jonQuilla Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Georgia]to ja....dzień dobry :multi::multi: :loveu:[/FONT] Quote
AśkaK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]rzucam linkę ;)[/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30497&page=109[/FONT] :lol: Paula, łapaj linkę bo cosik zaginęłaś w przestrzeni!;):lol: Gdzie jesteś dobra kobieto? Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='AśkaK']:lol: Paula, łapaj linkę bo cosik zaginęłaś w przestrzeni!;):lol: Gdzie jesteś dobra kobieto? [FONT=Arial]siem obawiam że ona nie te linke złapała :razz::razz::razz:;)[/FONT] Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='AśkaK']:crazyeye:I co teraz będzie?!:evil_lol: [FONT=Arial]jest tylko jedna opcja ;)...dobrze bedzie ;)[/FONT] Quote
mia_mia Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='bonita']Bry dzionek :loveu: Mysz mi się psuje, nie mogę klikać:placz: Może wiecie jaką myszkę kupić, żeby na długo była? Przy moich dzieciach:diabloti:, ony przy kompie robią wszystko, jedzą piją a co więcej nie wiem bo nie zawsze patrzam:razz::evil_lol: Jaka mysz to wytrzyma? bezprzewodowa padła, kulkowa , to na tydzień jest( tą co mam teraz kupiłam przed świętami), a taka przewodowa ale bez kulki momentalnie wysiadła:placz: A Wy jakie macie? na Gwiazdke siostra mi sprawila bezprzewodowa optyczna i niezle sie sprawdza [kulkowa przy moim zamilowaniu do porzadkow byla wiecznie zapchana i sie ciela] Quote
AśkaK Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [FONT=Arial][quote name='Alicja']jest tylko jedna opcja ;-)...dobrze bedzie [/FONT];-) Aaa...no tom już spokojna, to idę se drinka nalać.:lol: Quote
Alicja Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='AśkaK'][font=Arial] Aaa...no tom już spokojna, to idę se drinka nalać.:lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja na te okolicznośc wypiję białego winka :grins: Paul a wracaj ...bo bedziesz nam fundowac terapię AA:evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: witkam się i JA :grins:[/FONT] Witaj Alu :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo chociaż jedna foteczka :multi::multi: :loveu: Buźkuję Was :loveu::loveu:[/FONT] :loveu: Buziaki for U2 :grins: [quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi: Bry Madzia :multi: [quote name='AśkaK']:lol::lol::lol: Wpadaj do nas do galerii, zaraz wkleję lokasa w całej okazałości!:evil_lol: :D Zara zajrzę :lol: [quote name='tygra']boski kocyk macie :) Dzięki :loveu: To z Bodziulkowego bazarku :razz: Mam jeszcze dwa podobne :lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula żyjesz??? :razz::razz: jak tak to chciałam wam tam buziaczka posłać [/FONT] Żyję :p Odsyłamy buziaka :buzi: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='asher']Kuruj zatoki, kuruj! Moje też od czasu do czasu przypominają o sobie :angryy: A jak ja sobie przypomnę punkcje, to... :smhair2: :scared: Kuruję, bez czapy się nie ruszam :lol: (jak jestem trzeźwa :evil_lol:) [quote name='evaxon']czesc mamoo:multi::multi::multi::multi: Cześć córko :multi: [quote name='agbar']witam..i uciekam bo jak czytam o bolu zatok to mi slabo:roll: zdrowka zycze:) Witaj uciekająca Ago ;) Dzięki :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:Paula ....żyjesz :hmmmm:...siem martwiem :oops:[/FONT] :calus: Żyję, w sobotę byłam w pubie, a wczoraj u Karoli na pizzy :lol: [quote name='bonita']Bry dzionek :loveu: Mysz mi się psuje, nie mogę klikać:placz: Może wiecie jaką myszkę kupić, żeby na długo była? Przy moich dzieciach:diabloti:, ony przy kompie robią wszystko, jedzą piją a co więcej nie wiem bo nie zawsze patrzam:razz::evil_lol: Jaka mysz to wytrzyma? bezprzewodowa padła, kulkowa , to na tydzień jest( tą co mam teraz kupiłam przed świętami), a taka przewodowa ale bez kulki momentalnie wysiadła:placz: A Wy jakie macie? Bry Bonitko :loveu: Ja mam przewodową, kulkową, od prawie roku mi dobrze działa, ale ja nie mam tu dziecków, co by mogły popsuć; Ania ma zakaz jedzenia przy moim kompie :evil_lol: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='evaxon']mamuska pewnie zapiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: :shake: U veta była :eviltong: [quote name='Medorowa']Kaj się szlajata:roll::roll: Tu i tam :grins: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to ja....dzień dobry :multi::multi: :loveu:[/FONT] Bry Kilka :loveu: [quote name='AśkaK']:lol: Paula, łapaj linkę bo cosik zaginęłaś w przestrzeni!;):lol: Gdzie jesteś dobra kobieto? Tutaj :grins: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]siem obawiam że ona nie te linke złapała :razz::razz::razz:;)[/FONT] Nie łapałam żadnych linek :p [quote name='mia_mia']na Gwiazdke siostra mi sprawila bezprzewodowa optyczna i niezle sie sprawdza [kulkowa przy moim zamilowaniu do porzadkow byla wiecznie zapchana i sie ciela] Ja mam szufladkę na klawiaturę i myszkę i mi się niczym nie zapycha ;) [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja na te okolicznośc wypiję białego winka :grins: Paul a wracaj ...bo bedziesz nam fundowac terapię AA:evil_lol: [/FONT] Każdy pretekst dobry :eviltong: :evil_lol: ;) Jestem, a Ciebie już nie ma na gg :placz: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='emdziolek']Wieczór dobry:evil_lol: Bry Emi :multi: Quote
Paula Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='Medorowa']No, jezdeś:multi::multi:[/quote] No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll: Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 witanko Ma-Ax-iczki:multi: z porannym buziolem przyszłam :loveu: Quote
Alicja Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Paula_']No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll: [FONT=Arial] a może jakiś urlopik :razz::razz: Witanko poranne :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej maksiowato-Axowe kobiałki:multi::multi::multi: Quote
tygra Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Paula_'] Dzięki :loveu: To z Bodziulkowego bazarku :razz: Mam jeszcze dwa podobne :lol: [/QUOTE] oj to chyba zaraz zrobię Bodziulkowych bazarków przegląd Quote
Basia&Safi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 aaaa witam witam maksiowa mordeczke w nowym roku :):):):) Macie jakies nowe noworoczne fotki co by ciocia basia mogła oko nacieszyc :):):):) Quote
AśkaK Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Paula_']No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll:[/quote] A kto może?:roll: To tragedia jakaś! święta powinny trwać od Bożego Narodzenia do Wielkanocy.:lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bry :loveu: kaj się skryłaś baboo? :cool3: czemu nas nie zauważasz? :eviltong: Quote
Recommended Posts