Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:

[/FONT]
[FONT=Arial]moja aktualna waga.... 49... tasiemiec mnie zżera juz na maxa :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]

[/FONT]
[FONT=Arial]moja aktualna waga.... 49... tasiemiec mnie zżera juz na maxa :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]
:hmmmm: a nie czasem 48.700gram :grins:

Ja mam całe 50.500 :roll:

Cze Paula :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu:

Ja waze skromne 40kg:roll: chce przytyc:placz:

[FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:........strong women się odezwala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT]

Hahaha wyobraz sobie jak pluja ludzie ktorzy to widza:diabloti: Swoja droga nie wiem czemu wszyscy uciakaja przedemna:roll: Ojciec sie smieje ze jak ide to najpierw widac psy potem dlugo dlugo nic i ja sie wychylam:evil_lol:

A gdzie sie podziewa Paula..chcialam sie pochwalic ze juz razem jestesmy:placz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czy ktoś pisal mi o diecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/FONT]
Od stycznia :grins:

Witanko :loveu:

[quote name='evaxon']czesc mamcia:loveu::multi:
Cześć córcia :loveu: :multi:

[quote name='AśkaK']Ja osobiście uważam ze pozycja leżąca jest bardzo korzystna, nawet lepsza od siedzącej i ludzie powinni częściej jej używać.:roll::evil_lol: Jak ledwo siedzę to się kładę i dobrze mi z tym.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gdzie idziesz na Sylwka?:cool3:
Dlatego, jak jestem, ostatnio też leżę :evil_lol: ;)

Ze znajomymi, wynajęli salę w jakimś pubie :lol:

[quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Wyobraź sobie, że ja też przytyłam :crazyeye: A to jest conajmniej dziwne :evil_lol:
Witaj Pysiu :loveu: Ja też przytyłam :roll: Co wcale nie jest dziwne :p

Posted

[quote name='Medorowa']A ja nie przytyłam, bo mi się jeść nie chciało:grins::grins:
Phi, takiej to dobrze ;)

[quote name='tygra']a ja przytyłąm i dzis dla odmiany nie jem, bo mi sie z tego przeżarcia do lodówki nie chce dojsc. Ale jakby ktoś podał....to bym pewnie zjadła
:evil_lol: Ja już nie jem :p

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]juuHUuuuu :multi::multi::multi:[/FONT]
Heeeloł :multi:

[quote name='emdziolek']DZIEŃ

DOOOO

BRYYYYYYY!!:multi::multi::multi::multi:

Bry Emi :loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti:

[/FONT]

[FONT=Arial]

[/FONT]

[/FONT]

:evil_lol: Witaj chudzielcu :loveu:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
:hmmmm: a nie czasem 48.700gram :grins:

Ja mam całe 50.500 :roll:

Cze Paula :loveu::loveu:
[/FONT]
Cze kolejny suchelcu :loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu:

Ja waze skromne 40kg:roll: chce przytyc:placz:
Bry kościotrupku :evil_lol: ;) :loveu:

To ja Ci wyślę 10 kg :razz:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz:Paula ...nie zapracowuj się na tak ...[/FONT]
Nie pracuję, jeżę po znajomych, rodzinkach, kinach, zakupach, a jak jestem to leżę :evil_lol: a wczoraj mi net padł :placz:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll:[/FONT]
:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:........strong women się odezwala :evil_lol:[/FONT]
:evil_lol:

[quote name='furciaczek']Hahaha wyobraz sobie jak pluja ludzie ktorzy to widza:diabloti: Swoja droga nie wiem czemu wszyscy uciakaja przedemna:roll: Ojciec sie smieje ze jak ide to najpierw widac psy potem dlugo dlugo nic i ja sie wychylam:evil_lol:

A gdzie sie podziewa Paula..chcialam sie pochwalic ze juz razem jestesmy:placz:
Niech Ci TZ zrobi zdjęcie :grins: :evil_lol:

:multi: Zara będę czytać :lol:

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]
:loveu::hand::loveu:
[/FONT]

[FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS

[/FONT]

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Medorowa']Cze kluseczko:loveu:
Cze pierożku :loveu: