Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evaxon napisał(a):
:mad: czy wy musicie tyle gadac? czlowieka nie ma jedno popoludnie przy kompie a tu tyle do nadrabiania...

Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

:crazyeye: błaahahahahaa kobiety w glowach wam sie poprzestawialo na starosc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

:grin: :grin: :grin:
evaxon napisał(a):
:crazyeye: błaahahahahaa kobiety w glowach wam sie poprzestawialo na starosc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie wolno sie smiac ze starszych pań ;)

Posted

Pysia napisał(a):

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O przepraszam, mnie tam nie goni! Ja sobie z nim pod rączkę chodzę!;) :lol: I pośladeczki mam jędrne dzięki temu:cool3: :evil_lol: , bo jak to mówią "skleroza nie boli, tylko trzeba się nabiegać" - no to biegam!:evil_lol:

A Paula to po prostu suuuper relację o Maksiu dziś nam zdałaś - dwie linijki!:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
A Paula to po prostu suuuper relację o Maksiu dziś nam zdałaś - dwie linijki!:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Nie mam weny, mam skleroze, slepa jestem :evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Och, daj spokój, na pewno tak źle nie jest!:evil_lol:
Idę sobie w takim razie w archiwum pogrzebać!:eviltong: :lol:

Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: A ja przeczytałam " W uchu pogrzebać" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę poszukać okularów :diabloti:

Posted

Hahaha!!!!:-D :-D :-D :evil_lol: Wy mnie chcecie tu dzisiaj zabić!!!!:lol: :lol: :lol:

To napiszę może wyraźniej:evil_lol: : TERAZ IDĘ SPAĆ. :p ;) :evil_lol:
(Nie mylić z "sapać"! :evil_lol: :lol: )
Dobranoc!:lol:

Posted

evaxon napisał(a):
czesc mamuska:multi: spotkalam mikołaja i powiedzial ze w tym roku nowy mocherowy berecik dostaniesz:loveu:

A o mnie nie wspominał ? :placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:A ja chciałam zapytać jakiego koloru ten mocherowy berecik:cool3:
no jak to jaki ??
w tym roku hitem kolor RÓŻÓWY :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']no jak to jaki ??
w tym roku hitem kolor RÓŻÓWY :evil_lol::evil_lol:

[quote name='evaxon']Rózowy to specjalnie dla Pysi mikolaj przyniesie:loveu:
a mamusi to czerwony zeby to pasowal do krawata czerwono bialego qtory tez w paczce bedzie:evil_lol:
No właśnie napisałam list do gwiazdki z prośbą o różowy berecik :loveu: Jak Wy mnie dobrze znacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
czesc mamuska:multi: spotkalam mikołaja i powiedzial ze w tym roku nowy mocherowy berecik dostaniesz:loveu:

evaxon napisał(a):
Rózowy to specjalnie dla Pysi mikolaj przyniesie:loveu:
a mamusi to czerwony zeby to pasowal do krawata czerwono bialego qtory tez w paczce bedzie:evil_lol:

Ja Cie corka nie rozumiem :niewiem: Normalnie w jakims dziwnym jezyku do mnie dzisiaj gadasz :hmmmm: nie po mojemu :evil_lol:
AśkaK napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dzieeeeńdobrrry!:lol:

Dobry Wieczorek :lol:

U mnie dzis goscie byli, winko przytargali, juz sobie wprawdzie poszli, ale zostawili mnie w takim stanie, ze ledwo literki widze :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z'] juz sobie wprawdzie poszli, ale zostawili mnie w takim stanie, ze ledwo literki widze :evil_lol:

jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol:
:D Prawda :evil_lol: Magda sie u mnie odezwala :multi: Swieto w rodzinie ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol:
Chyba miałaś napisać DOPIć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: