e.v.a Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 czesc mamuś kochana:loveu: co u was slychac?? Quote
Paula Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 furciaczek napisał(a):Ejjj no opowiedz cos a nie tak tylko odpowiadasz:mad: Co chcesz wiedzieć :grins: ;) tygra napisał(a):przyszłam popatrzeć i poczytać... a tu nic Jak tu spokój, lalalala ;) jonQuilla napisał(a):Cześć :loveu::loveu::multi::multi: z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia Maxa ;) mam nadzieję że wkrótce będą :) :loveu: a tym czasem ślę buziaki i miziaki:loveu: Hejka :multi: :loveu: Nie ma nowych :shake: ale mam z początku grudnia, zapomniałam o nich :lol: evaxon napisał(a):czesc mamuś kochana:loveu: co u was slychac?? Cześć córuś :loveu: A co taka milutka jesteś :razz: chcesz coś? :evil_lol: ;) Nic, nuuudy, szaro, buro i mokro :cool1: Quote
furciaczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No no jaki zgrabny tyleczek:loveu::lol: Quote
e.v.a Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 aaa moj maly braciszek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 furciaczek napisał(a):No no jaki zgrabny tyleczek:loveu::lol: :razz: evaxon napisał(a):aaa moj maly braciszek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :sleep2: :hand: Quote
furciaczek Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Paula gubie sie w Twoich wypowiedziach:shake: Nie mozesz postarac sie pisac jakos tak...zwiezlej?? Takie monologi nam zapodajesz ze szok:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hej Paula :multi::loveu: Oszukujesz :mad: Na fotach :mad: Nie ma trawy :shake: Jest błoto :cool1: Wszędzie :cool3: W domu tez :placz:Zewsząd otacza mnie błoto :-o :evil_lol: A Ty mi tu pokazujesz Maxia na trawie :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Pysia napisał(a):Hej Paula :multi::loveu: Oszukujesz :mad: Na fotach :mad: Nie ma trawy :shake: Jest błoto :cool1: Wszędzie :cool3: W domu tez :placz:Zewsząd otacza mnie błoto :-o :evil_lol: A Ty mi tu pokazujesz Maxia na trawie :diabloti: Kochana nie narzekaj bo następnym razem Paula nam guzik pokarze a nie Maksia :evil_lol: Przynajmniej była szczera i napisała że są z początku grudnia ;) :evil_lol: punkt za szczerość :) :eviltong: Ja tam jestem uszczęśliwiona foteczkami :loveu::loveu: biegający Maksio to to co ja lubię :multi: Cześć :multi::multi::loveu: Quote
Pysia Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jonQuilla napisał(a):Kochana nie narzekaj bo następnym razem Paula nam guzik pokarze a nie Maksia :evil_lol: Przynajmniej była szczera i napisała że są z początku grudnia ;) :evil_lol: punkt za szczerość :) :eviltong: Ja tam jestem uszczęśliwiona foteczkami :loveu::loveu: Cicho :mad: Ja też jestem uszczęśliwiona :multi: Zwłaszcza, że czwarty raz dzisiejszego dnia umyłam podłogę :diabloti: I sporo jeszcze przede mną :evil_lol: O fotkach czytałam , że z grudnia :eviltong: Inaczej bym się nie przyczepiła, a tak miałam punkt :diabloti::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Pysia napisał(a):Cicho :mad: Ja też jestem uszczęśliwiona :multi: Zwłaszcza, że czwarty raz dzisiejszego dnia umyłam podłogę :diabloti: I sporo jeszcze przede mną :evil_lol: O fotkach czytałam , że z grudnia :eviltong: Inaczej bym się nie przyczepiła, a tak miałam punkt :diabloti::evil_lol: zapunktowałaś sobie krótko mówiąc ;) a co do podłogi...to hmm, wpadniesz do mnie? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żarcik współczówam tego mycia...ja zawsze łamie mopy przy tym :evil_lol::evil_lol: Quote
