AlKil Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Przyszłam powitać Was w nowym roku.:multi:Zatoki to okropna sprawa, więc życzę by poszły sobie precz!!!:loveu: Quote
Pimpek Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Serwus! :cool3: Maksiu,Axa, są po prostu śliczni :loveu: A jacy energiczni :cool3: Quote
jonQuilla Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Georgia]Cześć Wam mówię :loveu: :multi::multi::multi: nie mogę się doczekać nowych fotek psiaków i szczuraków też :) :loveu: mam nadzieję że wkrótce będą :) a tymczasem buziakuję i miziam czwronożnych !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
AśkaK Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hej Paolka w Nowym 2008!!!:loveu::loveu::loveu::multi: Wszystkiego naj-naj dla Ciebie i Maxia :BIG: i siorki i Axuli i dla scurów łocywiście tyż!:lol: Czekam na foteczki noworoczne!:cool3: Quote
e.v.a Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 mamooooo gdzie mnie wyslesz na zimowiskooo????:evil_lol: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='furciaczek']Ja przespalam sylwka razem z psami:evil_lol: :evil_lol: Przynajmniej ciepło ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: witaj wytrzeźwięta Paulo z bolącymi zatokami :razz::razz: i z Maxem :evil_lol: Ja przesiedziałam z TZtem a w przerwach między konwersacją klikałam na kompeczku :p...Ozzy spał ...a na czas petard zabrał poduche i poszedł do biura :evil_lol:żeby mu po okach nie swiecili [/FONT] Witaj Alu :loveu: Maksiu ponoć większość czasu spał, parę razy szczeknął, ale generalnie miał strzały w głębokim poważaniu ;) [quote name='AlKil']Przyszłam powitać Was w nowym roku.:multi:Zatoki to okropna sprawa, więc życzę by poszły sobie precz!!!:loveu: Witaj Ewciu :multi: Dzięki :loveu: Na szczęście już poszły ;) [quote name='Pimpek']Serwus! :cool3: Maksiu,Axa, są po prostu śliczni :loveu: A jacy energiczni :cool3: Witaj :multi: Dzięki :loveu: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Wam mówię :loveu: :multi::multi::multi: nie mogę się doczekać nowych fotek psiaków i szczuraków też :) :loveu: mam nadzieję że wkrótce będą :) a tymczasem buziakuję i miziam czwronożnych !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Cześć Żonkilko :loveu: :multi: Nowych fotek niet :oops: Dziękować i wzajemnie :calus: [quote name='AśkaK']Hej Paolka w Nowym 2008!!!:loveu::loveu::loveu::multi: Wszystkiego naj-naj dla Ciebie i Maxia :BIG: i siorki i Axuli i dla scurów łocywiście tyż!:lol: Czekam na foteczki noworoczne!:cool3: Hej hej Asiolku :loveu: :multi: Dzięki :loveu: Też najlepsze dla futer i Loczka :loveu: :evil_lol: ;) :siara: Quote
Paula Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork']:hand::scared::shock: Bosh, Madzialena, nie gadaj tyle, bo nie nadrobię :evil_lol: ;) [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Następna rozmowna :diabloti: Knujesz coś córcia :evil_lol: ;) [quote name='Izabela124.']Przyszlam sie przywitac:loveu: Witaj :loveu: [quote name='evaxon']mamooooo gdzie mnie wyslesz na zimowiskooo????:evil_lol: Wiedziałam :grins: :evil_lol: Zapraszam do braciszka :bigok: :diabloti: Piesy się przypominają i pozdrawiają :hand: Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Arial]:hand: witkam się i JA :grins:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [FONT=Georgia]ooo chociaż jedna foteczka :multi::multi: :loveu: Buźkuję Was :loveu::loveu: [/FONT] Quote
AśkaK Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Paula_'] Hej hej Asiolku :loveu: :multi: Dzięki :loveu: Też najlepsze dla futer i Loczka :loveu: :evil_lol: ;) :siara: :lol::lol::lol: Wpadaj do nas do galerii, zaraz wkleję lokasa w całej okazałości!:evil_lol: Maxiu zabecka.:loveu::lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img040a.jpg Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='AśkaK']:lol::lol::lol: Wpadaj do nas do galerii, zaraz wkleję lokasa w całej okazałości!:evil_lol: Maxiu zabecka.:loveu::lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img040a.jpg [FONT=Arial];)może i ja skoczę popaszczec :p[/FONT] Quote
clockwork Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)może i ja skoczę popaszczec :p[/FONT] [FONT=Arial]rzuć linke bo zgubiłam :roll::oops: Paula żyjesz??? :razz::razz: jak tak to chciałam wam tam buziaczka posłać [/FONT] Quote
Alicja Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]rzuć linke bo zgubiłam :roll::oops: Paula żyjesz??? :razz::razz: jak tak to chciałam wam tam buziaczka posłać [/FONT] [FONT=Arial]rzucam linkę ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30497&page=109[/FONT] Quote
asher Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img029-1.jpg Jakie miny :lol::lol::lol: Kuruj zatoki, kuruj! Moje też od czasu do czasu przypominają o sobie :angryy: A jak ja sobie przypomnę punkcje, to... :smhair2: :scared: Quote
agbar Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 witam..i uciekam bo jak czytam o bolu zatok to mi slabo:roll: zdrowka zycze:) Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:Paula ....żyjesz :hmmmm:...siem martwiem :oops:[/FONT] Quote
bonita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bry dzionek :loveu: Mysz mi się psuje, nie mogę klikać:placz: Może wiecie jaką myszkę kupić, żeby na długo była? Przy moich dzieciach:diabloti:, ony przy kompie robią wszystko, jedzą piją a co więcej nie wiem bo nie zawsze patrzam:razz::evil_lol: Jaka mysz to wytrzyma? bezprzewodowa padła, kulkowa , to na tydzień jest( tą co mam teraz kupiłam przed świętami), a taka przewodowa ale bez kulki momentalnie wysiadła:placz: A Wy jakie macie? Quote
e.v.a Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:Paula ....żyjesz :hmmmm:...siem martwiem :oops:[/FONT] mamuska pewnie zapiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts