jonQuilla Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 witam :multi::multi: od razu lepiej się poczułam jak zobaczyłam Axe i Maxa razem :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2008/img008-1.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak Maksiu dziwnie się tutaj ustawił :) no i te rewelacyjne portrecikowe foty :loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dziewczyny, mam wielką prośbę :oops: - rozreklamujcie ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post9458341 Organizujemy pikietę przeciwko pseudoschroniskom i znęcaniu się nad zwierzętami, w dniu apelacyjnej rozprawy sądowej przeciwko zwyrodnialcowi, który w schronisku w Białce mordowal psy i wytapiał z nich smalec.:angryy: Paulosia sorki że na wątku, ale wiem że wybaczysz!:loveu: A jak chcesz jechać to grzeję dla ciebie miejsce w samochodzie.:cool3:;) (wiem, wiem, pracujesz na pewno :oops::glaszcze: ) Quote
furciaczek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Buahahaha Aska przesadzilas z opisem tych fot, sikam pod siebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Aśka :roflt: komenty zaje2biste:cool2: Paula :hand: Quote
agbar Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 czesc Paulowata:loveu: Aska ....normalnie padlam na ryjok buhahahahhaha:evil_lol: Quote
tygra Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 super foteczki - miny czad po prostu robią, a Aśkak rewelacyjną historyjkę do nich ułożyłą :) Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 buuahahaha historyjka AśkiK mnie tyż powaliła hahahaha :evil_lol: Quote
AśkaK Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dziękować, dziękować, ma się te talenta lyteracke!:evil_lol:;) Paulo nasza zapracowana, mam nadzieję że zobaczymy się u debe w sob.:cool3: Quote
Alicja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Paula :loveu::loveu::loveu:ić i ucałuj w sobotę moją sis dziewicę bliźniaczkę moją jedyną :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Walentynkowe ucałowania :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 AśkaK, fotostory rewelacyjne! :roflt: Fotki świetne same w sobie :multi: Widzę, że Maksio to też taka pierdoła, jak Bugajski - jak baba łup zabierze, to pozostaje tylko jęczeć i pyskować? :lol: Quote
Paula Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Witajcie dziewuszki :loveu: Melduję, że żyję :lol: ale co to za życie ;) Pracy wciąż dużo, Axa ma cieczkę, Maksiu delikatnie świruje, zdjęć nie mam, pogoda do doopy, czasu na dogo brak, ogólnie nuuudy :cool1: [quote name='evaxon']mamuska nie pracuj tyle:shake::shake::shake::shake: Muszę :placz: Jeszcze do końca miesiąca zapieprz, potem też sporo pracy, ale może będę częściej :roll: Haha :grin: Aśka, świetna historyjka do fot :klacz: [quote name='AśkaK']A jak chcesz jechać to grzeję dla ciebie miejsce w samochodzie.:cool3:;) (wiem, wiem, pracujesz na pewno :oops::glaszcze: ) Mam wolne :p Jadę :multi: [quote name='AśkaK']Paulo nasza zapracowana, mam nadzieję że zobaczymy się u debe w sob.:cool3: A na którą planujecie być? [quote name='Alicja']Paula :loveu::loveu::loveu:ić i ucałuj w sobotę moją sis dziewicę bliźniaczkę moją jedyną :loveu::loveu: Ucałuję :loveu: [quote name='asher']Widzę, że Maksio to też taka pierdoła, jak Bugajski - jak baba łup zabierze, to pozostaje tylko jęczeć i pyskować? :lol: :shiny: ale ja twierdzę, że Maksiu to dżentelmen, nie zabiera patyczka suczkom, szczególnie rudym, szeroko uśmiechniętym :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
AśkaK Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='jonQuilla']Walentynkowe ucałowania :loveu::loveu::loveu: Ja też kcem taaakiego!!!:placz: Mężatki to mają przesrane - sama siedzę w walentynki i nawet na podryw nie mogę wyskoczyć.:diabloti::placz::evil_lol: Paula do Db raczej tak pod koniec zajrzymy, na chwilkę tylko, ok 17 - przyjeżdżają teściowie i mamy z nimi iść wcześniej na obiad.:roll: Quote
Paula Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 AśkaK napisał(a):Paula do Db raczej tak pod koniec zajrzymy, na chwilkę tylko, ok 17 - przyjeżdżają teściowie i mamy z nimi iść wcześniej na obiad.:roll: Ja pewnie też się wcześniej nie wyrobię, w sobotę chcę teściówkę odwiedzić, psa wybiegać. Zgarniecie mnie gdzieś po drodze do Debe? :oops: Quote
AśkaK Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Zgarniemy! I od razu do Radomia cię porwę!:lol:;) To będziemy się zdzwaniać w sobotę, rano mam egz., potem teściowe, mam nadzieję że się wyrobię. Buziol walentynkowy dla Maxia!:loveu: Quote
Paula Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 AśkaK napisał(a):Zgarniemy! I od razu do Radomia cię porwę!:lol:;) To będziemy się zdzwaniać w sobotę, rano mam egz., potem teściowe, mam nadzieję że się wyrobię. Buziol walentynkowy dla Maxia!:loveu: Super, dzięki :loveu: Haha :D Porwiesz mnie do robienia transparentów :evil_lol: i pójdziesz za mnie do pracy :razz: akurat najgorszy tydzień przede mną :mdleje: Jak się nie wyrobimy, to przedłużą dla nas otwarcie :eviltong: ;) Maksiu odsyła buziola Luśce, a ja Rudaskowi :loveu: Teraz do już bez kitu dobranoc, bo padam na ryjek :hand: Quote
AśkaK Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Paaa...Paaaaula!:lol: Ja też już ziewulca robię, spadam! Do soboty!:multi: Quote
Alicja Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 :multi::multi::multi:widziałam padniętą na ryjek Paulę :loveu::loveu: a Debe będzie Aśkę ciągnąć za kikutka ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witanko Jak pogoda sie wam poprawi to cyknij kilka zdjec albo w domu zrob kilka, pozdrawiam Quote
Recommended Posts