AśkaK Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Hej Paolka, Maxio grudniowy jest równie pikny jak Maxio styczniowy więc ja się tam nie czepiam.;):lol: Ja chcę trawę!:placz:U nas w parku jest takie błoto, że od 3 dni nie mogę Rudasa wybiegać i robi się już nieznośny :diabloti:, a jak sytuacja nad kanałkiem?:cool3: Może się wybiorę, jestem już zdesperowana.:roll: Quote
Pysia Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jonQuilla napisał(a):zapunktowałaś sobie krótko mówiąc ;) a co do podłogi...to hmm, wpadniesz do mnie? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: żarcik współczówam tego mycia...ja zawsze łamie mopy przy tym :evil_lol::evil_lol: Ja mopów nie łamię ale zaczynam rozmyślać nad położeniem kostki brukowej na calutkim placu :diabloti: Quote
Paula Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 [quote name='furciaczek']Paula gubie sie w Twoich wypowiedziach:shake: Nie mozesz postarac sie pisac jakos tak...zwiezlej?? Takie monologi nam zapodajesz ze szok:evil_lol: Ma się to gadane :grins: :evil_lol: [quote name='Pysia']Hej Paula :multi::loveu: Oszukujesz :mad: Na fotach :mad: Nie ma trawy :shake: Jest błoto :cool1: Wszędzie W domu tez :placz:Zewsząd otacza mnie błoto :-o :evil_lol: A Ty mi tu pokazujesz Maxia na trawie :diabloti: Hej Pysiu :multi: :eviltong: Przecież napisałam, że z przed miesiąca :p [quote name='jonQuilla']Kochana nie narzekaj bo następnym razem Paula nam guzik pokarze a nie Maksia :evil_lol: Przynajmniej była szczera i napisała że są z początku grudnia ;) :evil_lol: punkt za szczerość :) :eviltong: Ja tam jestem uszczęśliwiona foteczkami :loveu: biegający Maksio to to co ja lubię :multi: Cześć:multi::loveu: :evil_lol: Dobrze prawisz :grins: Cieszkam :loveu: Siemanko :multi: Quote
Paula Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Pysia napisał(a):Cicho :mad: Ja też jestem uszczęśliwiona :multi: Zwłaszcza, że czwarty raz dzisiejszego dnia umyłam podłogę :diabloti: I sporo jeszcze przede mną :evil_lol: O fotkach czytałam , że z grudnia :eviltong: Inaczej bym się nie przyczepiła, a tak miałam punkt :diabloti::evil_lol: Czepialska babciu :eviltong: :lol: AśkaK napisał(a):Hej Paolka, Maxio grudniowy jest równie pikny jak Maxio styczniowy więc ja się tam nie czepiam.;):lol: Ja chcę trawę!:placz:U nas w parku jest takie błoto, że od 3 dni nie mogę Rudasa wybiegać i robi się już nieznośny :diabloti:, a jak sytuacja nad kanałkiem?:cool3: Może się wybiorę, jestem już zdesperowana.:roll: Cześć Asiolka :loveu: :multi: U nas też błoto, a dziś to już masakra :shake: Na szczęście prawie wszędzie są chodniczki, nie muszę chodzić po kałużach i goownach ;) Wrzucę piątkową Axe i lecę z psem, poodwiedzam Was później albo jutro :hand: Quote
Izabela124. Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Hejka!:loveu: Widze, ze szpony nadal nie obciete:evil_lol:A ten "malutki" patyczek zostal zjedzony?:diabloti: Quote
Paula Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Hejka!:loveu: Widze, ze szpony nadal nie obciete:evil_lol:A ten "malutki" patyczek zostal zjedzony?:diabloti: Hej Iza :multi: Axy szponki są nieobcinalne :razz: ma jakieś tam długie nerwy czy cuś, i nie można ich za dużo przyciąć, widać to na niektórych fotkach, szczególnie na tych białych, prześwitujących pazurkach, prawie do końca ma takie czerwone, jakby ukrwione :hmmmm: W każdym razie ma tak ułożone pazurki, że jej to w chodzeniu i bieganiu nie przeszkadza, a nadmiar sobie ściera na chodnikach :lol: Patyczka pewnie trochę zostało ;) Ale jakby jej pozwolić, pewnie by cały przerobiła na wiórki ;) Quote
tygra Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Pańcia ta wykałaczka jest za duża!!!! http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/106.jpg Quote
Recommended Posts