Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):
Taa, a Maksiu ma do tej pory slady na glowie po bokserku, ja odciagalam mojego, a tamten atakowal :angryy: A pancia bokserka darla ryja "o jezu, o jezu", zamiast psa zlapac, zanim dolecial do nas, a miala na to duzo czasu :shake:

Czesc Patka :multi:

oo ja też raz tak specjalnie darlam twarz jak ta pani :evil_lol::evil_lol: jak mój Kano straszył takiego kundla :evil_lol: ona się darła "pani coś zrobi , pani coś zrobi" ,a ja do niej "o jezu , o jezu" :evil_lol: :evil_lol:
Bo ta sama pani kilka lat wcześniej miała wielkiego ONkowatego potwora który wiecznie atakował mojego Foksika [`] i ten jej kundel nie raz by mi zagryzł psa ,a ona zamiast go odciągać to krzyczała 'O jezu , o jezu" a ja jako wtedy nastolatka walczyc sama musiałam z jej pierniczniętym ONkiem :angryy:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Witajcie Aska, Weszka, Pysia i Ewy :loveu: Dzis mialam jeszcze wiecej pracy :-( Padam na twarz :mdleje: A jeszcze piesa trzeba wybiegac :roll: Nie mam sily nawet pisac, poczytam sobie, co u Was slychac, a jutro sie poodzywam. Wybaczcie :oops: ;):razz:tylko pamietaj żeby Maxia wyprowadzić w klatce na kółkach ...wszakze to agresywny pitbul a ty jako dresiara jestes qna nieodpowiedzialna;)
ceść Paula:loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
oo ja też raz tak specjalnie darlam twarz jak ta pani :evil_lol::evil_lol: jak mój Kano straszył takiego kundla :evil_lol: ona się darła "pani coś zrobi , pani coś zrobi" ,a ja do niej "o jezu , o jezu" :evil_lol: :evil_lol:

Buahahaha!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe tylko, czy paniusia zrozumiała aluzję do jej zachowania sprzed lat..?:lol: Wątpię, bo te co tak po jezusach wydzwaniają to zwykle za bardzo nie są kumate :diabloti: :evil_lol: - jakby były, to by kumały, że zamiast "ło jezu" trzeba psa łapać. Nieznoszę takich pip.:diabloti:

Paula, nie zapracuj nam się tylko!:p O! A dziś już weekend!:cool3: To sobie odpoczniesz.:p

Posted

Czesc Asia :loveu: Maksiu dobrze, bylismy dzisiaj u dreamer, wybiegal sie z Axa. Idziemy za jakas godzinke na siq, zeby pancia mogla sobie bez stesu pospac jutro do poludnia ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey moje Geriatryczki ...
Paula nie martw się za tydzień świeta więc odpoczniesz:cool3:

O, Ala :loveu: Slepa geriatryczka ze mnie ;) nie zauwazylam :oops: :evil_lol: W swieta nie odpoczne, bo musze 3 rodzinki zaliczyc :roll: Ale mam nadzieje, ze po swietach bede miala wolne te 3 dni :cool1:

Posted

[quote name='paula_z']O, Ala :loveu: Slepa geriatryczka ze mnie ;) nie zauwazylam :oops: :evil_lol: W swieta nie odpoczne, bo musze 3 rodzinki zaliczyc :roll: Ale mam nadzieje, ze po swietach bede miala wolne te 3 dni :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no czas na wizyte u okulisty ;)
a ja po świętach dalej do pracy my nie mamy ferii tak jak w szkole i na dodatek moja zerówka nie chodzi w tym czasie i idę na dyżur na przedszkole ....o bosz niech mi sie tylko nie trafią maluchy:cool3:

Posted

paula_z napisał(a):
Widzisz, Ewa, jaka slepa jestem :shake: Ciebie tez nie zauwazylam :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Vectra']a wpadniesz pozbierać drzazgi pozostałe z kuwetki ? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona tego tam tego ....drzazgami:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no czas na wizyte u okulisty ;)

Binokle mam na nosie :evil_lol: Mam -2, chyba czas na mocniejsze szkielka ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona tego tam tego ....drzazgami:crazyeye:

no nie bardzo :evil_lol: :evil_lol: tam ten tego będzie trzymać w pęcherzu ,a kuweta jako nowy mebel w pokoju zupełnie ZBĘDNY zostanie zmielony.Nie wiesz że to pies morderca :razz: i każdego intruza zabija :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']no nie bardzo :evil_lol: :evil_lol: tam ten tego będzie trzymać w pęcherzu ,a kuweta jako nowy mebel w pokoju zupełnie ZBĘDNY zostanie zmielony.Nie wiesz że to pies morderca :razz: i każdego intruza zabija :diabloti::razz:no masz wiedziałam że to skleroza i zapomniałam jakiego masz psa