furciaczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Paula_ napisał(a):Bo Cię dawno nie widziałam u nas :p :razz: No wiesz ja zagladam ale tak....po tajniacku:evil_lol: Jakos ostatnimi czasy mialam za duzo na glowie i nie bardzo chcialo mi sie cokolwiek pisac;) Quote
Paula Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 furciaczek napisał(a):No wiesz ja zagladam ale tak....po tajniacku:evil_lol: Jakos ostatnimi czasy mialam za duzo na glowie i nie bardzo chcialo mi sie cokolwiek pisac;) Tajnos agentos :evil_lol: ;) Nie noś tyle na głowie, bo Ci karczek spuchnie :evil_lol: ;) A serio to rozumieć :glaszcze: też tak czasem mam ;) Quote
furciaczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Paula_ napisał(a):A serio to rozumieć :glaszcze: też tak czasem mam ;) Kali rozumiec, Kali tez tak miec, ale Kali pamietac o Maxach i Axach:evil_lol: Ok cos mi wali na glowe... za duzo kawy chyba:lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Arial]Witam weekendowo :hand: :multi::loveu::multi: Kuba jutro jedzie do Warszawki :razz::razz:...wraca w środę ...:cool1: :placz::placz::placz:ja też chcę :placz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [FONT=Georgia]Hej :multi: Hej :multi: Hej :multi: miłego weekendu życzę :loveu::loveu: i ślę buziaki dla Was :loveu::loveu: [/FONT] Quote
Izabela124. Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Witanko:loveu: Widziaalm fotecki, widzialam fotecki:multi::multi::multi: Quote
AśkaK Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Robię sobie przerwę w nauce specjalnie żeby zobaczyć co u Maxia, a Maxia...ni ma!:placz: ;):lol: Paaaula, co zrobiłaś z Maxiem! Ja dziś widziałam Maxia ale nazywał się Ares i był mniej grzeczny.:lol: Więc to nie mógł być prawdziwy Maxio.:loveu: Ja chcę Maxia, ja chcę Maxia!:terazpol::sabber::lol::evil_lol: Quote
bonita Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Maksiu z poważną minką :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/14.jpg super ! Pozdrowionka:loveu: Quote
jonQuilla Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Georgia]nie żebym marudziła ;) ale jakieś zdjęcia byś dała Maksia i Axy? :loveu::loveu: Cześć Wam :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]:hand: Paula :multi::loveu::multi:[/FONT] Quote
basia2202 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 eloł:) dawa jakie foty, baboo :evil_lol: :loveu: całujemy! :loveu: Quote
clockwork Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [FONT=Arial]bereczek... wpadam i wypadam do arbajta ... gosposia dostała 3 godz. wolnego to se klika :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Witam weekendowo :hand: :multi::loveu::multi: Kuba jutro jedzie do Warszawki :razz::razz:...wraca w środę ...:cool1: :placz:ja też chcę :placz:[/FONT] Witanko Aluś :multi::loveu: :placz: Trza było się mu spakować do plecaka :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Hej :multi: Hej :multi: Hej :multi: miłego weekendu życzę :loveu::loveu: i ślę buziaki dla Was :loveu::loveu:[/FONT] Hejka :multi: Dzięki :loveu: był mily i ... trochę męczący ;) Odsyłam :buzi: [quote name='Izabela124.']Witanko:loveu: Widziaalm fotecki, widzialam fotecki:multi::multi::multi: Witanko :loveu: :multi: Quote
Paula Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='AśkaK']Robię sobie przerwę w nauce specjalnie żeby zobaczyć co u Maxia, a Maxia...ni ma!:placz: ;):lol: Paaaula, co zrobiłaś z Maxiem! Ja dziś widziałam Maxia ale nazywał się Ares i był mniej grzeczny.:lol: Więc to nie mógł być prawdziwy Maxio.:loveu: Ja chcę Maxia, ja chcę Maxia!:terazpol::sabber::lol::evil_lol: Aśka, wdech wydech :diabloti: Maksiu ma się dobrze, chrapie sobie na łóżeczku, nie mam jego nowych fotek, aparat jest u sis, ale mam Axe :razz: [quote name='bonita']Maksiu z poważną minką :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/14.jpg super ! Pozdrowionka:loveu: Dzięki :loveu: Hej Bonitko :multi: [quote name='agbar']dzien dobry Paulowata:loveu: Berek Agowata :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie żebym marudziła ;) ale jakieś zdjęcia byś dała Maksia i Axy? :loveu::loveu: Cześć Wam :multi::multi::multi::loveu:[/FONT] Dam Axe zaraz :p Siemanko :loveu: :multi: Quote
Paula Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: Paula :multi::loveu::multi:[/FONT] Ala :hand: :loveu::multi: [quote name='Medorowa']:hand::hand::loveu: :hand: :loveu: [quote name='basia2202']eloł:) dawa jakie foty, baboo :evil_lol: :loveu: całujemy! :loveu: Ema :grins: Zara daam :eviltong: :lol: My toże :loveu: [quote name='evaxon']witanko mamus:multi: Witka córuś :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]bereczek... wpadam i wypadam do arbajta ... gosposia dostała 3 godz. wolnego to se klika :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol: Helloł Madzialena :loveu: :hand: [quote name='emdziolek']:multi:Witanko Paulinko!!:multi: Witaj Emilko :multi: Quote
Anja33 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nadrobiłam wsio nadrobiłam zajeło mi to tylko tydzień z przerwą na wyjazd integracyjny ale terazjuż będe na bieżąco I powiem Ci Paula w sekrecie że za rok będe miała drugiego piesa Quote
Paula Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Anja33'] Nadrobiłam wsio nadrobiłam zajeło mi to tylko tydzień z przerwą na wyjazd integracyjny ale terazjuż będe na bieżąco I powiem Ci Paula w sekrecie że za rok będe miała drugiego piesa Witaj Anka :multi: Podziwiam za wytrwałość :grins: Trzymam kciuki, w takim razie, za drugie futro :kciuki: i trochę zazdraszczam :oops: Uciekam do wyrka, mam nadzieję :roll: że jutro uda mi się Was wsie poodwiedzać :hand: Quote
Recommended Posts