Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, mam wielką prośbę :oops: - rozreklamujcie ten wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showth...41#post9458341

Organizujemy pikietę przeciwko pseudoschroniskom i znęcaniu się nad zwierzętami, w dniu apelacyjnej rozprawy sądowej przeciwko zwyrodnialcowi, który w schronisku w Białce mordowal psy i wytapiał z nich smalec.:angryy:

Paulosia sorki że na wątku, ale wiem że wybaczysz!:loveu:
A jak chcesz jechać to grzeję dla ciebie miejsce w samochodzie.:cool3:;) (wiem, wiem, pracujesz na pewno :oops::glaszcze: )

Posted

AśkaK, fotostory rewelacyjne! :roflt:

Fotki świetne same w sobie :multi: Widzę, że Maksio to też taka pierdoła, jak Bugajski - jak baba łup zabierze, to pozostaje tylko jęczeć i pyskować? :lol:

Posted

Witajcie dziewuszki :loveu: Melduję, że żyję :lol: ale co to za życie ;) Pracy wciąż dużo, Axa ma cieczkę, Maksiu delikatnie świruje, zdjęć nie mam, pogoda do doopy, czasu na dogo brak, ogólnie nuuudy :cool1:

[quote name='evaxon']mamuska nie pracuj tyle:shake::shake::shake::shake:
Muszę :placz: Jeszcze do końca miesiąca zapieprz, potem też sporo pracy, ale może będę częściej :roll:

Haha :grin: Aśka, świetna historyjka do fot :klacz:

[quote name='AśkaK']A jak chcesz jechać to grzeję dla ciebie miejsce w samochodzie.:cool3:;) (wiem, wiem, pracujesz na pewno :oops::glaszcze: )
Mam wolne :p Jadę :multi:

[quote name='AśkaK']Paulo nasza zapracowana, mam nadzieję że zobaczymy się u debe w sob.:cool3:
A na którą planujecie być?

[quote name='Alicja']Paula :loveu::loveu::loveu:ić i ucałuj w sobotę moją sis dziewicę bliźniaczkę moją jedyną :loveu::loveu:
Ucałuję :loveu:

[quote name='asher']Widzę, że Maksio to też taka pierdoła, jak Bugajski - jak baba łup zabierze, to pozostaje tylko jęczeć i pyskować? :lol:
:shiny: ale ja twierdzę, że Maksiu to dżentelmen, nie zabiera patyczka suczkom, szczególnie rudym, szeroko uśmiechniętym :evil_lol:

Dobranoc :hand:

Posted

[quote name='jonQuilla']Walentynkowe ucałowania :loveu::loveu::loveu:

Ja też kcem taaakiego!!!:placz:
Mężatki to mają przesrane - sama siedzę w walentynki i nawet na podryw nie mogę wyskoczyć.:diabloti::placz::evil_lol:

Paula do Db raczej tak pod koniec zajrzymy, na chwilkę tylko, ok 17 - przyjeżdżają teściowie i mamy z nimi iść wcześniej na obiad.:roll:

Posted

AśkaK napisał(a):
Paula do Db raczej tak pod koniec zajrzymy, na chwilkę tylko, ok 17 - przyjeżdżają teściowie i mamy z nimi iść wcześniej na obiad.:roll:

Ja pewnie też się wcześniej nie wyrobię, w sobotę chcę teściówkę odwiedzić, psa wybiegać. Zgarniecie mnie gdzieś po drodze do Debe? :oops:

Posted

Zgarniemy! I od razu do Radomia cię porwę!:lol:;)
To będziemy się zdzwaniać w sobotę, rano mam egz., potem teściowe, mam nadzieję że się wyrobię.
Buziol walentynkowy dla Maxia!:loveu:

Posted

AśkaK napisał(a):
Zgarniemy! I od razu do Radomia cię porwę!:lol:;)
To będziemy się zdzwaniać w sobotę, rano mam egz., potem teściowe, mam nadzieję że się wyrobię.
Buziol walentynkowy dla Maxia!:loveu:

Super, dzięki :loveu: Haha :D Porwiesz mnie do robienia transparentów :evil_lol: i pójdziesz za mnie do pracy :razz: akurat najgorszy tydzień przede mną :mdleje:
Jak się nie wyrobimy, to przedłużą dla nas otwarcie :eviltong: ;)
Maksiu odsyła buziola Luśce, a ja Rudaskowi :loveu:

Teraz do już bez kitu dobranoc, bo padam na ryjek :hand: