Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='paula_z']:D Prawda :evil_lol: Magda sie u mnie odezwala :multi: Swieto w rodzinie ;) :evil_lol: Magda jest tu cały czas cichym obserwatorem. Nie myśl sobie :diabloti: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']Magda jest tu cały czas cichym obserwatorem. Nie myśl sobie :diabloti: Szpieg z Krainy Ohydka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :razz:witaj wpadam tu potajemnie bo mnie nakryją żem dresiara:cool3: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Hahaha :D Czesc dogoswirki ;) Ale dzis piekne sloneczko :multi: My juz po spacerku, Maksiu wybiegany = szczesliwy :lol: Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 hahahahahaha Pysiu cześć ciotka dresiara Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:witaj wpadam tu potajemnie bo mnie nakryją żem dresiara:cool3: Szpieg z Krainy Dresów ? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ale wam fajnie :-( macie slonko:-( macie dresy:-( macie wybiegane psy:-( macie szczesliwe psy:-( a mnie brzuch boli:angryy: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a):ale wam fajnie :-( macie slonko:-( macie dresy:-( macie wybiegane psy:-( macie szczesliwe psy:-( a mnie brzuch boli:angryy: A czy Ty wczoraj nie pisałaś gdzieś ze jesteś młoda i zdrowa? ;) Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pysia napisał(a):A czy Ty wczoraj nie pisałaś gdzieś ze jesteś młoda i zdrowa? ;) :siara: :siara::siara::evil_lol: ciiiiiiii Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a)::siara: :siara::siara::evil_lol: ciiiiiiii Teraz to ci a wczoraj doprowadzałaś nas do łez:eviltong: Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie miejsce : ARAB godzina : 21:00 nie ma że nie mam czasu :mad: :mad: :mad: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Vectra']Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie miejsce : ARAB godzina : 21:00 nie ma że nie mam czasu :mad: :mad: :mad: mama bedzie zajeta swiatecznymi wypiekami :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 No proszę, spotkanko się szykuje!:cool3: Paula, jak tam dzisiaj szanowny pan kacuś się miewa?:evil_lol: A ja znalazłam dziś takie coś...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: ...i takie...:-D ...i takie...:grin: ...i to też...:evil_lol: :evil_lol: ...i to!:loveu: :loveu: :loveu: I idę spać cała uchachana!!!:lol!: :grin: :grin: :grin: Tylko mam pytanie: KIEDY BĘDZIE WIĘCEJ?!!!:cool3: :loveu: Jak oglądałam fotki znad kanałku to caaała się rooozmarzyłam, wspomnienia wróciły, szkoda że teraz mam spory kawałek nad kanałek...:oops: Dlatego BARDZO będem rada z nowych foteczek!:loveu: Quote
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Vectra']Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie miejsce : ARAB godzina : 21:00 nie ma że nie mam czasu :mad: :mad: :mad: a ja nie mam czasu :shake: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Czesc Alu, Ewy, Pysiu i Weszko :loveu: [quote name='dbsst']czesc wariatuńcie :loveu: Czesc zapracowana :cool3: [quote name='PIKA']Cześc dresira :evil_lol: Czesc zakochana :razz: [quote name='Vectra']Piątek 22 grudnia obowiązkowe spotkanie dogobanickie miejsce : ARAB godzina : 21:00 To ja musze sie ze sledzika ze znajomymi wymigac :roll: W sumie i tak sie do mnie zwala w pasterke, to sie obejda beze mnie w piatek :evil_lol: [quote name='evaxon']mama bedzie zajeta swiatecznymi wypiekami :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Buhahahaha :roflt::roflt:Corcia, obudz sie ;) [quote name='AśkaK']Paula, jak tam dzisiaj szanowny pan kacuś się miewa?:evil_lol: I idę spać cała uchachana!!!:lol!: :grin: :grin: :grin: Tylko mam pytanie: KIEDY BĘDZIE WIĘCEJ?!!!:cool3: :loveu: Jak oglądałam fotki znad kanałku to caaała się rooozmarzyłam, wspomnienia wróciły, szkoda że teraz mam spory kawałek nad kanałek...:oops: Dlatego BARDZO będem rada z nowych foteczek!:loveu: Czesc Asia :multi: Nie mam kacyka, rano mnie glowka troche bolala, wzielam proszeczek i poszlam dalej spac i przeszlo :p Fajne foteczki wygrzebalas :multi: Ja tez mam teraz daleko nad kanalek :-( Narazie foteczek nie bedzie :shake: Moze pozycze aparat, ale dopiero po swietach :roll: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra będziesz :multi: szkoda, że mnie nie będzie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 dbsst napisał(a):huuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra będziesz :multi: szkoda, że mnie nie będzie :evil_lol: :evil_lol: Jak to Cie nie bedzie :crazyeye::mad: Nie ma tak, ja sie tak nie bawie :placz: Quote
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 dbsst napisał(a):huuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra będziesz :multi: szkoda, że mnie nie będzie :evil_lol: :evil_lol: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 żartowałam sprawdzałam tylko kto mnie kocha zdałyscie mój trudny test możecie kołomnie siedzieć :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 matka mi znowu pijana wroci do domu:placz: i ch.. bombki strzelil nie bedzie swiat:placz: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 dbsst napisał(a):możecie kołomnie siedzieć :evil_lol: O jejku, dzieeeeeki, san sej :evil_lol: Quote
Recommended Posts