Pysia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witaj Paula :loveu: Wyobraź sobie, że ja też przytyłam :crazyeye: A to jest conajmniej dziwne :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A ja nie przytyłam, bo mi się jeść nie chciało:grins::grins: Quote
tygra Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 a ja przytyłąm i dzis dla odmiany nie jem, bo mi sie z tego przeżarcia do lodówki nie chce dojsc. Ale jakby ktoś podał....to bym pewnie zjadła Quote
jonQuilla Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Georgia]juuHUuuuu :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
emdziolek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 DZIEŃ DOOOO BRYYYYYYY!!:multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]moja aktualna waga.... 49... tasiemiec mnie zżera juz na maxa :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]moja aktualna waga.... 49... tasiemiec mnie zżera juz na maxa :roll:[/FONT] [FONT=Arial] :hmmmm: a nie czasem 48.700gram :grins: Ja mam całe 50.500 :roll: Cze Paula :loveu::loveu: [/FONT] Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dziendoberek:loveu: Ja waze skromne 40kg:roll: chce przytyc:placz: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial]:placz::placz::placz:Paula ...nie zapracowuj się na tak ...[/FONT] Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: Ja waze skromne 40kg:roll: chce przytyc:placz: [FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:........strong women się odezwala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
furciaczek Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll::cool1:[/FONT] Hahaha wyobraz sobie jak pluja ludzie ktorzy to widza:diabloti: Swoja droga nie wiem czemu wszyscy uciakaja przedemna:roll: Ojciec sie smieje ze jak ide to najpierw widac psy potem dlugo dlugo nic i ja sie wychylam:evil_lol: A gdzie sie podziewa Paula..chcialam sie pochwalic ze juz razem jestesmy:placz: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] :loveu::hand::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS [/FONT] Quote
Paula Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hmmmm: czy ktoś pisal mi o diecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witanko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Od stycznia :grins: Witanko :loveu: [quote name='evaxon']czesc mamcia:loveu::multi: Cześć córcia :loveu: :multi: [quote name='AśkaK']Ja osobiście uważam ze pozycja leżąca jest bardzo korzystna, nawet lepsza od siedzącej i ludzie powinni częściej jej używać.:roll::evil_lol: Jak ledwo siedzę to się kładę i dobrze mi z tym.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gdzie idziesz na Sylwka?:cool3: Dlatego, jak jestem, ostatnio też leżę :evil_lol: ;) Ze znajomymi, wynajęli salę w jakimś pubie :lol: [quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Wyobraź sobie, że ja też przytyłam :crazyeye: A to jest conajmniej dziwne :evil_lol: Witaj Pysiu :loveu: Ja też przytyłam :roll: Co wcale nie jest dziwne :p Quote
Paula Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Medorowa']A ja nie przytyłam, bo mi się jeść nie chciało:grins::grins: Phi, takiej to dobrze ;) [quote name='tygra']a ja przytyłąm i dzis dla odmiany nie jem, bo mi sie z tego przeżarcia do lodówki nie chce dojsc. Ale jakby ktoś podał....to bym pewnie zjadła :evil_lol: Ja już nie jem :p [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]juuHUuuuu :multi::multi::multi:[/FONT] Heeeloł :multi: [quote name='emdziolek']DZIEŃ DOOOO BRYYYYYYY!!:multi::multi::multi::multi: Bry Emi :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]cze kwadratowa Pałlo :diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]moja aktualna waga.... 49... tasiemiec mnie zżera juz na maxa :roll:[/FONT] :evil_lol: Witaj chudzielcu :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :hmmmm: a nie czasem 48.700gram :grins: Ja mam całe 50.500 :roll: Cze Paula :loveu::loveu:[/FONT] Cze kolejny suchelcu :loveu: Quote
Paula Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: Ja waze skromne 40kg:roll: chce przytyc:placz: Bry kościotrupku :evil_lol: ;) :loveu: To ja Ci wyślę 10 kg :razz: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz:Paula ...nie zapracowuj się na tak ...[/FONT] Nie pracuję, jeżę po znajomych, rodzinkach, kinach, zakupach, a jak jestem to leżę :evil_lol: a wczoraj mi net padł :placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhah... zartujesz??? powiedz że żartujesz... bo wyobraziłam sobie takie huhro z dwoma wielkimi psami i sie poplułam ze smiechu :roll:[/FONT] :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol:........strong women się odezwala :evil_lol:[/FONT] :evil_lol: [quote name='furciaczek']Hahaha wyobraz sobie jak pluja ludzie ktorzy to widza:diabloti: Swoja droga nie wiem czemu wszyscy uciakaja przedemna:roll: Ojciec sie smieje ze jak ide to najpierw widac psy potem dlugo dlugo nic i ja sie wychylam:evil_lol: A gdzie sie podziewa Paula..chcialam sie pochwalic ze juz razem jestesmy:placz: Niech Ci TZ zrobi zdjęcie :grins: :evil_lol: :multi: Zara będę czytać :lol: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial] :loveu::hand::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]ŻYCZONKA DLA WAS [/FONT] Dziękujemy :loveu: [quote name='Medorowa']Cze kluseczko:loveu: Cze pierożku :loveu: Quote
furciaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Jak one sie slicznie usmiechaja:loveu: Dac Ci adres?? ja chetnie przyjme pare kg:evil_lol: Quote
Paula Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 furciaczek napisał(a):Jak one sie slicznie usmiechaja:loveu: Dac Ci adres?? ja chetnie przyjme pare kg:evil_lol: Tak szczerze :loveu: :diabloti: Ale to będzie sam tłuszczyk :p :evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Paula_ napisał(a):Tak szczerze :loveu: :diabloti: Ale to będzie sam tłuszczyk :p :evil_lol: Moze byc i tluszczyk:evil_lol: Quote
Paula Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 furciaczek napisał(a):Moze byc i tluszczyk:evil_lol: Odessam i poślę :grins: ;) Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Doberek :loveu::loveu::loveu: czy piesy dostaly nowe szczoteczki i pastę do ząbków że tak się chwalą :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img062.jpg[/FONT] Quote
Pysia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img062.jpg Ale super :multi: Witaj :loveu: Tylko dlaczego one akurat na łóżku :crazyeye: Czyżby to była gra wstępna? :diabloti: Quote
Recommended Posts