Vectra Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 malawaszka napisał(a):buahahahahha DOKŁADNIE!!!! a mnie i tak nie będzie jak to juz wiele razy powtarzałam - posiedzieć i pomilczeć mogę w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszko przyznaj się , jak mogłaś cokolwiek powiedzieć z ustami pełnymi pi.. znaczy kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='PIKA']to gdzie Ty będziesz te kartony pakować ? :crazyeye: Ja zem myślala, ze pakuje się w miejscu wyprowadzki a wprowadzki :evil_lol: ale o godzinie, o której zaczniecie odwrót z opłatka, ja już będę 3 km za Jabłonną :p Quote
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Maga100']ale o godzinie, o której zaczniecie odwrót z opłatka, ja już będę 3 km za Jabłonną :p to moze ja bym go jakoś wczesniej odebrala :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Vectra napisał(a):Waszko przyznaj się , jak mogłaś cokolwiek powiedzieć z ustami pełnymi pi.. znaczy kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: między łykami próbowałam się włączyć do konwersacji :razz: ... bezskutecznie :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 malawaszka napisał(a):między łykami próbowałam się włączyć do konwersacji :razz: ... bezskutecznie :evil_lol: bredzisz moja droga :evil_lol: coś ci się potentegesowało :diabloti: to moze o innym piatkowym spotkaniu teraz myślisz :razz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ino raz byłam u Was :eviltong: nic mi się nie mogło pokiełbasić :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 malawaszka napisał(a):ino raz byłam u Was :eviltong: nic mi się nie mogło pokiełbasić :evil_lol: pewna jesteś :razz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Vectra napisał(a):pewna jesteś :razz: :evil_lol: prosze mi tu nie wmawiać jakiejś paranoi :hmmmm: Quote
Vectra Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 malawaszka napisał(a):prosze mi tu nie wmawiać jakiejś paranoi :hmmmm: ciekawe kto tu komu i co wmawia :mad::mad: Quote
Maga100 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='PIKA']to moze ja bym go jakoś wczesniej odebrala :evil_lol: ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol: A teraz, jak się spotykamy bez ciebie Waszko :placz: , to krępująco milczymy :diabloti: Quote
Pysia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol: A teraz, jak się spotykamy bez ciebie Waszko :placz: , to krępująco milczymy :diabloti: Buahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Weszce też nie daję dojść do słowa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p a to za duzo tego czasu ni mom :roll::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p I ARABEM :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 :D Czesc dogoswirkociolki :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 paula_z napisał(a)::D Czesc dogoswirkociolki :evil_lol: cześć dogopoważniaku :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='dbsst']cześć dogopoważniaku :evil_lol: :evil_lol: :-o Hahaha :D [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór szanowne koleżanki :p Jaka powaga ;) :evil_lol: Ide psa wybiegac :cool1: Nie chce mi sie, ale musze :roll: Quote
Pysia Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór szanowne koleżanki :p To teraz taki styl? No to dopasowuję się ;) Dobry wieczór szanowne dogomaniaczki :p Quote
PIKA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór szanowne koleżanki :p [quote name='Pysia'] Dobry wieczór szanowne dogomaniaczki :p :stupid: Idę spac bo mi sie udzieli :roll: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 paula_z napisał(a)::-o Hahaha :D Jaka powaga ;) :evil_lol: Ide psa wybiegac :cool1: Nie chce mi sie, ale musze :roll: Brrr, no właśnie, jaka dziś pogoda pod psem!:stormy-sad: Idę sobie resztę fotek pooglądać:p , stanęłam na 61 stronie!:cool3: Quote
malawaszka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Maga100']Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol: A teraz, jak się spotykamy bez ciebie Waszko :placz: , to krępująco milczymy :diabloti: yhyyyyy - to może Wam się nagram i będziecie słuchać z taśmy :diabloti: [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Weszce też nie daję dojść do słowa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o! chyba muszę zmienić towarzystwo bo milczkiem zostanę już na wieki :-( Quote
Recommended Posts