BeaC Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej wpadłam do Was babeczki a tak po weekendzie:razz::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Witanko zapracowana Paulo :multi::loveu::multi: Quote
Paula Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='clockwork']cze kochanienkie.:loveu::loveu::loveu:. witam sie i żegnam do zaś :cool1: Cze Madziuchna :loveu: [quote name='furciaczek']Doberek:loveu: Bry Gośka :loveu: [quote name='AśkaK']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:No co, to że zasiedziałam się 2 godzinki jeszcze o niczym nie świadczy!:lol: Bobranoc! Całus dla Maxia!:loveu: :evil_lol: :loveu: Maksiu odsyła całusa ze śmierdzącej japonki :evil_lol: ;) [quote name='BeaC']Hej wpadłam do Was babeczki a tak po weekendzie:razz::loveu: Hejka Bea :multi: :loveu: [quote name='evaxon']czesc mamusiu:multi::multi::multi: Cześć córusiu :multi: :loveu: [quote name='Alicja']Witanko zapracowana Paulo :multi::loveu::multi: Witaj urlopująca się Alu :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Paula_ napisał(a): :loveu: Maksiu odsyła całusa ze śmierdzącej japonki :evil_lol: ;) :hmmmm: ale o so chozii :cool1: Quote
Paula Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 malawaszka napisał(a)::hmmmm: ale o so chozii :cool1: :grin: Maksiowi śmierdzi z japy, więc odesłany całus jest ze śmierdzącej japonki :p Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 :evil_lol:aaaa to Pepa też daje takie smrodliwe cmoki :evil_lol: Quote
emdziolek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ceść Paulinko!:loveu: Wpadłam powiedzieć DOGOBRANOC!:loveu: Quote
Paula Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol:aaaa to Pepa też daje takie smrodliwe cmoki :evil_lol: :evil_lol: Współodczuwam :roll: [quote name='emdziolek']Ceść Paulinko!:loveu: Wpadłam powiedzieć DOGOBRANOC!:loveu: Dobranoc :loveu: :hand: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Berek dziwuszki i chlopczyki :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Cześć Paulinko :loveu: :multi::multi::multi: Kiedy będą nowe zdjęcia zwierzaków? ;) nie mogę się już doczekać tych ślicznych mordek :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [FONT=Arial]Paula... w Czechach TEGO nie ma....:roll: gdybyś coś potrzebowała co jestem w stanie załatwić- daj MI znać.... ale potrwa to kilka dni- średnio z Czechami widzimy sie 2x w miesiacu ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula... w Czechach TEGO nie ma....:roll:[/FONT] [FONT=Arial]gdybyś coś potrzebowała co jestem w stanie załatwić- daj MI znać.... ale potrwa to kilka dni- średnio z Czechami widzimy sie 2x w miesiacu ;)[/FONT] pewnie chodzi o prezent dla mnie:sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: cze mamusiaaaa:loveu: Quote
clockwork Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='evaxon']pewnie chodzi o prezent dla mnie:sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: cze mamusiaaaa:loveu: [FONT=Arial]taaaa.... dostałam zlecenie na znalezienie czechów którzy chcieli by z tobą SZUKAĆ:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaa.... dostałam zlecenie na znalezienie czechów którzy chcieli by z tobą SZUKAĆ:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] buahahahahahahhaha :grin: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: byle duzo i duze:grin: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Czeee Paula i mój ulubiony Maxiu!:loveu: Paula_ napisał(a)::loveu: Maksiu odsyła całusa ze śmierdzącej japonki :evil_lol: ;) :crazyeye:Trzymasz śmierdzącą japonkę w szafie?:-? Nie chcę od niej całusa!:smhair2::lol!::-D Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK']Czeee Paula i mój ulubiony Maxiu!:loveu: :crazyeye:Trzymasz śmierdzącą japonkę w szafie?:-? Nie chcę od niej całusa!:smhair2::lol!::-D [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a jeśli to japończyk ;):evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a jeśli to japończyk ;):evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale skoro śmierdzący, to decyzję swoją podtrzymuję - całusa nie chcę!:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='AśkaK']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale skoro śmierdzący, to decyzję swoją podtrzymuję - całusa nie chcę!:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:już Paula go wypachni :razz:;)[/FONT] Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 W dalszym ciągu jednak zdecydowanie dziękuję :diabloti::evil_lol:, nie gustuję.:diabloti::lol::lol::lol: Quote
Izabela124. Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Przy wigilijnym stole łamiąc opłatek święty, wspomnijcie, że dzień radosny w miłości jest poczęty, że jak mówi Wam wszystkim dawne odwieczne orędzie w pierwszą na niebie gwiazdkę Bóg w Naszym domu zasiądzie. Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Berek dziwuszki i chlopczyki :loveu:[/FONT] Bry dziewuszko z chłopaczkami :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Cześć Paulinko :multi: Kiedy będą nowe zdjęcia zwierzaków? nie mogę się już doczekać tych ślicznych mordek :loveu:[/FONT] Cześć Kasieńko :loveu: :multi: :niewiem: może jutro :cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula... w Czechach TEGO nie ma....:roll: gdybyś coś potrzebowała co jestem w stanie załatwić- daj MI znać.... ale potrwa to kilka dni- średnio z Czechami widzimy sie 2x w miesiacu ;)[/FONT] Dzięki Madziu :loveu: Jakby cuś, dam znać :calus: [quote name='evaxon']pewnie chodzi o prezent dla mnie:sweetCyb::bigcool: cze mamusiaaaa:loveu: :shake: :eviltong: Cze córusiaaaa :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]taaaa.... dostałam zlecenie na znalezienie czechów którzy chcieli by z tobą SZUKAĆ:diabloti: :eviltong:[/FONT] :evil_lol: [quote name='AśkaK']Czeee Paula i mój ulubiony Maxiu!:loveu: :crazyeye:Trzymasz śmierdzącą japonkę w szafie?:-? Nie chcę od niej całusa!:smhair2::lol!: Cześć Aśka :loveu: :multi: :grin: :evil_lol: Quote
Paula Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:a jeśli to japończyk ;):evil_lol:[/FONT] [quote name='AśkaK']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale skoro śmierdzący, to decyzję swoją podtrzymuję - całusa nie chcę!:evil_lol: [quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:już Paula go wypachni :razz:;)[/FONT] [quote name='AśkaK']W dalszym ciągu jednak zdecydowanie dziękuję :diabloti::evil_lol:, nie gustuję.:diabloti::lol::lol::lol: :evil_lol: Wariatuńcie :D :loveu: [quote name='Izabela124.'] Stołów pięknie ozdobionych, jadłem suto zastawionych i prezentów z dwa tuziny, niech zazdroszczą Wam rodziny! Żadnych sporów, żadnych kłótni, niechaj nikt nie będzie smutny - grunt to dobre wieść pożycie, a karpiowi... daruj życie! I każdemu - przyjaciela, co czasami łzę ociera... i wszystkiego co Wam trzeba, no i jeszcze gwiazdki z nieba. Dziękujemy za śliczne życzenia :loveu: Quote
malawaszka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 aaaa to stąd ta Aśka co Japońca nie chciała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AśkaK Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale nie to żeby rasistka...tylko oni podobno mają... małe.:diabloti::evil_lol:;):lol: Mam niespodziajkę dla wszystkich prócz Pauli:loveu:, która zaraz mnie zbije.:evil_lol::lol: Patrzajta jak piknie wyglądała na naszym cywilu!:loveu: Mam jeszcze zdjęcia z imprezki.:cool3: Quote
Recommended Posts