Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Hehe, wariatki :D Wracamy do hill'sa, zdecydowanie bardziej psu sluzy. Jak mu sie jeden bąk na miesiac zdazyl, to bylo swieto w rodzinie :evil_lol:a co teraz dawałaś ??

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co teraz dawałaś ??
Bosch L&R :roll:

[quote name='PIKA']Paula a czemu ja nie mam Twojego maila? :hmmmm:
[quote name='Pysia']Ja jej też nie mam :crazyeye:
Na banitkach jest :p

Posted

[quote name='paula_z']Bosch L&R :roll:

Na banitkach jest :pOzzulcowi smakował Bosch dla Juniorów ale innego nie próbowałam , teraz kupiłam Nutra Nuggets ale musze poczekać aż mu to choróbsko przejdzie i po malutku będę dawać .Kończymy 2 worek Chicopee i zaczęły sie luźne koopalony a Ozzy tak lubi sobie w połowie 2 worka karmy zarządzić zmianę :razz:

Posted

Dziendoberek :)
[quote name='Alicjarydzewska']Ozzulcowi smakował Bosch dla Juniorów ale innego nie próbowałam , teraz kupiłam Nutra Nuggets ale musze poczekać aż mu to choróbsko przejdzie i po malutku będę dawać .Kończymy 2 worek Chicopee i zaczęły sie luźne koopalony a Ozzy tak lubi sobie w połowie 2 worka karmy zarządzić zmianę :razz:
Co za chorobsko :mad: :hmmmm: Czyzbym cos przegapila :oops:
[quote name='PIKA']a doopa :diabloti: mozna tylko z forum a kcem ze swojej skrzynki :diabloti:
Zaraz Ci wysle na pw.

Posted

[quote name='paula_z']Dziendoberek :)

Co za chorobsko :mad: :hmmmm: Czyzbym cos przegapila :oops:

Zaraz Ci wysle na pw.:cool3:wyprowadzał mnie o 4 na spacerek i koopalony miał takie nie teges:razz:

Posted

Cioteczki kochane :loveu: Niech w Nowym Roku świat będzie dla Was pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia, czego zycza Wam (i sobie) Paula, Dreamer, Axa i Maksiu :loveu:

Dla przypomnienia nasze robaczki :lol:

Posted

:multi::multi::multi:dziękujemy za życzonka i przekazujemy wzajemnie zyczonka samego szczęścia i zdrówka i dużo czasu dla psiaczków i wszystkiego naj naj naj...........:loveu::loveu::loveu:
Robaczki sa :loveu::loveu::loveu: