Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AśkaK']:lol:
Paula, łapaj linkę bo cosik zaginęłaś w przestrzeni!;):lol: Gdzie jesteś dobra kobieto?

[FONT=Arial]siem obawiam że ona nie te linke złapała :razz::razz::razz:;)[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Bry dzionek :loveu:

Mysz mi się psuje, nie mogę klikać:placz:
Może wiecie jaką myszkę kupić, żeby na długo była? Przy moich dzieciach:diabloti:, ony przy kompie robią wszystko, jedzą piją a co więcej nie wiem bo nie zawsze patrzam:razz::evil_lol:

Jaka mysz to wytrzyma? bezprzewodowa padła, kulkowa , to na tydzień jest( tą co mam teraz kupiłam przed świętami), a taka przewodowa ale bez kulki momentalnie wysiadła:placz:
A Wy jakie macie?

na Gwiazdke siostra mi sprawila bezprzewodowa optyczna i niezle sie sprawdza [kulkowa przy moim zamilowaniu do porzadkow byla wiecznie zapchana i sie ciela]

Posted

[quote name='AśkaK'][font=Arial]
Aaa...no tom już spokojna, to idę se drinka nalać.:lol:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja na te okolicznośc wypiję białego winka :grins: Paul a wracaj ...bo bedziesz nam fundowac terapię AA:evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand: witkam się i JA :grins:[/FONT]
Witaj Alu :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ooo chociaż jedna foteczka :multi::multi: :loveu:
Buźkuję Was :loveu::loveu:
[/FONT]

:loveu: Buziaki for U2 :grins:

[quote name='Medorowa']Doberek:multi::multi:
Bry Madzia :multi:

[quote name='AśkaK']:lol::lol::lol:
Wpadaj do nas do galerii, zaraz wkleję lokasa w całej okazałości!:evil_lol:
:D Zara zajrzę :lol:

[quote name='tygra']boski kocyk macie :)
Dzięki :loveu: To z Bodziulkowego bazarku :razz: Mam jeszcze dwa podobne :lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula żyjesz??? :razz::razz: jak tak to chciałam wam tam buziaczka posłać [/FONT]
Żyję :p Odsyłamy buziaka :buzi:

Posted

[quote name='asher']Kuruj zatoki, kuruj! Moje też od czasu do czasu przypominają o sobie :angryy: A jak ja sobie przypomnę punkcje, to... :smhair2: :scared:
Kuruję, bez czapy się nie ruszam :lol: (jak jestem trzeźwa :evil_lol:)

[quote name='evaxon']czesc mamoo:multi::multi::multi::multi:
Cześć córko :multi:

[quote name='agbar']witam..i uciekam bo jak czytam o bolu zatok to mi slabo:roll:
zdrowka zycze:)
Witaj uciekająca Ago ;)
Dzięki :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:Paula ....żyjesz :hmmmm:...siem martwiem :oops:[/FONT]
:calus: Żyję, w sobotę byłam w pubie, a wczoraj u Karoli na pizzy :lol:

[quote name='bonita']Bry dzionek :loveu:

Mysz mi się psuje, nie mogę klikać:placz:
Może wiecie jaką myszkę kupić, żeby na długo była? Przy moich dzieciach:diabloti:, ony przy kompie robią wszystko, jedzą piją a co więcej nie wiem bo nie zawsze patrzam:razz::evil_lol:

Jaka mysz to wytrzyma? bezprzewodowa padła, kulkowa , to na tydzień jest( tą co mam teraz kupiłam przed świętami), a taka przewodowa ale bez kulki momentalnie wysiadła:placz:
A Wy jakie macie?
Bry Bonitko :loveu:

Ja mam przewodową, kulkową, od prawie roku mi dobrze działa, ale ja nie mam tu dziecków, co by mogły popsuć; Ania ma zakaz jedzenia przy moim kompie :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']mamuska pewnie zapiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:mad: :shake: U veta była :eviltong:

[quote name='Medorowa']Kaj się szlajata:roll::roll:
Tu i tam :grins:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to ja....dzień dobry :multi::multi: :loveu:[/FONT]
Bry Kilka :loveu:

[quote name='AśkaK']:lol:
Paula, łapaj linkę bo cosik zaginęłaś w przestrzeni!;):lol: Gdzie jesteś dobra kobieto?
Tutaj :grins:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]siem obawiam że ona nie te linke złapała :razz::razz::razz:;)[/FONT]
Nie łapałam żadnych linek :p

[quote name='mia_mia']na Gwiazdke siostra mi sprawila bezprzewodowa optyczna i niezle sie sprawdza [kulkowa przy moim zamilowaniu do porzadkow byla wiecznie zapchana i sie ciela]
Ja mam szufladkę na klawiaturę i myszkę i mi się niczym nie zapycha ;)

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja na te okolicznośc wypiję białego winka :grins: Paul a wracaj ...bo bedziesz nam fundowac terapię AA:evil_lol: [/FONT]
Każdy pretekst dobry :eviltong: :evil_lol: ;) Jestem, a Ciebie już nie ma na gg :placz:

Posted

[quote name='Medorowa']No, jezdeś:multi::multi:[/quote]
No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll:

Posted

[quote name='Paula_']No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll:

[FONT=Arial]
a może jakiś urlopik :razz::razz:

Witanko poranne :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Paula_']

Dzięki :loveu: To z Bodziulkowego bazarku :razz: Mam jeszcze dwa podobne :lol:

[/QUOTE]

oj to chyba zaraz zrobię Bodziulkowych bazarków przegląd

Posted

[quote name='Paula_']No jezdem :grins: ale zaraz muszę iść spać, co by wstać o 8 :placz: Nie mogę się przestawić po przerwie świątecznej :roll:[/quote]
A kto może?:roll: To tragedia jakaś! święta powinny trwać od Bożego Narodzenia do Wielkanocy.:lol::evil_lol: