PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześc dogociolko z pierdzącym psem :multi: :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Ale Wy jesteście niekulturalne :shake: Moje damy nie pierdzą wcale :eviltong: Quote
dbsst Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 czesc bąkopogromczyni :evil_lol: :evil_lol: roglaliki oł jeeeeeeeeeeee:multi: Quote
Paula Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Hehe, wariatki :D Wracamy do hill'sa, zdecydowanie bardziej psu sluzy. Jak mu sie jeden bąk na miesiac zdazyl, to bylo swieto w rodzinie :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='paula_z']Hehe, wariatki :D Wracamy do hill'sa, zdecydowanie bardziej psu sluzy. Jak mu sie jeden bąk na miesiac zdazyl, to bylo swieto w rodzinie :evil_lol:a co teraz dawałaś ?? Quote
PIKA Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Paula a czemu ja nie mam Twojego maila? :hmmmm: Zyczenia Ci chcialam wyslac :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 PIKA napisał(a):Paula a czemu ja nie mam Twojego maila? :hmmmm: Zyczenia Ci chcialam wyslac :evil_lol: Ja jej też nie mam :crazyeye: Quote
Paula Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a co teraz dawałaś ?? Bosch L&R :roll: [quote name='PIKA']Paula a czemu ja nie mam Twojego maila? :hmmmm: [quote name='Pysia']Ja jej też nie mam :crazyeye: Na banitkach jest :p Quote
agbar Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 paula_z napisał(a):Bosch L&R :roll: Dili tez po Boschu był jak odbezpieczona broń biologiczna... Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='paula_z']Bosch L&R :roll: Na banitkach jest :pOzzulcowi smakował Bosch dla Juniorów ale innego nie próbowałam , teraz kupiłam Nutra Nuggets ale musze poczekać aż mu to choróbsko przejdzie i po malutku będę dawać .Kończymy 2 worek Chicopee i zaczęły sie luźne koopalony a Ozzy tak lubi sobie w połowie 2 worka karmy zarządzić zmianę :razz: Quote
PIKA Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 paula_z napisał(a): Na banitkach jest :p a doopa :diabloti: mozna tylko z forum a kcem ze swojej skrzynki :diabloti: Quote
Paula Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Dziendoberek :) [quote name='Alicjarydzewska']Ozzulcowi smakował Bosch dla Juniorów ale innego nie próbowałam , teraz kupiłam Nutra Nuggets ale musze poczekać aż mu to choróbsko przejdzie i po malutku będę dawać .Kończymy 2 worek Chicopee i zaczęły sie luźne koopalony a Ozzy tak lubi sobie w połowie 2 worka karmy zarządzić zmianę :razz: Co za chorobsko :mad: :hmmmm: Czyzbym cos przegapila :oops: [quote name='PIKA']a doopa :diabloti: mozna tylko z forum a kcem ze swojej skrzynki :diabloti: Zaraz Ci wysle na pw. Quote
Paula Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 dbsst napisał(a):czesc bakolubna :evil_lol: :evil_lol: :shake: Ty? Brutusie :-( ;) Pysia napisał(a):Karme zmieniłaś?... Zmieniamy na hill's l&r. Quote
Pysia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 paula_z napisał(a): Zmieniamy na hill's l&r. I jak? Dajesz rade z Maxiem w jednym pokoju? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 paula_z napisał(a)::shake: Ty? Brutusie :-( ;). i za to mnie toffasz nad życia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='paula_z']Dziendoberek :) Co za chorobsko :mad: :hmmmm: Czyzbym cos przegapila :oops: Zaraz Ci wysle na pw.:cool3:wyprowadzał mnie o 4 na spacerek i koopalony miał takie nie teges:razz: Quote
Paula Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Cioteczki kochane :loveu: Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia, czego zycza Wam (i sobie) Paula, Dreamer, Axa i Maksiu :loveu: Dla przypomnienia nasze robaczki :lol: Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :multi::multi::multi:dziękujemy za życzonka i przekazujemy wzajemnie zyczonka samego szczęścia i zdrówka i dużo czasu dla psiaczków i wszystkiego naj naj naj...........:loveu::loveu::loveu: Robaczki sa :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dziewczyny dla Was tez samego szczescia i radości :loveu: boshe jakie robaCki :loveu: :multi: Quote
Patka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 pietna mordzinka :loveu: Wszystkiego naj naj w Nowym Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dreamer']Dzięki za życzenia! ~*~ :multi::multi::multi:jeszcze raz DZIEKUJEMY:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts