AśkaK Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Paula_']Haha :D Porwiesz mnie do robienia transparentów :evil_lol: i pójdziesz za mnie do pracy :razz: akurat najgorszy tydzień przede mną :mdleje: Idę na to!;) Akurat mam 3 egz. na uczelni!:diabloti::lol: [quote name='Alicja']a Debe będzie Aśkę ciągnąć za kikutka ;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 achhh matulu:loveu: trzymaj sie tam w pracy:loveu: Quote
Paula Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Witajcie kochaniutkie :calus: i córciu sępiku :diabloti: :loveu: Ja wciąż małoczasowa, nawet w pracy nie mam czasu Was poczytać albo mi dogo nie działa:placz: Na pocieszenie Axa i jedno z jej ulubionych zajęć :lol: :hand: Quote
BeaC Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Hej Paulino!!!! widziałam avatara twego:razz::razz::razz:...maksika i axe pozdrowienia Quote
jonQuilla Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cześć :) :multi::loveu: miło że dałaś fotki mimo braku czasu :) obyś szybko odzyskała swój czas i do nas wróciła ;) :eviltong: miziaki dla czworonogów :) :loveu::loveu: Quote
Paula Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Hej Bea i Kwiatuszku :multi: Avek i podpis zrobiła sis oczywiście :calus: Pozdrawiamy i miziamy również :loveu: Dziewczyny, plis głosujcie na krakvecie na Pro-Equo :modla: Sandra ma w tej chwili tragiczną sytuację finansową i bardzo bardzo potrzebna jest pomoc :loveu: Dzięki :Rose: Quote
Alicja Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 :multi::multi::multi:Paula ......i foty Maxa i Axy :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff nadrobiłam :mdleje: komenty Aśki ... hahahaaha.. złałam sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pauluś.... czy ty tak bedziesz ciągle już że cie nie bedzie?? tenskniem :loveu: Quote
dreamer Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Paula też tęskni :loveu: Ma wciąż dużo pracy, ale na pewno kiedyś wróci ;) ~*~ Za to zwierzaki nie mają nic do roboty :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/20080207.jpg :cunao:świetne tańce :lol: Quote
e.v.a Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/20080209.jpg spioszki:loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 syskie foty sie mie podobują :loveu::loveu::loveu: dreamerko koffana ucałuj tam naszą zapracowaną PAŁLE :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:syskie śpiochają ;) Buziorki koffane dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Witam :multi::multi::loveu: są zdjęcia :) :multi::multi: i to na dodatek nie tylko moje ukochane walki psów ale także ukochane szczury szambonury ;) :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buźki :loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja chcę scura!:placz: Takie grzeczne, tak sobie śpią tylko, zaraz TZtowi pokaże jakie grzeczne i że śpią i że tak na okrągło i na pewno się zgodzi!:mdrmed::diabloti::evil_lol:;) I psi też psią?:evil_lol: Tfu! Znaczy śpią?:crazyeye::lol: Hmm, taka pogoda że też bym se pospała.:roll: Quote
BeaC Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 witajcie siostrzyczki fajne łebki śpiących psów podkocykowych:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts