PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Paulinko Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
Paula Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Glosno ;) Witajcie, cioteczki, w Nowym Roku :loveu: Dziekujemy za zyczenia :multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='paula_z']Glosno ;) Witajcie, cioteczki, w Nowym Roku :loveu: Dziekujemy za zyczenia :multi: :multi:o kolejna cioteczka obudziła się po szampańskiej upojnej nocy;) Quote
Paula Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Czesc Alu i Agi :loveu: i reszta ;) Bylismy na dlugim spacerku z Axunia i sis :multi: Zmeczona jestem :roll: Musze jeszcze wysuszyc wloski, wyjsc z psem i palulu :cool1: Ale przedtem pobiegam po Waszych galeriach :cool3: A jutro rano do pracy :-( Quote
sugarr Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Mmmm paula_z piekne masz psy! :) Pozdrawiamy z Portosem noworocznie :) Quote
Maga100 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 piszę, żebyś znowu sobie nie myślała, że mnie tu nie ma :cool1: Quote
malawaszka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 cześć Paula :loveu: :loveu: :loveu: Ty nie biegaj tak - to męczące jest :razz: Quote
e.v.a Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 malawaszka napisał(a):cześć Paula :loveu: :loveu: :loveu: Ty nie biegaj tak - to męczące jest :razz: a niech biega kondycje musi utrzymac:evil_lol: Quote
Paula Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 [quote name='sugarr']Mmmm paula_z piekne masz psy! :) Pozdrawiamy z Portosem noworocznie :) Witaj sugarr :multi: Dzieki :loveu: [quote name='Maga100']piszę, żebyś znowu sobie nie myślała, że mnie tu nie ma :cool1: Hehe :D Wiem, ze jestes :lol: [quote name='malawaszka']cześć Paula :loveu: :loveu: :loveu: Ty nie biegaj tak - to męczące jest :razz: Czesc Monika :loveu: Meczace to jest wstawanie o 7 rano :-( [quote name='evaxon']a niech biega kondycje musi utrzymac:evil_lol: Hahaha :D Jaka kondycje :hmmmm: ;) Quote
Alicja Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 :multi:cześć wróciłam do domciu z pracki a teraz kawusia bo zasypiam nad klawiaturą:razz: Quote
Paula Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Czesc Alu :loveu: Ja wlasnie koncze kawusie, tez ledwo patrze :cool1: Quote
e.v.a Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: Ja wlasnie koncze kawusie, tez ledwo patrze :cool1: mamuska zdejmij czarne okulary to bedziesz widziec wiecej :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć wróciłam do domciu z pracki a teraz kawusia bo zasypiam nad klawiaturą:razz: [quote name='paula_z']Czesc Alu :loveu: Ja wlasnie koncze kawusie, tez ledwo patrze :cool1: O widze, ze Wy macie to co ja :roll: Quote
Pysia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cześć Paula :loveu: Czy te Wasze piękne janiołki lubią księży? Bo mam ostatnio fobie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Czesc Pysiu :loveu: A nawet nie wiem :hmmmm: nie sprawdzalam :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 to rysu kochana hihihihi , przerabiaj stare ;) Quote
Paula Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jak, gdzie, kiedy :hmmmm: Ja antytalent jestem, to po pierwsze, a po drugie, ostatnio mam tyle czasu, ze ledwo wyrabiam, czytajac Wasze galerie :cool1: Quote
goldenka245 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witamy:multi: My tu pierwszy raz, ale szczerze mówiąc to nigdy nie mogłam znaleźć galerii jakiegoś pittka:loveu: One są takie kochane :) :loveu::loveu:Maksiu jest pięknu:loveu: Quote
dbsst Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dreamer napisał(a):Dzięki za życzenia! ~*~ ale fajerancka pocztówka :multi: :multi: Quote
Pysia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Witaj Paula :loveu: Coś się nam opylasz ostatnio...:placz: Quote
Recommended Posts