malawaszka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 widziałam fajniuchne polowanie na kaczki :diabloti: :klacz: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hejka kochani :loveu::loveu: :multi::multi: Quote
Alicja Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 :hand: siem zameldowywuję :multi::loveu::multi: Quote
BeaC Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć to JA z netem w domu............... Maksio spodobał się mojej Zuzi:crazyeye::razz::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Paula......:razz::razz:....czy ty jeszcze żyjesz :cool1:...odezwij się bo się zamartwiam o Was :oops::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Alicja napisał(a):Paula......:razz::razz:....czy ty jeszcze żyjesz :cool1:...odezwij się bo się zamartwiam o Was :oops::loveu::loveu::loveu: i ja sie zamartwiam.... obiecałaś :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 clockwork napisał(a):i ja sie zamartwiam.... obiecałaś :placz::placz::placz: to tera się obie zamartwiamy :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Paula Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 evaxon napisał(a):http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/030.jpg moj maly szczes;iwy braciszek:loveu: :loveu: Hej córciu :calus: emdziolek napisał(a):Cześć Paulo z odległej krainy:evil_lol: :evil_lol: Cześć Emi :multi: basia2202 napisał(a):dobrej nocki, Kochani :loveu: Dobranoc Basiu :loveu: malawaszka napisał(a):widziałam fajniuchne polowanie na kaczki :diabloti: :klacz: :evil_lol: tygra napisał(a):cześć Paula :) Cześć Beata :multi: jonQuilla napisał(a):Hejka kochani :loveu::loveu: :multi::multi: Witaj Żonkilko :loveu: furciaczek napisał(a):To i ja wpadam sie przywitac:loveu: Witaj więc :p :multi: Alicja napisał(a)::hand: siem zameldowywuję :multi::loveu::multi: Hejka Alu :multi: :loveu: Izabela124. napisał(a):I ja sie witam! Witaj Iza :multi: Quote
Paula Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 BeaC napisał(a):Cześć to JA z netem w domu............... Maksio spodobał się mojej Zuzi:crazyeye::razz::loveu::loveu: Cześć Beata :multi: :lol: Cieszkam :loveu: Alicja napisał(a):Paula......:razz::razz:....czy ty jeszcze żyjesz :cool1:...odezwij się bo się zamartwiam o Was :oops::loveu::loveu::loveu: :loveu: Żyję, ledwo, ale żyję ;) Mam dodatkową robotę, ojciec jest chory i muszę się zająć jego firmami :roll: Chyba dopiero w piątek będę miała troszkę czasu na blogaski :placz: clockwork napisał(a):i ja sie zamartwiam.... obiecałaś :placz::placz::placz: Nie martwiaj :glaszcze: co obiecałam :hmmmm: Alicja napisał(a):to tera się obie zamartwiamy :placz::placz::placz: KWM :loveu: Łeb mi pęka :mdleje: uciekam do wyrka, dobranoc :hand: Quote
basia2202 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 heelooooł kobieto zapracowana również :multi: :p całuski dla Ciebie i Twoich wampirzastych psiurów :multi: :loveu: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cześć :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 przyniosłam dla Was troszkę słodkości :) :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Witanko Widze, z ei tu slodkosci sa Quote
AśkaK Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wszędzie te pąki dzisiaj, człowiek tylko z lukrem na brodzie chodzi...:shake::evil_lol: Quote
basia2202 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 witanko AxMaxy:multi: :loveu: jak tam brzusie po tłustym czwartku? :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Paula ...mam nadzieje że idzie ku lepszemu :calus: trzymaj się Quote
Recommended Posts