Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ja pierdziele, jaka @, i tu też wstawiłaś :mdleje: zamorduję Cię :mad: AśkaK napisał(a):Mam jeszcze zdjęcia z imprezki.:cool3: Ani mi się waż :mad: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]meldunkuje sie zaś :multi::multi: dawa dawa te imprezowe :razz::razz: [/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paula_ napisał(a):Ja pierdziele, jaka @, i tu też wstawiłaś :mdleje: zamorduję Cię :mad: Też ja cię :iloveyou:! :loveu::lol: Super wyglądałaś więc nie kwacz!:lol: Zdjęcia imprezkowe - robimy głosowanie: Kto ZA?! Ja i malawaszka! Kto przeciw? Paula. Zostałaś przegłosowana :lol: i prawem demokratycznych wyborów fotecki muszę wstawić.:roll::lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK']Też ja cię! :loveu::lol: Super wyglądałaś więc nie kwacz!:lol: Zdjęcia imprezkowe - robimy głosowanie: Kto ZA?! Ja i malawaszka! Kto przeciw? Paula. Zostałaś przegłosowana :lol: i prawem demokratycznych wyborów fotecki muszę wstawić.:roll::lol: [FONT=Arial]ZA!!! :grins:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]siadlam i czekam na fotaski :grins:[/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Oooo, widzisz, już 4 za i 1 przeciw!:lol::multi: Tylko kurde się mi gdzieś schowałaś za filarkiem i tylko na dwóch fotkach widać cię kawałek.:placz:Z czego ta druga jest nieostra.:placz: Za to debe jest dobrze widoczna.:evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Bosh :mdleje: jaki podbród :placz: AśkaK napisał(a):Super wyglądałaś więc nie kwacz!:lol: Super to Ty wyglądałaś :p Nie widziałaś mnie pół roku temu, ważyłam z 7 kg mniej :roll: Wstawiaj imprezowe u siebie, więcej mnie chyba nie ma :evil_lol: ;) Grrrrrrr :angryy: edytowałaś :mad: Czekaj @, mam gdzieś zdjęcia z Bandosiem, z Twoimi głupimi minami :eviltong: Zemsta będzie słodka, sasasasa :evil_lol: ;) Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 malawaszka napisał(a):to jużż było :mad::mad::mad: Yyy, racja.:evil_lol: (Ale w watku Szpili a tu nie!:eviltong:) No to innych nie mam.:oops: To przez Paule, bo się chowała! Paula_ napisał(a):Bosh :mdleje: jaki podbród :placz: Nie świruj!:lol: Ja swój wyretuszowałam. :evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paula_ napisał(a):Grrrrrrr :angryy: edytowałaś :mad: No co miałam zrobić jak żeś w sam kąt zdjęcia uciekła, musiałam trochę przyciąć!:lol: Paula_ napisał(a):Czekaj @, mam gdzieś zdjęcia z Bandosiem, z Twoimi głupimi minami :eviltong: Zemsta będzie słodka, sasasasa :evil_lol: ;) :evil_lol: No to wszystko się wyda jak wyglądam naprawdę!:lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 AśkaK napisał(a):Ja swój wyretuszowałam. :evil_lol: A mojego nie mogłaś :mad: :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Paula_'] Grrrrrrr :angryy: edytowałaś :mad: Czekaj @, mam gdzieś zdjęcia z Bandosiem, z Twoimi głupimi minami :eviltong: Zemsta będzie słodka, sasasasa :evil_lol: ;) [FONT=Arial]poprosze foty z bandosiem :diabloti: tańce hulanki swawole :shake::shake: [/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Paula_ napisał(a):A mojego nie mogłaś :mad: :evil_lol: Nie bo za daleko się schowałaś!:lol: Foty z Bandosiem są na wątku Bandosia i wystarczy!:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :multi:[FONT=Arial]:multi::multi:walka na fotaski ale zadyma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poprosze foty z bandosiem :diabloti:[/FONT] Poszukam :diabloti: ale nie dziś :cool1: [quote name='AśkaK']Foty z Bandosiem są na wątku Bandosia i wystarczy!:diabloti::evil_lol: To się jeszcze okaże, czy wystarczy :eviltong: :diabloti: ;) [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial]:multi::multi:walka na fotaski ale zadyma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK']Nie bo za daleko się schowałaś!:lol: Foty z Bandosiem są na wątku Bandosia i wystarczy!:diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]daj linka do foty :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę spać bo się nie znacie!:eviltong::evil_lol: Co innego jedyne w swoim rodzaju foteczki Pauli, i to zaledwie dwie:diabloti:, a co innego goopie miny ciotki gadającej do psa.:evil_lol::diabloti: Dobranoc mściwa Paulo.:diabloti::evil_lol::lol:;) PS.Zamiast moich to chcę tu jutro widzieć foteczki Maxia!:loveu::lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 :grin: :evil_lol: AśkaK napisał(a):Dobranoc mściwa Paulo.:diabloti::evil_lol::lol:;) PS.Zamiast moich to chcę tu jutro widzieć foteczki Maxia!:loveu::lol: :evil_lol: Dobranoc maupeczko :loveu: PS. Twoje będą w galerii dogomaniaków :diabloti: ;) A Maksia jutro nie obiecuję, robotę jeszcze mam do późna :roll: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Cześć :multi::multi::multi: Paulinko jak możesz tak od razu od @ wyzywać ;) :evil_lol::evil_lol: ładniutko się prezentowałaś :loveu: i Asia ma rację - nie kwicz :) :) :evil_lol: Buźka :loveu: i miziaki dla zwierzaków :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 :grin: mamuska wygladasz jak bys pila juz przed cywilnym:grin: Quote
AśkaK Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='evaxon']:grin: mamuska wygladasz jak bys pila juz przed cywilnym:grin: Cicho, ciiiicho no, co za bachor, wszystko popsujesz!!!:errrr::-x:nonono2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) [FONT=Georgia][quote name='jonQuilla']ładniutko się prezentowałaś :loveu: i Asia ma rację - nie kwicz :smile: :smile: :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]Właśnie tak![/FONT] Mamusia pięknie wyglądała!:p Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: ja tu dzis nie dotarłam .....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Melduję że jeszcze żyję :grins: Witanko :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='Paula_']Bosh :mdleje: jaki podbród :placz: gdzie???? bo nie widzę:crazyeye::crazyeye::crazyeye: trzym się ciepło i do zobaczyska po świętach:loveu: Quote
Alicja Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [FONT=Arial]:hand: witaneczko Paula :multi::loveu::multi:o reszta ferajny ;) ja z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9136678#post9136678 [/FONT] Quote
Recommended Posts