Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
buahahahahha DOKŁADNIE!!!! a mnie i tak nie będzie jak to juz wiele razy powtarzałam - posiedzieć i pomilczeć mogę w domu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Waszko przyznaj się , jak mogłaś cokolwiek powiedzieć z ustami pełnymi pi.. znaczy kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']to gdzie Ty będziesz te kartony pakować ? :crazyeye: Ja zem myślala, ze pakuje się w miejscu wyprowadzki a wprowadzki :evil_lol:

ale o godzinie, o której zaczniecie odwrót z opłatka, ja już będę 3 km za Jabłonną :p

Posted

[quote name='Maga100']ale o godzinie, o której zaczniecie odwrót z opłatka, ja już będę 3 km za Jabłonną :p

to moze ja bym go jakoś wczesniej odebrala :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Waszko przyznaj się , jak mogłaś cokolwiek powiedzieć z ustami pełnymi pi.. znaczy kawy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

między łykami próbowałam się włączyć do konwersacji :razz: ... bezskutecznie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
między łykami próbowałam się włączyć do konwersacji :razz: ... bezskutecznie :evil_lol:

bredzisz moja droga :evil_lol: coś ci się potentegesowało :diabloti: to moze o innym piatkowym spotkaniu teraz myślisz :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']to moze ja bym go jakoś wczesniej odebrala :evil_lol:

ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p
a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p

Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol:
A teraz, jak się spotykamy bez ciebie Waszko :placz: , to krępująco milczymy :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ależ zapraszam serdecznie każdego wieczora po 21 :p
a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p

Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol:
A teraz, jak się spotykamy bez ciebie Waszko :placz: , to krępująco milczymy :diabloti:
Buahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja Weszce też nie daję dojść do słowa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

a to za duzo tego czasu ni mom :roll::evil_lol:

Posted

a w piatek po uprzednim zdzwonieniu, bo będę krążyć pomiędzy Bielanami a Jabłonną :p I ARABEM

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']cześć dogopoważniaku :evil_lol: :evil_lol:
:-o Hahaha :D
[quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór szanowne koleżanki :p
Jaka powaga ;) :evil_lol:

Ide psa wybiegac :cool1: Nie chce mi sie, ale musze :roll:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Dobry wieczór szanowne koleżanki :p

[quote name='Pysia']
Dobry wieczór szanowne dogomaniaczki :p
:stupid:

Idę spac bo mi sie udzieli :roll: :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
:-o Hahaha :D

Jaka powaga ;) :evil_lol:

Ide psa wybiegac :cool1: Nie chce mi sie, ale musze :roll:

Brrr, no właśnie, jaka dziś pogoda pod psem!:stormy-sad: Idę sobie resztę fotek pooglądać:p , stanęłam na 61 stronie!:cool3:

Posted

[quote name='Maga100']Waszko, nie kłam! :eviltong: Słuchałyśmy w milczeniu i skupieniu każdego słowa płynącego z twych ust :evil_lol:

yhyyyyy - to może Wam się nagram i będziecie słuchać z taśmy :diabloti:

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahahahahahahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ja Weszce też nie daję dojść do słowa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o! chyba muszę zmienić towarzystwo bo milczkiem zostanę już na wieki :-(