Vectra Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 paula_z napisał(a):Taa, a Maksiu ma do tej pory slady na glowie po bokserku, ja odciagalam mojego, a tamten atakowal :angryy: A pancia bokserka darla ryja "o jezu, o jezu", zamiast psa zlapac, zanim dolecial do nas, a miala na to duzo czasu :shake: Czesc Patka :multi: oo ja też raz tak specjalnie darlam twarz jak ta pani :evil_lol::evil_lol: jak mój Kano straszył takiego kundla :evil_lol: ona się darła "pani coś zrobi , pani coś zrobi" ,a ja do niej "o jezu , o jezu" :evil_lol: :evil_lol: Bo ta sama pani kilka lat wcześniej miała wielkiego ONkowatego potwora który wiecznie atakował mojego Foksika [`] i ten jej kundel nie raz by mi zagryzł psa ,a ona zamiast go odciągać to krzyczała 'O jezu , o jezu" a ja jako wtedy nastolatka walczyc sama musiałam z jej pierniczniętym ONkiem :angryy: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='paula_z']Witajcie Aska, Weszka, Pysia i Ewy :loveu: Dzis mialam jeszcze wiecej pracy :-( Padam na twarz :mdleje: A jeszcze piesa trzeba wybiegac :roll: Nie mam sily nawet pisac, poczytam sobie, co u Was slychac, a jutro sie poodzywam. Wybaczcie :oops: ;):razz:tylko pamietaj żeby Maxia wyprowadzić w klatce na kółkach ...wszakze to agresywny pitbul a ty jako dresiara jestes qna nieodpowiedzialna;) ceść Paula:loveu: Quote
Paula Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Witajcie moje kochane, psychopatyczne ciotki :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Vectra napisał(a):oo ja też raz tak specjalnie darlam twarz jak ta pani :evil_lol::evil_lol: jak mój Kano straszył takiego kundla :evil_lol: ona się darła "pani coś zrobi , pani coś zrobi" ,a ja do niej "o jezu , o jezu" :evil_lol: :evil_lol: Buahahaha!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ciekawe tylko, czy paniusia zrozumiała aluzję do jej zachowania sprzed lat..?:lol: Wątpię, bo te co tak po jezusach wydzwaniają to zwykle za bardzo nie są kumate :diabloti: :evil_lol: - jakby były, to by kumały, że zamiast "ło jezu" trzeba psa łapać. Nieznoszę takich pip.:diabloti: Paula, nie zapracuj nam się tylko!:p O! A dziś już weekend!:cool3: To sobie odpoczniesz.:p Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Hej dziewczeta :multi: Nareszcie weekend, jutro sie wyspie ;) Ale watpie czy odpoczne, weekend jest za krotki :cool1: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Witaj biedna padnięta na ...twarz ;) Ja tez pasdam ale dzielnie się trzymam klawiatury :diabloti: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Hehe, ja wlasnie pisalam u Ciebie :lol: Ja tez sie trzymam, mimo ze mnie kregoslup napierdziela :shake: Masazyk by sie przydal :cool3: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 I mnie kręgosłupik napier-papier :oops: . Paula, co tam u Maxia, no poopowiadaj trochę!:lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :multi::multi::multi:hey moje Geriatryczki ... Paula nie martw się za tydzień świeta więc odpoczniesz:cool3: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Czesc Asia :loveu: Maksiu dobrze, bylismy dzisiaj u dreamer, wybiegal sie z Axa. Idziemy za jakas godzinke na siq, zeby pancia mogla sobie bez stesu pospac jutro do poludnia ;) Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A ja sobie nie pośpie :( musze jechać do pracy o 7 :( ciekawe w jaki sposób Lalke dobude tak rano na siq :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey moje Geriatryczki ... Paula nie martw się za tydzień świeta więc odpoczniesz:cool3: O, Ala :loveu: Slepa geriatryczka ze mnie ;) nie zauwazylam :oops: :evil_lol: W swieta nie odpoczne, bo musze 3 rodzinki zaliczyc :roll: Ale mam nadzieje, ze po swietach bede miala wolne te 3 dni :cool1: Quote
malawaszka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Vectra']A ja sobie nie pośpie :( musze jechać do pracy o 7 :( ciekawe w jaki sposób Lalke dobude tak rano na siq :evil_lol::evil_lol: zostaw jej kuwetkę :razz: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Widzisz, Ewa, jaka slepa jestem :shake: Ciebie tez nie zauwazylam :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='paula_z']O, Ala :loveu: Slepa geriatryczka ze mnie ;) nie zauwazylam :oops: :evil_lol: W swieta nie odpoczne, bo musze 3 rodzinki zaliczyc :roll: Ale mam nadzieje, ze po swietach bede miala wolne te 3 dni :cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no czas na wizyte u okulisty ;) a ja po świętach dalej do pracy my nie mamy ferii tak jak w szkole i na dodatek moja zerówka nie chodzi w tym czasie i idę na dyżur na przedszkole ....o bosz niech mi sie tylko nie trafią maluchy:cool3: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):zostaw jej kuwetkę :razz: Qrde, ja za stara jestem na taka predkosc postow :placz: ;) Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 malawaszka napisał(a):zostaw jej kuwetkę :razz: a wpadniesz pozbierać drzazgi pozostałe z kuwetki ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 paula_z napisał(a):Widzisz, Ewa, jaka slepa jestem :shake: Ciebie tez nie zauwazylam :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Vectra']a wpadniesz pozbierać drzazgi pozostałe z kuwetki ? :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona tego tam tego ....drzazgami:crazyeye: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no czas na wizyte u okulisty ;) Binokle mam na nosie :evil_lol: Mam -2, chyba czas na mocniejsze szkielka ;) Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='paula_z']Binokle mam na nosie :evil_lol: Mam -2, chyba czas na mocniejsze szkielka ;)mam w szuflandii jakieś zapasowe -4,75;) Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ona tego tam tego ....drzazgami:crazyeye: no nie bardzo :evil_lol: :evil_lol: tam ten tego będzie trzymać w pęcherzu ,a kuweta jako nowy mebel w pokoju zupełnie ZBĘDNY zostanie zmielony.Nie wiesz że to pies morderca :razz: i każdego intruza zabija :diabloti: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Vectra']no nie bardzo :evil_lol: :evil_lol: tam ten tego będzie trzymać w pęcherzu ,a kuweta jako nowy mebel w pokoju zupełnie ZBĘDNY zostanie zmielony.Nie wiesz że to pies morderca :razz: i każdego intruza zabija :diabloti::razz:no masz wiedziałam że to skleroza i zapomniałam jakiego masz psa Quote
e.v.a Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 :mad: czy wy musicie tyle gadac? czlowieka nie ma jedno popoludnie przy kompie a tu tyle do nadrabiania... Quote
Recommended Posts