jonQuilla Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witam :multi::multi::multi: Miziaki i buziaki dla czworonożnych :loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bezczelnie powiem ze też to znam z osobistych obserwacji :evil_lol::evil_lol:;) No to same bezczelne tu mamy!:evil_lol:;):lol: Paaaula, co robisz?:lol: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: Paula ....zegarek Ci się przestawił ......prawda:grins: A tak wogóle to .......DOBERECZEK :loveu::loveu::loveu: :grins: Dobry wieczorek Alu :loveu: [quote name='BeaC']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/0506.jpg a ona go gryyyyyyyyyy:placz::placz::placz::placz:zie Nie becz, nie gryzie, robi masażyk ząbkami :evil_lol: [quote name='clockwork']no i widzisz furciaczku.... jak Ty mało wiesz o zyciu... widziałaś Paule?? toż to z oczu jej bije umiłowanie do psich walk :diabloti::evil_lol: :multi::multi: tak, tak!!! poprzewracało sie Bruxowej w główce :multi::multi: ma suniena tymczasie :multi::multi: widać że Magda i widać że z Jastrzebia :razz::razz: kto inny miałby takie serducho :razz::diabloti: :evil_lol: Przeca już dawno mówiłam, żem nieodpowiedzialna dresiara z pitem :diabloti: :multi: Fajne te Jebiowskie Magdy :grins: Jak się Kora dogada z Bruxą, to Klocuś będzie miał dwie panienki ;) Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Widzę że Max to prawdziwy dżentelmen i daje fory swojej partnerce do walk :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a mówią że prawdziwych dżentelmenów już nie ma :evil_lol::evil_lol: Miziaki dla całego stowarzyszenia zwierzaków z tego bloga :loveu::loveu: Cześć Żonkila :loveu: Szkoda, że nie do wszystkich suczek taki dżentelmen :roll: Większość obcych suczek chce molestować :shake: Dzięki :loveu: Pomiziamy :lol: [quote name='AśkaK']A ja, bezczelnie się chwaląc :eviltong::lol::cool3:, powiem że widziałam osobiście :loveu:jak Maxio daje fory Szpili - to był dopiero popis dżentelmeństwa!:lol: Mizianko dla najsłodszego Maxia na ziemi!:loveu::lol: [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:Bezczelnie powiem ze też to znam z osobistych obserwacji :evil_lol::evil_lol:;) [quote name='clockwork']i co szpanije... ja tez to widziała :eviltong: :evil_lol: Chwalipięty :grins: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Pysia']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/0503.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Znowu Axa zagryza Maxa :mad::evil_lol: Witaj Paula :multi: Dzień, jak co dzień ;) Witaj Pysiu :multi: [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::multi: Miziaki i buziaki dla czworonożnych :loveu::loveu::loveu: Witaj ponownie :multi: [quote name='AśkaK']Paaaula, co robisz?:lol: Siedzę przed kompem :grins: [quote name='Medorowa']Cze i czołem :bigcool: Cze Madzia :multi: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 evaxon napisał(a):witaj moja naj mamusiu :loveu: Córciu naj moja witaj :loveu: Quote
Alicja Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 :roll::roll::roll:Chwalipiety ...zaraz chwalipiety ........no bo jest czym :eviltong::eviltong::eviltong: cze Kochanieńkie warszawiaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='Alicja']:roll::roll::roll:Chwalipiety ...zaraz chwalipiety ........no bo jest czym :eviltong::eviltong::eviltong: cze Kochanieńkie warszawiaczki :loveu::loveu::loveu: Maksiu się zarumienił :oops: :loveu: Cze Alutka :loveu: :multi: Quote
e.v.a Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 masz dla mnie juz prezenta ? na gwiazdke imieninki i urodzinki ?:loveu: Quote
Paula Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 evaxon napisał(a):masz dla mnie juz prezenta ? na gwiazdke imieninki i urodzinki ?:loveu: :hmmmm: :siara: Quote
emdziolek Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witanko PaUŁinko!:evil_lol::loveu::loveu: Cięzko po weekendzie, oj ciężko :diabloti: Wstałaś juz?:razz: Quote
e.v.a Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Paula_ napisał(a)::hmmmm: :siara: :mad::mad::mad::mad::mad: witaj:loveu: Quote
Pysia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Witaj Paula :multi: Kuna...Poniedziałek :placz: Ja chcę piąteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk !!!!!! Quote
jonQuilla Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cześć Paulinko :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='emdziolek']Witanko PaUŁinko!:evil_lol::loveu: Cięzko po weekendzie, oj ciężko :diabloti: Wstałaś juz?:razz: Cze młoda :loveu: Idzie się przyzwyczaić ;) O tej porze byłam z psem :p [quote name='evaxon']:mad::mad::mad::mad: witaj:loveu: :eviltong: Z kijaszkiem na mamcie :nono: rózgę chcesz :razz: Witaj cór :loveu: [quote name='emdziolek']http://img143.imageshack.us/img143/6191/wesolychsz4.jpg :loveu: Dzięki :multi: [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi: Kuna...Poniedziałek :placz: Ja chcę piąteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkk !!!!!! Witaj Pysiu :multi: Jeszcze 4 dni i weekend :cool3: [quote name='Medorowa']Witam się z rańca:grins::grins: Witam się z wieczora :grins: [quote name='jonQuilla']Cześć Paulinko :multi::multi: Cześć Kasieńko :multi: :loveu: Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 nooo tu przynajmniej tylko 2 strony do bnadrabiania i fotki :loveu::multi::multi::multi: Quote
AśkaK Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 PIIIIKNE!!!:lol::loveu: Ja na chwilkę bo mam prezentację do zrobienia na jutro.:-? [quote name='Paula_']Witaj Pysiu :multi: Jeszcze 4 dni i weekend :cool3: Najważniejsze to pozytywnie myśleć!:evil_lol: Quote
Paula Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 malawaszka napisał(a):nooo tu przynajmniej tylko 2 strony do bnadrabiania i fotki :loveu::multi::multi::multi: :loveu: Staram się dla Was, co byście się zamęczyły :evil_lol: AśkaK napisał(a):Ja na chwilkę bo mam prezentację do zrobienia na jutro.:-? Najważniejsze to pozytywnie myśleć!:evil_lol: :grin: Już widzę tą chwilkę :evil_lol: Dokładnie tak :grins: Aloha :hand: Quote
clockwork Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cze kochanienkie.:loveu::loveu::loveu:. witam sie i żegnam do zaś :cool1: Quote
AśkaK Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Paula_ napisał(a): :grin: Już widzę tą chwilkę :evil_lol: Dokładnie tak :grins: Aloha :hand: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:No co, to że zasiedziałam się 2 godzinki jeszcze o niczym nie świadczy!:lol: Bobranoc! Całus dla Maxia!:loveu: Quote
Recommended Posts