jonQuilla Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :multi::multi: [FONT=Georgia]i jest Axucha ;) :loveu::loveu::loveu: w końcu się doczekałam :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/04-1.jpg :evil_lol: hehe...przyłapana na gorącym uczynku :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/12-1.jpg chińczyczka? ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
furciaczek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ja chce miec tak piekne oczy jak ona:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='furciaczek']Ja chce miec tak piekne oczy jak ona:loveu::loveu: [FONT=Arial]co to za koncert życzeń dzisiaj :evil_lol:...własnie wracam od Ciebie :evil_lol: Witaj Paula :multi::multi::multi: widziałam Axę plującą koreczkami :hmmmm:............:evil_lol::evil_lol: Próbowałam wejść Kubie do plecaczka ...ale się nie zmieściłam :p....zmaina planów ...Kuba zostaje do czwartku więc on ma ferie a ja Ozzulka na głowie :roll: [/FONT] Quote
BeaC Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/10-1.jpg a mnie zachwycają zawsze pazurki panny Axy:cool3::loveu::loveu::loveu: powiedz siostrze żebyj jej kolorek jakiś szurneła:razz::diabloti: witaj Paulino Quote
malawaszka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 hahaha AxaPomarszczoneNibyMądreCzółko jest debest :loveu::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 błeheheeh a co Axa takie glupkowate miny robi??:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czesc :hand: A Axa to chyab ma za dlugie pazurki:evil_lol:, a tym koreczkiem to ona plula czy byl jej zucany:megagrin: Quote
AśkaK Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jaaakie cułkooo!!!:biggrina::D No nie mogę, cułecki-goopecki uwielbiam!!!:lol: Masz suszarkę do ciuchów taką jak my!:multi::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
AlKil Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobry wieczór!!! Jak ja dawno tu nie byłam!!! Ale w końcu trafiłam!!!:multi: Quote
Anja33 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Dobrywieczór się z Wami I DOBRANOC:sleep2: A futro za rok może wcześniej to wszystko się wyjaśni jak będe wiedziała kiedy zmieniamy chałupe ,jak zmienimy to zamieszka z nami mały Buldog Angielski podobny do tego Quote
Alicja Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 :grins:...witanko :hand: twoją ulubienicę ;)w 2 wcieleniach zbanowali :diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 jonQuilla napisał(a)::multi::multi: i jest Axucha ;) :loveu::loveu::loveu: w końcu się doczekałam :) :multi: :loveu: furciaczek napisał(a):Ja chce miec tak piekne oczy jak ona:loveu::loveu: Ja też :loveu: Alicja napisał(a):Witaj Paula :multi::multi::multi: widziałam Axę plującą koreczkami :hmmmm:............:evil_lol::evil_lol: Próbowałam wejść Kubie do plecaczka ...ale się nie zmieściłam :p....zmaina planów ...Kuba zostaje do czwartku więc on ma ferie a ja Ozzulka na głowie :roll: Witaj Alu :loveu: :multi: I chorego Pana C :roll: :diabloti: ;) Pozdrów Go :hand: Quote
Paula Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 BeaC napisał(a):http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/10-1.jpg a mnie zachwycają zawsze pazurki panny Axy:cool3::loveu: powiedz siostrze żebyj jej kolorek jakiś szurneła:razz::diabloti: witaj Paulino Axa ma kolorowe pazurki, lakier permanentny :razz: Witaj Beato :multi: malawaszka napisał(a):hahaha AxaPomarszczoneNibyMądreCzółko jest debest :loveu::evil_lol: :evil_lol: :loveu: evaxon napisał(a):błeheheeh a co Axa takie glupkowate miny robi??:evil_lol: Poluje na światełko :lol: Izabela124. napisał(a):Czesc :hand: A Axa to chyab ma za dlugie pazurki:evil_lol:, a tym koreczkiem to ona plula czy byl jej zucany:megagrin: Cześć :multi: Pazurki? To są szpony :-o :evil_lol: a koreczek łapała :grins: AśkaK napisał(a):Jaaakie cułkooo!!!:biggrina::D No nie mogę, cułecki-goopecki uwielbiam!!! Masz suszarkę do ciuchów taką jak my!:multi::loveu::evil_lol:;) :loveu: Niemożliwe :crazyeye: :shake: :evil_lol: ;) Quote
Paula Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 AlKil napisał(a):Dobry wieczór!!! Jak ja dawno tu nie byłam!!! Ale w końcu trafiłam!!!:multi: Bry wieczór :multi: Cieszkam :lol: Anja33 napisał(a):Dobrywieczór się z Wami I DOBRANOC:sleep2: A futro za rok może wcześniej to wszystko się wyjaśni jak będe wiedziała kiedy zmieniamy chałupe ,jak zmienimy to zamieszka z nami mały Buldog Angielski podobny do tego :pwww.psy.pl/images/artykuly/apollo5.jpg Witaj Aniu :multi: :loveu: O wow, bulgot :loveu: evaxon napisał(a)::hand::hand::hand::hand::calus: :calus: :hand: Alicja napisał(a)::grins:...witanko :hand: twoją ulubienicę ;)w 2 wcieleniach zbanowali :diabloti::evil_lol: :loveu: Witanko i żegnanko :cool1: Padam ze zmęczenia, idę do wyrka, jutro się poodzywam :oops: :diabloti: I dobrze :mad: Dobranoc :hand: Quote
basia2202 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 boosz... mnie tu nie było wczoraaaj??:crazyeye: a pisałam przecie!! nawet cytoowałam fotki Axy :roll: nie kumam... :shake: no w każdym razie witam się dzisiaj :loveu: Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dzien dobry Paula..juz sie przyzwyczailam ze sie mijamy:p Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :hand: siem witnę z WAMI :multi::loveu::multi: Quote
tygra Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 cześć i weź tu takiej odmów http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/20.jpg Quote
Paula Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 furciaczek napisał(a):dobranoc:loveu: Bry wieczór :loveu: basia2202 napisał(a):boosz... mnie tu nie było wczoraaaj??:crazyeye: a pisałam przecie!! nawet cytoowałam fotki Axy :roll: nie kumam... :shake: no w każdym razie witam się dzisiaj :loveu: Może Ci się śniło ;) Witaj w każdym razie :p :loveu: agbar napisał(a):dzien dobry Paula..juz sie przyzwyczailam ze sie mijamy:p Cześć Aga :multi: ostatnio się ze wszystkimi mijam :shake: Alicja napisał(a)::hand: siem witnę z WAMI :multi::loveu::multi: :multi: :loveu: Odwitujemy się :hand: AlKil napisał(a):Doberek!!!:lol: Bry Ewo :multi: tygra napisał(a):cześć i weź tu takiej odmów http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/20.jpg Cześć :multi: :D Quote
furciaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Ejjj no opowiedz cos a nie tak tylko odpowiadasz:mad: Quote
tygra Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 przyszłam popatrzeć i poczytać... a tu nic Quote
jonQuilla Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Cześć :loveu::loveu::multi::multi: z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia Maxa ;) mam nadzieję że wkrótce będą :) :loveu: a tym czasem ślę buziaki i miziaki:loveu: Quote
Recommended Posts