Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 evaxon napisał(a)::mad: czy wy musicie tyle gadac? czlowieka nie ma jedno popoludnie przy kompie a tu tyle do nadrabiania... Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye: błaahahahahaa kobiety w glowach wam sie poprzestawialo na starosc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin: :grin: :grin: evaxon napisał(a)::crazyeye: błaahahahahaa kobiety w glowach wam sie poprzestawialo na starosc:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie wolno sie smiac ze starszych pań ;) Quote
e.v.a Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 paula_z napisał(a): Nie wolno sie smiac ze starszych pań ;) pszepraszam mamusiu .... pszepraszam starsze panie:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='evaxon']pszepraszam mamusiu .... pszepraszam starsze panie:evil_lol::cool3:nio ...masz młoda szczęście:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 evaxon napisał(a):pszepraszam mamusiu .... pszepraszam starsze panie:evil_lol: Masz szczęście ze nam się berety nie poprzekrzywiały :cool1: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Musimy bo wszystkie tu obecne kobiety goni mało przystojny Niemiec - pan Alzcheimer :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O przepraszam, mnie tam nie goni! Ja sobie z nim pod rączkę chodzę!;) :lol: I pośladeczki mam jędrne dzięki temu:cool3: :evil_lol: , bo jak to mówią "skleroza nie boli, tylko trzeba się nabiegać" - no to biegam!:evil_lol: A Paula to po prostu suuuper relację o Maksiu dziś nam zdałaś - dwie linijki!:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Pysia napisał(a):Masz szczęście ze nam się berety nie poprzekrzywiały :cool1: Łahahaha!:-D :-D :-D Quote
Paula Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 AśkaK napisał(a):A Paula to po prostu suuuper relację o Maksiu dziś nam zdałaś - dwie linijki!:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Nie mam weny, mam skleroze, slepa jestem :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Och, daj spokój, na pewno tak źle nie jest!:evil_lol: Idę sobie w takim razie w archiwum pogrzebać!:eviltong: :lol: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 AśkaK napisał(a):Och, daj spokój, na pewno tak źle nie jest!:evil_lol: Idę sobie w takim razie w archiwum pogrzebać!:eviltong: :lol: Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz:crazyeye: A ja przeczytałam " W uchu pogrzebać" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę poszukać okularów :diabloti: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hahaha!!!!:-D :-D :-D :evil_lol: Wy mnie chcecie tu dzisiaj zabić!!!!:lol: :lol: :lol: To napiszę może wyraźniej:evil_lol: : TERAZ IDĘ SPAĆ. :p ;) :evil_lol: (Nie mylić z "sapać"! :evil_lol: :lol: ) Dobranoc!:lol: Quote
Paula Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Hahaha :D dobranoc Aska :bye: My wlasnie z szybkiego spacerku wrocilismy, zimno jak sto sq....jak cholera ;) Quote
e.v.a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 czesc mamuska:multi: spotkalam mikołaja i powiedzial ze w tym roku nowy mocherowy berecik dostaniesz:loveu: Quote
AśkaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzieeeeńdobrrry!:lol: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 evaxon napisał(a):czesc mamuska:multi: spotkalam mikołaja i powiedzial ze w tym roku nowy mocherowy berecik dostaniesz:loveu: A o mnie nie wspominał ? :placz: Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :razz:A ja chciałam zapytać jakiego koloru ten mocherowy berecik:cool3: Quote
Vectra Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:A ja chciałam zapytać jakiego koloru ten mocherowy berecik:cool3: no jak to jaki ?? w tym roku hitem kolor RÓŻÓWY :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Rózowy to specjalnie dla Pysi mikolaj przyniesie:loveu: a mamusi to czerwony zeby to pasowal do krawata czerwono bialego qtory tez w paczce bedzie:evil_lol: Quote
Pysia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Vectra']no jak to jaki ?? w tym roku hitem kolor RÓŻÓWY :evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon']Rózowy to specjalnie dla Pysi mikolaj przyniesie:loveu: a mamusi to czerwony zeby to pasowal do krawata czerwono bialego qtory tez w paczce bedzie:evil_lol: No właśnie napisałam list do gwiazdki z prośbą o różowy berecik :loveu: Jak Wy mnie dobrze znacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 evaxon napisał(a):czesc mamuska:multi: spotkalam mikołaja i powiedzial ze w tym roku nowy mocherowy berecik dostaniesz:loveu: evaxon napisał(a):Rózowy to specjalnie dla Pysi mikolaj przyniesie:loveu: a mamusi to czerwony zeby to pasowal do krawata czerwono bialego qtory tez w paczce bedzie:evil_lol: Ja Cie corka nie rozumiem :niewiem: Normalnie w jakims dziwnym jezyku do mnie dzisiaj gadasz :hmmmm: nie po mojemu :evil_lol: AśkaK napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzieeeeńdobrrry!:lol: Dobry Wieczorek :lol: U mnie dzis goscie byli, winko przytargali, juz sobie wprawdzie poszli, ale zostawili mnie w takim stanie, ze ledwo literki widze :evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='paula_z'] juz sobie wprawdzie poszli, ale zostawili mnie w takim stanie, ze ledwo literki widze :evil_lol: jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol: :D Prawda :evil_lol: Magda sie u mnie odezwala :multi: Swieto w rodzinie ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Maga100']jak mogli, bezczelni :shake: Zamiast dobić :diabloti: :evil_lol: Chyba miałaś napisać DOPIć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts