyniusl:placz: :placz: :placz: czesc mamuska :) Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Czesc :lol: [quote name='Maga100']ja bedę z wami myślami :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: bo w piatek - wg TZta się przeprowadzamy, więc..... :razz: :placz: :obrazic: [quote name='evaxon']:mad: mama powiec cos:placz: :placz: :placz: :placz: Cos :eviltong: Quote
e.v.a Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 paula_z napisał(a): Cos :eviltong: :loveu: odrazu lepiej Quote
Pysia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziewczyny olejcie Araba ....Maga robi parapetówe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Paula :) Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti: Quote
Alicja Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Paula :) Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti::razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3: Cześć Paula Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Pysia']Witaj Paula :) Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti: Hahaha :D Witaj Pysiu :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3: Cześć Paula A ja mam jakas gorzalke w zamrazalce :diabloti: i ze 4 wina za szybka w pokoju wspollokatorki :p Chyba dla ozdoby stoja :evil_lol: Czesc Ala :lol: Quote
Pysia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Pysiu a jedziemy Pasikonikiem ....bo ja mam kszinke piwa:cool3: Cześć Paula Wszuystko jedno czym byleby dotrzeć ;) [quote name='paula_z']Hahaha :D Witaj Pysiu :multi: A ja mam jakas gorzalke w zamrazalce :diabloti: i ze 4 wina za szybka w pokoju wspollokatorki :p Chyba dla ozdoby stoja :evil_lol: Czesc Ala :lol: No to będzie czym olewać :multi: Potem ohydem będzie ślicznie pachniał ...gorzałom :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Pysia']Jedziemy do Magdy na olewanie domu :diabloti: Ja zabieram cały barek alkoholu :diabloti: mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No proszę, a dopiero co księża w radiu mówili, że teraz to te spotkania wigilijne to nic z Wigilją wspólnego nie mają...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Maga100']mam nadzieję, ze w tym barku masz dwójniaka albo przynajmniej Bailey`sa? :p bo inaczej za próg nie wpuszczę, psem poszczuję :diabloti: Ja nie mam :placz: To ja Maksia wezme :evil_lol: Urzadzimy walki pit bulli :D ;) Quote
Vectra Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 AśkaK napisał(a):No proszę, a dopiero co księża w radiu mówili, że teraz to te spotkania wigilijne to nic z Wigilją wspólnego nie mają...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no to wpadaj do Araba :cool3: :cool3: zobaczysz jak się wigiie obchodzi :evil_lol: Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 AśkaK napisał(a):No proszę, a dopiero co księża w radiu mówili, że teraz to te spotkania wigilijne to nic z Wigilją wspólnego nie mają...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha :D Ja nie slucham ksiezy od dawien dawna :evil_lol: Vectra napisał(a):no to wpadaj do Araba :cool3: :cool3: zobaczysz jak się wigiie obchodzi :evil_lol: O, wlasnie, Aska wpadaj, poznasz Maksia :razz: Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ach, "Arab"... Tam TZta na randkę zaprosiłam, a był to początek naszej znajomości...i o mały włos a byłby koniec :evil_lol: , bo siem spiłam ciut i piwo na TZta wylałam.:oops: :roll: :evil_lol: Od gówniar nawyzywał i chciał iść do domu.:roll: :lol: Dobrze, że ładną sukienkę wtedy miałam, jakoś dał się przekonać.:eviltong: :evil_lol: Rozumiem że spotkanko bez huntów? Quote
AśkaK Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 O,pisałyśmy razem Paula, to Maksiu będzie?!:multi: :cool3: Oj to chyba muszę przyjść...:lol: Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 AśkaK napisał(a):Rozumiem że spotkanko bez huntów? Maksiu bedzie :cool3: Luske mozesz wziac :loveu: Quote
Paula Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 AśkaK napisał(a):O,pisałyśmy razem Paula, to Maksiu będzie?!:multi: :cool3: Oj to chyba muszę przyjść...:lol: Hehe, moj net jest zajebisty :roll: 5 min posta wysyla :shake: No musisz, koniecznie :razz: Arab, piatek, godz.21 :cool3: Dobranoc wariatki, do jutra :bye: Quote
Recommended Posts